ICO-lijst Swidex

SWIFTLANCE i gedecentraliseerd outsourcingplatform op basis van blockchain en SWIDEX (Swiftlance Decentralized Exchange)

Wat is Swidex
SWIDEX – Swiftlance Gedecentraliseerde Exchange, Wij bieden gedecentraliseerde oplossingen voor crypto-markten, platform voor ethereum-gebaseerde tokens (ERC-20).
The World’s First DEX met een outsourcingplatform.
SWIDEX biedt driemaandelijkse dividenden aan SWDX-houders (native token) aan als belanghebbenden van Swidex
SWIDEX GEBOUWD OP HET ETHEREUMPROTOCOL
Swidex is een tokenized gedecentraliseerde applicatie die zal worden gebouwd op het Ethereum-protocol. Het heeft als doel om een ​​volledig gedecentraliseerde uitwisseling te bieden die milieuvriendelijk, snel en beveiligd is voor het verhandelen van P2P digitale activa.
Ethereum Blockchain is aangenomen omdat Ethereum een ​​van de eerste cryptocurrencies was die ontstonden in de Blockchain-industrie. Daarom zijn de meeste ontwikkelaars bekend met de programmeertaal, Solidity en meer dan 50 procent van de digitale assets werken op Ethereum Blockchain, hetzij als de belangrijkste Blockchain of als eerste Blockchain vóór de start van mainnet.
Daarom biedt Swidex een brede dekking van digitale activa en biedt het een gedecentraliseerd handelsplatform.
HET PROBLEEM
GECENTRALISEERDE UITWISSELINGEN (CEX)
Gecentraliseerde beurzen zijn de meest gebruikelijke en vroege handelsplatformen die door de meerderheid van de gebruikers in de cryptocurrency-industrie worden toegepast. Ze zijn gecentraliseerd, fungeren als tussenpersoon tussen handelaars met verschillende regels over wie, wat en wanneer te handelen. Portefeuille-adressen zijn bedoeld voor gebruikers om digitale assets te deponeren en op hun beurt bieden ze virtuele digitale assets op het handelsplatform waarmee gebruikers kunnen handelen. Het geld van de gebruiker, zijn activa majorly opgeslagen in een centrale portemonnee; het is eigendom van, wordt beheerd en beheerd door een centrale beheerder.
BEPERKINGEN & PROBLEMEN VAN GECENTRALISEERDE UITWISSELINGEN
Omdat gecentraliseerde centrales worden gecontroleerd en beheerd door een centrale beheerder, zijn er verschillende inherente problemen verbonden aan het gebruik van CEX.
Er zijn talloze verhalen over gebruikersaccounts bevroren of leeggemaakt zonder echte uitleg of redenen. Meer nog, talloze inbreuken op de beveiliging zijn gemeld in miljoenen dollars, wat heeft geleid tot een groot verlies van de bezittingen van gebruikers en tot het uiteindelijk afsluiten van de uitwisseling. Onlangs, een opmerkelijke CEX, had Cryptopia een inbreuk op de beveiliging en naar verluidt leden ze enorme verliezen die uiteindelijk werden afgesloten. Daarnaast zijn er gevallen geregistreerd waarin gebruikers van een gerenommeerde beurs de toegang tot hun fondsen werd ontzegd als gevolg van de dood van de oprichter van de beurs met privésleutels voor portemonnees die middelen en middelen van gebruikers bevatten.
VERGELIJKING TUSSEN G CENTRALISEERDE & GEDECENTRALISEERDE UITWISSELINGEN

PROFERRED OPLOSSING
P2P DIGITAL ASSETS TRADING
Swidex is een DAPP- en tokenprotocol dat een open, peer-to-peer, gedecentraliseerd handelsplatform biedt dat onmiddellijk, snel en beveiligd is, waar zijn gebruikers in staat zijn om tussenliggende barrières en controles van de gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen te elimineren. Swidex wordt niet beheerd door een centrale beheerder of entiteit, maar biedt een platform waarop gebruikers gemachtigd zijn om rechtstreeks in zichzelf te handelen op de door hen gekozen termijn.
MISSIE EN DOEL
We streven naar een gedecentraliseerd P2P-handelsplatform met slimme contracttechnologie. Een wereld waarin gebruikers digitale assets met gelijkmoedigheid verhandelen. Een brandprotocol zal worden geïntegreerd in het Swidex smart contract waarbij Swidex-tokens langzaam zullen worden verbrand totdat 30 procent (1,5 miljard) van het totale aanbod met succes is verbrand. Swidex zal elk kwartaal dividenden in de vorm van Ethereum (Eth) aan houders van Swidex-tokens aanbieden. Dit is om houders van Swidex-tokens te belonen als belanghebbenden van Swidex.

SWIDEX TOKENS (SWDX)
Swidex-tokens zijn gebouwd op Ethereum Blockchain, ERC-20 met een totaalaanbod van 5.000.000.000 (5bn) SWDX. SWDX is het oorspronkelijke token van Swidex en dient als brandstof voor de uitwisseling. Het maakt liquiditeit en bevoegdheden open, snelle en beveiligde transacties tussen gebruikers van Swidex
Details token
Token naam: Swidex
Ticker: SWDX
Total Suppy: 5.000.000.000 SWDX
Seed Financiering / particuliere verkoop: 2.500.000.000 SWDX (50%)
Team / adviseurs: 15% (te vergrendelen voor 1 jaar)
Airdrop SWL-houders: 5%
Promotie / marketing: 5%
Partnerschappen: 5%
Dividenden / Beloningen: 5%
Tokenreserve / toekomstige ontwikkeling: 15%
ROADMAP
Swidex biedt tal van dividenden, airdrops en technologische vooruitgang.
De onderstaande routekaart herhaalt de volgorde van uitvoering die Swidex zal volgen.

TEAM EN ADVISEURS
ALEX SAJIB: VOORZIENINGSPLICHT
Operations Manager Swiftlance & Swidex
Combinatie van vaardigheden en kennis in Blockchain-technologie, marketing, public relations en marktonderzoek.
Antonio Rakib: FOUNDER / CEO
Oprichter Swiftlance & Swidex
Blockchain & crypto-liefhebber. Gericht op onderzoek, ontwikkeling van blockchain en massale adoptie van cryptocurrency wereldwijd.
Murtaza G.H: DEVELOPER / PROGRAMMER
Medeoprichter & Blockchain ontwikkelaar / programmeur Swiftlance & Swidex Dev. Valuation Analyst & Web designer.
Uitgebreide kennis en ervaring in het experimenteren met HTML, CSS, JavaScript, Solidity, en het werken met Python en Ruby. Brede exposure in cryptocurrency-wereld en ervaring in Blockchain-industrie.
Volg de onderstaande link voor meer informatie:
WEBSITE: http://swidex.trade/
WHITEPAPER: http://swidex.trade/swidex.pdf
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Swiftlanceoutsourcingplatform
TWITTER: https://twitter.com/swiftlance1/
MEDIUM: https://medium.com/@swiftlance.org/
DISCORD: https://discord.gg/UPqAT78/
TELEGRAM: https://t.me/Swidex/
BOUNTY GROUP: https://t.me/swidexbounty/
Bedankt, groeten
Auteur: skillbose

Mijn Bitcointalk-profielkoppeling; https://bitcointalk.org/index.php?action=profile

0x53bf79254C4e6EACB644ae7F291E0EFE76218aEF

0

Publication author

offline 1 month

skillbose11

0
Comments: 0Publics: 76Registration: 27-06-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation