ICO DIRO

Informasjon

Økningen i mobil adopsjon på tvers av planeten har akselerert cybersikkerhetsproblemene. En av de aller siste tilfellene innebærer det største sosiale medienettet og et informasjonsaggregasjonsbyrå.

Svindel tap har nådd milliarder dollar i verdi. Identitet er den viktigste delen av menneskelivet. Og digitale teknologier har gitt flere verktøy for å skape den riktige identiteten. Likevel har vi en tendens til å bli funnet utelukkende på den feilaktige fasetten til teknologien.

Facebook fant seg på feil side når forretningsadministratoren aksepterte at privat kunnskap om utallige personer deles mens ikke deres data.

Hva er Diro?

Diro beskriver seg som verdens første desentraliserte identitet og tilgangsplattform. Selskapet arbeider for å forbedre cybersikkerheten og løse problemet med identitetstyveri.

Diro mener det har en metode for å kryptografisk godkjenne dokumenter, autentisere identifikasjon eksternt, automatisere alle aspekter av KYC (kjenn din kunde), og eliminere enhver risiko folk har av deres identiteter å bli stjålet.

Hvem er bak Diro?

Diro har et ganske omfattende team på plass. Det starter med selskapets fire medstiftere: Vishal Gupta, Nikhil Rai, Arjun Singh og Sumeet Singh, som alle er av indisk nedstigning.

Gupta er

en koder som eier over et dusin patenter og har bidratt til å skape flere oppstart. Rai har en bakgrunn i forbrukermarkedet. Arjun Singh har tilbrakt mesteparten av sin profesjonelle karriere som løsningsarkitekt. Sumeet Singh, i mellomtiden, har en bakgrunn i økonomi og fundraising.

På Diro-websiden finner du også et dusin Full Stack / Java-ingeniører, fem Swift / Objective C-ingeniører, fire UX Design / Business Analysis-ansatte, og to CI / Testing-ingeniører, samt en rekke rådgivere og flere andre ansatte i ulike stillinger. Samlet har Diro omtrent tre dusin ansatte og ove

infrastruktur

Verden skifter raskt til skygtjenester, og etterspørselen etter single-sign-on stiger. Små og mellomstore bedrifter bruker flere skygtjenester på tvers av avdelinger, og behovet for en delt katalog over ansatte og opprettholder friksjonsløs sikker tilgang er følt enda mer.

I dette nye paradigmet sitter autorisasjonsinformasjonen nå i de respektive skygtjenesteleverandørene, mens ansatte bruker flere enheter og beveger seg fritt. Kompleksiteten til nettverkstillatelseskontroll og autorisasjonsinformasjon må forenkles med mobil-første ansattes kataloger som samsvarer med dagens arbeidsstil.

En meget nyttig og bred arkitektonisk layeringskrav ble nylig foreslått som Semantic Identification Layers (Reed, Architectural Layering for Decentralized Identification, 2017). For å opprette en dIAM – MSISDNs tilbyr en god universell grunnlinje for å begynne å behandle data med levende identiteter.

Den kan kombineres med andre faktorer som navn og forbindelser for å bestemme unike identiteter. Videre tilbyr eksisterende kontaktlister en rå dump av kontaktinformasjon for å begynne å bygge kontaktgrafer universelt.

Crowd-sourcing til Kontakt strømkatalogen

Reduser over 90% av innsatsen i å håndtere kontakter

Diro bruker kraften til folks intelligens til å automatisk merke folk til å ringe bøker for alle.

Innsatsen fortsetter å falle med 50%, 66%, 75% og så videre når folk blir med i telefonboken.

Bevis for livet for å sikre digital identitet

Med live samtaler med venner og familie.

Opprett din identitet Sybil holder den ved direkte menneskelig verifikasjon over grupper og enheter når du snakker med familie og venner.

Ikke slipp din private nøkkel og gjenopprett tapte nøkler med tillit ved hjelp av brøker fra nøkler lagret på andre telefoner.

Uslåelig identitetssystem En rekke katalogtjenester

Diro Unified service dektory

Del kontaktkatalogopplevelsen med integrert tilgangshåndtering ved hjelp av LDAP. Integrer flere identitetssiloer på 1000 plattformer med enkle kontaktprogrammer.

IAM uten et passord

Ingen IAM Diro Passord

Eliminer behovet for åpne maskinvare eller nøkkeltokener som SSO-føderasjonen med SAML, OAuth 2.0, OpenID Connect etc. Med applikasjoner på flere domener.

Universell identitet

Universal Identity Diro

Self Soverign Identities med jevn PGP Global og digital signering infrastruktur ved hjelp av SPKI og nøkkelhenting av Mandiri Services (DPKI)

Eliminer syntetiske identiteter

Diro eliminerer syntetisk identitet

Med verdens største passive sosiale graf med SPKI. Dessuten kan Sybil sin identitet være med Beviset for livet. Bruk KYC forsinkede kryptografiske patenter for å fjerne Identity svindel.

Automatisert personvern

Automatisk Diro-personvern

Finn og bruk et profilkort for å automatisere personvern på tvers av et eco-identitetssystem. Forhindre ekstern korrelasjon ved hjelp av kontakt-ID. Lås opp private kontekstuelle data fra kontakten med kryptering og IAM raskt.

Sterk nettverkseffekt

Diro Sterk Nettverkseffekt

Opprett storskalaverdi gjennom masseutvinning og virusoppbygging. Med den øverste bruken av Identity cases og standard, bruker dagbokoppringingsprogrammer hele identitetsnettverket med bare 1% av brukerne.

SAMMENDRAG OG KONKLUSJON

Kontaktkataloger tilbyr en rask metode for å validere digitale identiteter ved hjelp av SPKI for å gjøre sosiale KYC. Det gir videre mulighet for sterk identitetsautentisering gjennom live-interaksjoner med menneskelige bekreftelser over tale- og videosamtaler. Tale- og videosamtaler gir en kontinuerlig strøm av sterk autentisering til digitale identiteter.

Denne plattformen skalerer tillit med blockchain som identitet og sikkerhet for å etablere tillit er viktige byggeklosser på blockchain. Kontakt kataloger eller sosiale grafer er en sentral komponent i å desentralisere identiteten og tilgangshåndtering.

For mer informasjon og bli med i Diro sosiale medier, vennligst følg noen kilder til følgende lenker:

WEBSITE: http://www.diro.io/

WHITEPAPER: https://docs.wixstatic.com/ugd/fae167_26798553a540495d9c8189932e9c088f.pdf

FACEBOOK: https://www.facebook.com/DiroBlockchain

TWITTER: https://twitter.com/DiroLabs

TELEGRAM: https://t.me/DiroToken

Min Bitcointalk-profilkobling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

Min etervegg:0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

 

0

Publication author

offline 1 week

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation