INSCOIN “First Blockchain-Based Insurance Company

Forsikring er en af de ældste industrier og kan ses som en del af væksten i moderne forretninger, der er kommet for at definere det verdensomspændende samfund. Mens forsikringen i formularen vi genkender i dag begynder med den første forsikringsaftale i 1347, er der blevet observeret metoder til overførsel og distribution af risici i den monetære økonomi i Kina i det tredje årtusinde f.Kr. En ting, der har defineret forsikringssektoren i tusinder af år, er dens evne til at tilpasse sin praksis for at passe til det skiftende teknologiske landskab. Fra kontrakter skrevet på pergament til hjemmesider og store data, har industrien ændret sig hurtigt.

Blockchain er den nyeste teknologispilleskifter til at inkludere billeder, og mange forudsiger, at distribuerede ledgers kan have dybtgående virkninger på, hvordan forsikringsselskaber kan fungere. Et vigtigt spørgsmål, der synes at være designet af blockchain-teknologi, er det underliggende princip om god tro i forsikringskontrakter. Dette princip fastslår, at enhver part, der indgår en forsikringskontrakt, har en lovpligtig forpligtelse til at handle med en “større ærlighed” -standard end normalt i de fleste kommercielle kontrakter. ” Det betyder, at forsikringsselskaber er forpligtet til at tro på, at de bliver fortalt sandheden af den person, der ønsker at tegne forsikring. Det adskiller sig fra andre kontrakter, som normalt er baseret på princippet om ‘lad køberen være forsigtig.

Anvendelse af en blockchain på dette problem betyder, at forsikringskontrakter og forbrugerens personoplysninger kan opbevares på en distribueret hovedbog, hvor forbrugerne kontrollerer hvem der har adgang. Dataene forbliver på brugerens personlige enhed, og dette kan eliminere behovet for mæglere og andre formidlere, der fremstår som mæglere mellem forsikringsselskaber og forbrugere. Blockchain tilbyder ikke blot løftet om omkostningsreduktion og effektivitet, men kan også muliggøre omsætningsvækst, da forsikringsselskaber tiltrækker ny forretning gennem højkvalitetsydelser.

Blockchain-teknologi kan hjælpe engrosforsikringssektoren med at opfylde sin rolle i at støtte den globale økonomi mere effektivt. Ligesom blockchain forfølges som en kraft for positiv forandring i andre samfundsområder – fra identifikation til flygtninge til bedre offentlige tjenester – kan det også hjælpe engrosforsikring til at udføre sine opgaver for det fælles gode.

KNOX-projektet bliver det første forsikringsselskab, der kombinerer den virkelige verden med den digitale verden ved hjælp af Blockchain-teknologi, der skaber den mest effektive og sofistikerede struktur i sektoren, for at finde løsninger på certificering og forfalskede forsikringer. Med smarte kontrakter undgås spredningen af falske forsikringspolicer, fordi det er det samme system, der udsteder dem ved modtagelse af betaling. Med smarte kontrakter vil virksomheden ikke have nogen forsinkelse med at indsamle kreditter, da politikken først udstedes efter modtagelse af betaling. Denne faktor har til formål at forbedre virksomhedens ledelse betydeligt. Med en smart kontrakt i tilfælde af en ulykke vil den egentlige dommer, der beslutter, hvorvidt de skal betale dem, ikke længere være et selskab, der kan have opportunistisk adfærd, men blokchainsystemet, der absolut ikke er interesseret i menneskelig mening, vil bestemme om ulykken er hensigtsmæssig med bestemmelser i politikken. Denne fordel vil være den vigtigste, fordi den vil øge virksomhedens gennemsigtighed for kunderne.

Med smarte kontrakter undgås spredningen af falske forsikringspolicer, fordi det er det samme system, der udsteder dem ved modtagelse af betaling. Med en smart kontrakt vil virksomheden ikke have nogen forsinkelse i indsamlingen af kredit, da politikken kun udstedes efter modtagelse af betaling. Denne faktor har til formål at forbedre virksomhedens ledelse betydeligt.

Med smarte kontrakter i tilfælde af en ulykke vil reelle dommere, der beslutter, om de skal betale dem, ikke længere være et selskab, som kunne have opportunistisk adfærd, men et blokchainsystem, der i absolut ingen interesse for menneskelig mening vil afgøre, om ulykken er i overensstemmelse med bestemmelserne i politikken. Denne fordel vil være den vigtigste, fordi den vil øge virksomhedens gennemsigtighed for kunderne.

“InsCoin for Knox Project” sigter mod at etablere det første forsikringsselskab, der vil acceptere en Crypto (INSC) til betaling af forsikringspræmier, og det første, der ved hjælp af blockchain løser problemet med forfalskning af forsikringer.

KNOX-projektet bliver det første forsikringsselskab, der kombinerer den virkelige verden med den digitale med Blockchain-teknologi, der skaber den mest effektive og avancerede struktur inden for sektoren, for at finde en løsning på problemet med certificering og forfalskning af forsikringer. Det vil være den første til at udsende forsikringer både i smart-kontrakt og traditionel papirform.

Med den smarte kontrakt undgås spredningen af falske forsikringspolicer, fordi det er det samme system, der udsteder dem efter at have modtaget betalingen.

Med den smarte kontrakt vil virksomheden ikke have forsinkelse med at indsamle kreditter, da politikken kun udstedes efter modtagelse af betalingen. Denne faktor har til formål at forbedre selskabets ledelse betydeligt.

Med den smarte kontrakt i tilfælde af ulykker vil den reelle dommer, der beslutter, hvorvidt de skal betale dem, ikke længere være virksomheden, som kunne have en opportunistisk adfærd, men blokchainsystemet, der i et fuldstændigt uinteresseret af den menneskelige mening vil afgøre, om denne ulykke er i overensstemmelse med bestemmelserne i politikken.

Denne fordel vil være den vigtigste, da det vil øge gennemsigtigheden i virksomheden mod kunder.

INSCOIN-projektet har til hensigt at bruge blandt de mange tilgængelige Ethereum blockchain, der i øjeblikket præsenterer det største antal rigtige anvendte sager og økonomi for tjenester og transaktioner, der aktuelt er i drift. Ethereum stiller til rådighed ved hjælp af sin infrastruktur og ERC20 teknologi, oprettelsen af digitale private mønter med kontrolleret udstedelse (token), som det er muligt at støtte et iværksætterprojekt. Salget af tokens giver virksomhederne mulighed for at samle økonomiske ressourcer, der er nødvendige for udviklingen af et projekt, hvor symbolet selv vil spille en central rolle. Tolkningen i denne forstand muliggør nye teknologiske muligheder, som er innovative tjenester.

Målet med KNOX er at nå frem til en decentralisering af hele forsikringssystemet ved at udnytte blockchain. Decentralisering betyder omdannelsen af traditionelle forsikringer fra papir til smarte kontrakter.

Med den smarte kontrakt undgås spredningen af falske forsikringspolicer, fordi det er det samme system, der udsteder dem efter at have modtaget betalingen.
Med den smarte kontrakt vil virksomheden ikke have forsinkelse med at indsamle kreditter, da politikken kun udstedes efter modtagelse af betalingen. Denne faktor har til formål at forbedre selskabets ledelse betydeligt.
Med den smarte kontrakt i tilfælde af ulykker vil den reelle dommer, der beslutter at betale dem, ikke længere være selskabet, som kunne have en opportunistisk adfærd, men blokkædesystemet vil afgøre, om denne ulykke er i overensstemmelse med bestemmelserne i politikken. Denne fordel vil være den vigtigste, da det vil øge gennemsigtigheden i virksomheden mod kunder.

4.png

Token info

Token – INSC
Platform – Ethereum
Type – ERC20
PreICO pris – 1 INSC = 0.0002 ETH
Pris i ICO – 1 INSC = 0.0002 ETH
Pre-ICO starter – 23. juni 2018
Pre-ICO slutter – 7. juli 2018

Bonus – Tilgængelig

Investeringsoplysninger

Min. investment0.1 ETH
Accept – ETH
Distribueret i ICO – 54%
Soft cap – 4.000 ETH
Hård hætte – 39.444 ETH

Tokens til salg – 270.000.000
Ikke-tildelte tokens vil blive brændt efter ICO’s slutning.

INSCOIN-token er en grundlæggende del af vores projekt. Gennem det kan kunden betale forsikringspræmier og få adgang til den maksimale ægthed i politikken og modtage den i form af smart kontrakt.

Inscoins forsyning vil være 500.000.000 og fordeles således:

54% Token Sale
15% blokeret reserve (Broker WholeSaler)
10% Team og Advisors
9% Reserveret fordelt på 3 forsikringsselskaber (blokeret i 3 måneder og 10% månedlig frigivelse)
10% Broker Network partnerskab, juridisk og forsikringsrådgiver
2% Airdrop og Bounty program

1.png

køreplan

Studieprojektrealisering (MARCH 2017)
Team building
Etableringen af det første samarbejdsnetværk

Forventet forretningsplan (maj 2017)
Juridisk rådgivning
Investeret € 150.000

IT-licens licens platform (JULI 2017)
Investeret € 300.000 til certificeret forsikringsplatform

Forsikringspartnerskaber (OKTOBER 2017)
Partnerskab med mere end 300 forsikringsmæglere klar til at arbejde med virksomhederne

ICO Planlægning (FEBRUAR 2018)
ICO planlægning og udvikling af en marketingplan

PRE-ICO (JUNI 2018)
Start af PRE-ICO

ICO (JULI 2018)
Start af ICO

Handelsindkøb på hovedudvekslingerne (SOMMER 2018)
InsCoin vil blive noteret på de vigtigste børser for at sikre en nem implementering til virksomhedernes fremtidige kunder og ordinære mængder i forhold til vores indkomst.

Overholdelse af at opnå forsikringstilladelse (AUTUMN 2018)
Vi vil få tilladelser fra de tre nationale officielle myndigheder til at yde juridisk forsikringstjeneste.

Indførelse af intern platform (WINTER 2018)
Med den kan kunden få adgang til sin politik via smart kontrakt.

Smart kontrakt i forsikringsvirksomheden (WINTER 2018)
Den smarte kontrakt bliver mere og mere hovedperson i forsikringsbranchen

Hold

IMG_20180620_182626_660.JPG

2.png

Token Information:

Ticker: INSC
Type: ERC20 Beløb
Forsyning: 500.000.000 INSC Token Til Salg: 270’000’000 ISNC

Valutakurs: 1 ETH = 5’000 INSC
Soft Cap: 4’000 ETH
Hård hue: 39’444 ETH Uopfyldte tokens
vil blive brændt efter at ICO slutter.

Pre-ICO begynder: 23. juni 2018
Pre-ICO udløber: 7. juli 2018 A
salgspris: 1 INSC = 0.0002 ETH

ICO Pris: 1 INSC = 0.0002 ETH

Accepter: ETH

Soft cap: 4000 ETH

Hård hætte: 39444 ETH

Bonus: Op til 30%
ICO begynder: 23. juli 2018
ICO udløber: 23. august 2018

For mere information, besøg venligst linket:

Situs web: https://www.inscoin.co/
Whitepaper: https://inscoin.co/assets/content/whitepaper_en.pdf
Telegram: https://t.me/inscoinico
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/inscoin-holding-ou/
Twitter: https://twitter.com/inscoinforknox
Facebook: https://www.facebook.com/Inscoin-for-Knox-1802470656458272/
Reddit: https://www.reddit.com/r/InsCoin/

Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

Ethereum Tegnebog Adresse: 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

0

Publication author

offline 2 months

Adebimpe Okelana

0
Comments: 0Publics: 47Registration: 16-06-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation