IQeon – een gedecentraliseerd PvP-spelplatform

achtergrond

IQeon is een gedecentraliseerd PvP-gamingplatform, waarmee spelers echt of fiat geld kunnen verdienen voor hun prestaties.
IQeon is een infrastructuur die game-integratie mogelijk maakt,
toepassingen en services op basis van intelligente concurrentie tussen gebruikers
toepassingen en diensten voor motivatie.

Dit wordt gerealiseerd door de interne valuta in IQeon te gebruiken
ecosysteem, dat op elk moment kan worden geconverteerd naar crypto IQeon-valuta’s
IQN-tokens uitgegeven onder de Ethereum-blockchain. IQeon-tokens kunnen vrij worden ingewisseld bij bestaande  crypto-uitwisselingen, of worden overgedragen aan fiat-geld op  MasterCard in samenwerking met Loyal Bank Limited.
Mobiele games en wereldwijde markttoepassingen

De snelle groei van het aantal mobiele apparaten leidt onvermijdelijk tot een toenemend aantal mobiele apps en gamegebruikers. Volgens  Newzoo 2017 Global Mobile Market Report, net als begin 2017,  overschreed het aantal smartphonegebruikers meer dan 2,3 miljard, of 31%  van de totale wereldbevolking. In 2020 is dit het
zal 3,6 miljard bereiken.
De mobiele gamingmarkt is het grootste segment van de wereldwijde  gamingmarkt, tegen 2017 met 42% en tegen 2020 zullen gebruikers van  mobiele / game-apps met 50% groeien en in geld naar $ 62,3 miljard.
IQeon-platform

IQeon Platform richt zich op de verschillende toepassingen voor zelfontplooiing, logische en geschillen PvP spel. Hier worden de ontwikkeld voor de toepassing scenario’s uit te voeren  op het platform van deze lijst zal worden toegevoegd en in het proces  van de ontwikkeling van platforms:
Motivatie- en zelfontwikkelingsscenario’s – In dit scenario wordt  ervan uitgegaan dat twee spelers gokken op het feit dat een van hen,  bijvoorbeeld speler A, bepaalde acties uitvoert, zoals gewicht verliezen  met X kilogram, lezingen houden, een basketbal in een basket slaan.

Scenario’s voor het PvP-geschil – Dit scenario is vergelijkbaar met  het vorige scenario, maar in dergelijke scenario’s kan het geschil  worden afgeleid voor elk evenement zoals sportieve uitslag,  verkiezingsresultaten, winnaars van het Eurovisio Songfestival.

Scenario’s  voor educatieve apps – Dit scenario is van toepassing op bestaande en  nieuwe app-services die bedoeld zijn voor onderwijs, zoals trainingen,  leren van vreemde talen, enz. Cursussen bestaan ​​meestal uit theoretische informatie,  audio-opnamen, videoclips en interactieve opdrachten, tests voor  tussentijdse controles.

Spelgame puzzelscenario – Dit scenario is gebaseerd op de implementatie van de spelruimte in de app. Spelkamer  is een opeenvolging van logische taken die door de spelers worden  uitgevoerd gedurende een bepaalde tijd van de ruimte in actie, om mee te  doen aan spelers moeten bijdragen. Het aantal bijdragen verminderd met de kosten van het platform en het  geschenk van de ontwikkelaar, waarmee een prijzenfonds wordt gevormd,  dat vervolgens wordt verdeeld onder de spelers die de eerste plaats  hebben behaald.

Geavanceerde  scenario’s – Na de lancering van het platform is het IQeon-team van  plan om gamescenario’s uit te breiden met behulp van moderne  technologie, zoals kunstmatige intelligentie en virtuele realiteit. AI  of op kunstmatige intelligentie gebaseerde neurale netwerken zullen  worden gebruikt om zelflerende algoritmen te ontwikkelen om logische  taken te genereren. VR of Virtual Reality zal het IQeon-platform uitbreiden met games  waarbij de wedstrijd wordt geïmplementeerd met virtual reality.

IQ Clash API – Om games toe te passen op basis van scenario’s in de  speelruimte, heeft het IQeon-team de IQ Clash API ontwikkeld en de  eerste applicatie IQ Clash Intelligent Battles kan nu worden gedownload  vanuit de App Store en Google Play.
IQeon Roadmap

Q3 2016 – De oorsprong van IQeon-platformideeën. Conceptontwikkeling en
bedrijfsplan.
K4 2016 – Uitleg over IQeon platform-juridisch model in verschillende rechtsgebieden.
Aantrekkelijke investering van $ 50.000. Ontwikkeling van gameplay-mechanica.
IQ Clash pilot applicatie-ontwikkeling voor toekomstige platforms.
Q1 2017 – Aantrekkelijke investering van $ 300.000. IQ Clash OU bedrijfsregistratie. Teambuilding
K2 2017 – De aantrekkingskracht van adviseurs. Ontwikkeling van het IQeon-mock-upplatform.
Technische audit
Q3 2017 – Ontwikkeling van een partnerschapsmodel binnen het IQeon-ecosysteem. Handelsaanvragen Overeenkomst met partnerbanken. Ontwikkeling van IQ Clash API. Beginnend met het ontwikkelplatform. Begonnen met de oprichting van een ecosysteem van meer dan 30 partners.

K4 2017 – Voorbereiding voor ICO. Slimme contractontwikkeling voor IQN token-releases. PreICO en ICO doen dat. Doorgaan met platformontwikkeling. Voortzetting van de oprichting van ecosystemen van meer dan 100 partners.
Q1 2018 – IQeon API-ontwikkeling. IQeon-ontwikkeling van webtoepassingen. IQeon API en IQ Clash API API-test. Nieuwe IQ Clash-applicatie-ontwikkeling. IQN-tokenlijsten op cryptodeviezen. Uitgaande van een marketingcampagne om eindgebruikers aan te trekken.
Q2 2018 – Geïntegreerd platform met Ethereal-blokkering. Ontwikkeling van IQeon
het blockchain-besturingssubsysteem. IQeon API-integratie met partner-apps
Release van platform-bèta. Begin met de ontwikkeling van IQeon-portemonnee.
Q3 2018 – Lancering van platform- en IQeon-platforms. MasterCard-betaalpasproblemen Continuïteit van actieve marketingcampagnes om eindgebruikers aan te trekken.
Q4 2018 – Verdere ontwikkeling van ecosystemen (2000+ partners, 45+ IQ Clash-applicaties, 2,5 miljoen actieve gebruikers). Ontwikkeling van IQeon SDK.
Q1 2019 – IQeon SDL-release. De ontwikkeling van aanvullende spelmechanismen. Betrokkenheid van partners bij het ontwikkelen van nieuwe op SDK gebaseerde applicaties.
Q2 2019 – Implementatie van AI-technologie in IQeon API en IQeon SDK. De toevoeging van nieuwe Mechanics gebruikt AI voor de lijst met spelmechanismen.
Q3 2019 – Ontwikkeling van game mechanics met behulp van AR- en VR-technologieën. Integratie met IQeon API-app voor PS, Xbox, etc.
Q4 2019 – IQeon ecosysteemontwikkeling is verder 10.000 partners, 150 IQ Clash-applicaties, 15.000.000 actieve gebruikers.
TOKEN IQeon

IQeon-tokens zullen worden vrijgegeven op basis van het Ethereum-platform en volledig voldoen aan de ERC20-standaard. Deze ondersteuningsstandaard garandeert token compatibiliteit met diensten van derden, uitwisselingen, lijsten, enz.

Hiermee is het gebruik van IQeon-tokens niet alleen beperkt tot het platformecosysteem. Na het startup IQeon-tokenplatform is beschikbaar voor aankoop of verkoop op de crypto-valutawissel.

Naam – IQEON Token
Type – ERC20
Symbool – IQN
Platform – Etereum
Algemene release – 10.000.000 IQN

Pre-sale tokens

Begin – 15 december 2017
Einde – 24 december 2017
Valuta ontvangen – ETH

Aantal te verkopen tokens – 500.000 IQN
Tokens wisselkoers – 1 ETH = 700 IQEON
Minimale transactiehoeveelheid – 3 ETH
Token Distributie

65% token core verkoopfase
12% van het projectteam
10% bonusfonds
6% partners en adviseurs
5% tok pre-sale
2% premie

Fondsverdeling
60% platformontwikkeling
25% marketing en reclame
8% bedrijfskosten
4% juridische kosten
3% andere kosten

Meer info bezoek hieronder:

My Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=960458

0

Publication author

offline 2 years

NelJohn

0
Comments: 0Publics: 9Registration: 13-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation