Imperium Platform Gedecentraliseerd Exchange & Lending Platform

WAT IS HET IMPERIUMPLATFORM?
Imperium Platform is een handels- en uitleenplatform dat is ontworpen om gewone mensen te helpen geld te verdienen door te investeren in en het uitwisselen van cryptocurrencies met behulp van AI (Artificial Intelligence). Het team achter Imperium Platform investeert al sinds 2012 in cryptocurrency. We hebben deelgenomen aan ICO’s zoals ETH, NEO, Omisego en de lijst gaat maar door. We weten en begrijpen wat in de cryptografische ruimte werkt en wat niet werkt

Gedecentraliseerd platform
Het Imperium-platform is 100% gedecentraliseerd. Gebruikers zullen nooit meer dan hun e-mailadres en wachtwoord enige vorm van persoonlijke informatie moeten verstrekken.
Crowd Wisdom
Ons platform combineert kunstmatige intelligentie + menselijk gedrag, waardoor het Imperium-platform het eerste platform is voor zelfleren en cryptolenen.
MeAchanism Award
Gebruikers die deelnemen en Imperium-tokens houden, hebben op drie manieren baat:

Elke maand wordt 30% van de nettowinst gegenereerd door onze uitwisseling verdeeld onder gebruikers die meer dan 100 IMP-tokens bezitten. Voorbeeld: als de nettowinst US $ 20.000.000 is en er 120.000.000 IMP-tokens zijn. Als je 1000 IMP-chips hebt, is je beloning $ 50. Hoe meer IMP-tokens je bezit + hoe hoger onze nettowinst = Bigger Rewards voor jou. De beloningen worden betaald in ETH als het Imperium-platform op de Ethereum-blockchain draait.
U kunt beloningen verdienen met behulp van ons leensysteem. Om het nieuwe programma te starten, lanceert Imperium Platform drie leenpakketten: S-100 (100 IMP); S-400 (400 IMP) en S-2000 (2000 IMP) met een maandelijkse rente van maximaal 5% (afhankelijk van de stapelpakketten en de door u gekozen term). U kunt verschillende pakketten en leenvoorwaarden selecteren. Bijvoorbeeld; als je 2000 IMP hebt en de rente 10% is, heb je 2200 IMP aan het einde van je looptijd.
Je kunt beloningen verdienen door mensen naar Imperium Platfrom te verwijzen. Telkens wanneer mensen die zich via Imperium Platform bij uw verwijzingslink hebben aangemeld gebruik maken van het Imperium Exchange- of uitleensysteem, ontvangt u beloningen. Hoe meer mensen je uitnodigt om deel te nemen aan het Imperium Platform-ecosysteem, hoe meer beloningen je verdient.

HOE WERKT HET?
Het Imperium-platform zal de eerste 100% gedecentraliseerde cryptochange zijn met IA-technologie. Omdat we in Malta zijn gevestigd, beschikken we nu al over alle benodigde licenties en goedkeuringen om ons volledige trading- en uitleenplatform volledig te openen en te bedienen.
Het belangrijkste doel van Imperium Platform is om een ​​van de grootste gedecentraliseerde uitwisselingen van cryptocurrency te zijn die zijn gebruikers een veilige en snel gecodeerde uitwisseling met lagere transactiekosten biedt. We begrijpen dat om dit te doen, we de steun nodig hebben van onze ICO-deelnemers en toekomstige leden van de gemeenschap. Dat is de reden waarom de Imperium Platform Tokens meerdere voordelen bieden voor IMP (Imperium Platform Tokens) tokens. Munten Imperium Platform Exchange ondersteunt handelsparen in de volgende delen:

BTC – ETH – USDT – LTC – DASH – IMP
Meer munten zullen als transactieparen worden toegevoegd op basis van de stemming in de gemeenschap.

———————————————- IMP-tokens – – ———————————————–

We zullen onze token uitgeven met de naam Imperium Platform Token. Er zal een strikte limiet van 115.298.080 IMP worden gemaakt, nooit verhoogd. IMP wordt native uitgevoerd op de Ethereum-blockchain als een ERC 20-token.

toewijzing

• 50% ICO 57.649.040.00

• 24% onderzoek en ontwikkeling 27.671.539.20

• 15% adviesteam (verworven voor een periode van 4 jaar) 17.294.712,00

• Voorverkoop 8% 9.223.846,40

• 3% bonusprogramma en luchtvrijgave 3.458.942,40

WEBSITE: https://theimperium.io

Link naar mijn Bitcoin-profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

 

0

Publication author

offline 4 months

skillman11

1
Comments: 0Publics: 593Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation