Het Athero-ecosysteem combineert het internet der dingen met Blockchain om gedecentraliseerde slimme

ATHERO is een van de meest populaire vragen in deze wereld en heeft niets anders dan een teken of valuta. Waar en hoe kan ik mijn geld sparen? Welnu, in het geval van ATHERO hebben we een project dat zal werken met het ERC20-token, dat wil zeggen, ATHERO is een project dat zal werken op het Ethereum-netwerk, zodat het zal profiteren van interne waarden. van Ethereum, namelijk veiligheid en hoge snelheid, decentralisatie, anoniem en grote stabiliteit.
Ook, net als met alle ERC20-tokens, als je eindelijk in deze ICO durft te investeren (vergeet niet het project te zien en als je besluit door te gaan), kun je een token kopen dat gemakkelijk kan worden opgeslagen. opgeslagen in de wereldberoemde ERC20-portemonnee; Bijvoorbeeld meer dan MyEther, een gewone pallet of supercar.
Serieus gesproken van ATHERO, we staan ​​voor een project met het doel supercomputers te maken, TONE-munten te verkopen, token. Via Athero en zijn supercomputers kunnen we een van onze klanten worden die gedeeltelijk op internet is aangesloten, alleen maar met onze THO-tokenlijst. Hiervoor zal hij de beroemde technologie en architectuur van IoT gebruiken (Internet Internet of Things, of Internet Internet of Things, in onze taal), een stad creëren die stad heet slim.
In de gevorderde stadia van het product zal Athero een platform worden waarin investeerders en klanten, zowel publiek als privaat, hun potentieel optimaal zullen benutten en alle Voordelen van Athero en daarom maximale productprestaties behalen. dividenden, token of belegging.
Het concept van slimme stad zal verbonden zijn met zonne-wifi, parkeerfaciliteiten, sensoren om vervuiling en vervuiling in alle verschillende vormen te volgen,
Kortom, de stichting zal verantwoordelijk zijn voor het creëren van de basis voor de toekomstige, onafhankelijke steden op basis van Athero.

voordeel
Verlaag de kosten van systeemkoppelingen, verhoog de systeembeveiliging en meer gebruikersgegevens en privacy. De THO-serie van Athero is vooral gericht op de schaalbaarheid, beveiliging en realtime problemen die blockchain-gezichten in IoT raken.

Daarom integreert Athero IoT, blockchain en gedistribueerde versleutelingsopslag om een ​​nieuwe generatie IoT-oplossingen te bouwen. Dit kan de volledige oplossing bieden voor het verzamelen, delen en toepassen van gegevens in de IoT-industrie.

De blockchain van Athero zal de rol van gebruikers, IoT-apparaten en providers in IoT-systemen veranderen. Leveranciers hoeven bijvoorbeeld niet langer honderden of duizenden IT-systemen in verschillende systemen te onderhouden. Deze veranderende rollen zullen meer mensen aantrekken, marktregels hervormen en volledig nieuwe bedrijfsmodellen creëren.

—————————————————————————————
Website: https://athero.io/

Whitepaper: https://athero.io/whitepaper.pdf

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5036025.0

Facebook: https://www.facebook.com/AtheroTHO/

Telegram: https://t.me/atheroTHO

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzZjdLn9vo5MBxLGMUtSMfg

Github: https://gist.github.com/Athero-Token

Twitter: https://twitter.com/ATHEROtoken

——————————————————————————–
BTT: maeullmer295

Link BTT: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511399

ETH wallet: 0xD719fE38ecb3286Ec01B32F6CE2A10D27f143569

 

0

Publication author

offline 3 months

maeullmer

0
Comments: 0Publics: 12Registration: 31-12-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation