Ixinium / biedt digitale valuta ondersteund door gedecentraliseerde en transparante activa

Hallo crypto-wereldliefhebbers, leuk jullie allemaal weer te ontmoeten. Ik rizkyaza zal voor jullie allemaal interessante informatie geven. De informatie gaat dit keer over een heel goed project. ga gewoon direct naar de uitleg van mij hieronder:

Toen in 2008 de blockchain-technologie ontstond toen Satoshi Nakamoto Bitcoin introduceerde, zijn er serieuze inspanningen geleverd om de blockchain in verschillende aspecten van wereldwijde bedrijfsprocessen te implementeren. Het is beschreven dat Blockchain-technologie veel industrieën met lage kosten kan vernietigen. transacties, onsterfelijkheid en verhoogde veiligheid.

probleem

Maar er staat niet dat elke ontwikkeling met obstakels wordt geconfronteerd en zijn bedoelingen niet volledig bespreekt. Of, wat het beste een jaar of twee geleden werkt, heeft er nu niets mee te maken.

Met de opkomst van astronomische cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum lijken er mensen op de markt te komen. Er zijn veel grote problemen die de markt verstoren. Er zijn structurele problemen en prestaties die de marktomstandigheden beïnvloeden. Deze problemen komen voort uit verschillende redenen, zoals de aard van de markt, gebrek aan inzicht in cryptocurrency-ruimte en enkele algemene cryptocurrency-economieën.

OPLOSSINGEN

Cryptocurrency wordt ondersteund door edele metalen, blokkeer transparantie en bewerkbare transacties. Fysiek metaalonderzoek dat duidelijk genoeg is om voor iedereen te getuigen, de structurele structuur van Ixinium-waarden 24/7 en marktwaarde, wordt beoordeeld naar het belang van Lloyd by London voor Ixinium. Bovendien, behalve voor elke bank ter wereld, kunnen we zeggen dat Ixinium de oplossing is.

Waarom ixinium

Ixinium ICO wordt verkocht, 100% van de fondsen worden gebruikt voor edele metalen om de prijs van Ixinium XXA te ondersteunen.

Ixinium, cryptografische hybriden, terwijl Ixinium een clientbeveiligingsmechanisme heeft dat beter is dan welke andere bank ter wereld, maakt het gebruik van Ixinium cryptocurrency ook waardevoordelen voor alle gebruikers terwijl de volledige waarde wordt gegarandeerd.

Ixinium ICO biedt de aanmaak van XXA-creaties door middel van “printing” en ondersteunt edelmetaalmunten. Ixinium maakt gebruik van IXAT-asset-tokens om de waarde van fysieke edelmetalen over te dragen naar XXA digitale munten. De waarde van IXAT is 1: 1 tot $ 1,00.

Dit IEO-project met betrekking tot de financiële wereld, genaamd Ixinium, is een crypto-financiële hybride met een mechanisme voor klantbescherming dat beter is dan andere banken in de wereld. Het gebruik van Ixinium cryptocurrency creëert ook waarde voordelen voor alle gebruikers terwijl de volledige waarde wordt gegarandeerd. Voordat je het bespreekt, moet je recensies lezen die je kunnen helpen informatie te krijgen over hun visie en missie. We hopen dat deze informatie u begrip en interesse geeft om deel te nemen aan het IEO hybride IOinium hybride project.

De visie van Ixinium is om digitale valuta’s ondersteund door gedecentraliseerde en transparante activa te ondersteunen, volledig verzekerd voor vervangingswaarde. Ixinium-overstromingen (XXA) worden volledig beschermd door wetgeving, papier of papiergeld op basis van zogenaamde stabiele munten (USDT, TUSD, USDC, GUSD, etc.). Ixinium cryptocurrency wordt ondersteund door goud, zilver, palladium en platina. Ixinium maakt gebruik van de IXAT-assettoelatingstokens om verschillende fysieke edelmetalen over te brengen naar XXA digitale munten. De IXAT-laag is 1: 1 tot $ 1,00.

Dit project is gerelateerd aan de financiële wereld genaamd Ixinium. Ixinium is een cryptografische hybride met eigenschappen die beter zijn dan welke andere bank ter wereld, waarbij cryptocurrency van Ixinium ook het voordeel oplevert voor alle verzekeringsmensen die het volledige bedrag gebruiken.

Dit IEO-project met betrekking tot de financiële wereld, Ixinium genaamd, is een crypto-financiële hybride met een mechanisme voor de bescherming van klantactiva dat beter is dan welke bank ter wereld dan ook kan bieden. Ixinium’s gebruik van cryptocurrency creëert ook voordelen voor alle gebruikers, terwijl ze verzekerd zijn van volledige waarde , Voordat je het bespreekt, moet je recensies lezen die je kunnen helpen informatie te krijgen over hun visie en missie. We hopen dat deze informatie u zeker een beetje begrip en interesse zal geven om deel te nemen aan het IEO hybride IOinium crypto-finance project.

Ixinium zal uw markt veranderen

De visie van Ixinium is gebaseerd op meer dan 4 jaar fiat-valutastudies. In deze studie ligt de nadruk vooral op het vinden van “waarom” -verzoeken met betrekking tot de investeringszekerheid van klanten, transparantie voor klanten, klantbescherming en structuren met betrekking tot activawaarden achter echte producten. Na een aantal problemen begon het Ixinium-project een basisstructuur te krijgen die ontbrak in de markt en hoe deze werkte. De visie van Ixinium is om digitale valuta’s te bieden die worden ondersteund door gedecentraliseerde en transparante activa, volledig verzekerd voor vervangingswaarde.

De belangrijkste elementen van Ixinium zijn

Een waarde van 100% is gebaseerd op fysieke edelmetalen.

Alle edelmetalen worden omgezet en beschermd.

Rapporteer de waarde van de dagelijkse publieke activumrekening.

Controleer openbare kwartaalrekeningen van externe partijen.

Alle edelmetalen zijn gegarandeerd 100% voor vervangingswaarde.

Volledige waarde die bescherming van volwassen klanten afdwingt.

Ixinium-marktprijs

Ixinium cryptocurrency specificaties:

Maximale aanbieding van XXA 540.000.000 100,00%

Bedrijf (5 jaar gesloten) SS 26460’000

Op 4,9%, een bereik van 10.000.000.000 1,85%

800.000 minimumverkoopprijs van 0,15%

Begin met financiering rond 2.740.000 0.51%

Marktomloop van 500.000.000 92.59%

Ixinium-prijs $ 8,87 (ongeveer)

Ixinium-activa, 100% edelmetaalkoepels in goud, zilver, palladium en platina.

Token-informatie

Ixiniumsymbool: XXA

Ruil 1 XXA = $ 6,6525

Startdatum: 1 oktober 2019

Einddatum: 30 december 2019

Min aankoop: 0, 05BTC, 0.1ETH, 1000 XLM

Bouwvakker: $ 5.005.341.000

Acceptabel: BTC, ETH, XLM

Token distributie

Verkooptoken

Ixinium Verkoop ICO, 100% van de fondsen worden gebruikt voor edele metalen om de prijs van Ixinium XXA te ondersteunen

ICO 1 Ronde: 1 oktober tot 2019

1 XXA = $ 6,6525, bonus 5% -25%

een totaal van 189.000.000 XXA

ICO 2 Ronde: 1-2019 november

1 XXA = $ 7.5395 <60% -15% bonus

een totaal van 324.000.000 XXA

ICO 3 Ronde: 1 december 2019

1 XXA = $ 8.4265 <85% – 5% bonus

bedroegen 459.000.000 XXA

Mijnbouw en distributie van CRYPTOCURRENCY IXINIUM

Ixinium ICO biedt de voortgang van het maken van XXA door het maken van “afdrukken” en ondersteunende munten gemaakt met fysiek waardevolle metalen kogels. Ixinium gebruikt IXAT-assetfeed-tokens om de fysieke waarde van edele metalen over te dragen naar XXA digitale munten. De waarde van IXAT is 1: 1 tot $ 1,00.

Wanneer Ixinium edele metalen koopt, wordt hetzelfde aantal IXAT-tokens gemaakt en overgedragen onder het eigendom van XXA, omdat het edelmetaal de USD-waarde is die zojuist is gekocht. In de IXAT-productiecode heeft IXAT slechts één adres waar het kan worden overgedragen, adres XXA. Na een IXAT-transactie wordt IXAT automatisch gesloten op zijn plaats onder het eigendom van XXA. Er zijn geen andere transacties in de toekomst die alleen mogelijk zijn om IXAT over te dragen.

IXAT functioneert als een op activa gebaseerde beleggingsportefeuille. De oorspronkelijke XXA-functie, zoals een deel van de portefeuille en de portefeuillewaarde, is afkomstig van de activa die eigendom zijn van de portefeuille. Op deze manier brengt Ixinium fysieke edelmetalen in digitale vorm. Elke IXAT-activatransactie kan worden geverifieerd uit blokken, evenals fysieke edele metalen. Activawaarde wordt weergegeven op de Ixinium-website, waar het dagelijks eigendom van edelmetalen dagelijks wordt bijgewerkt en prijzen van edelmetalen nu elke 10 minuten worden bijgewerkt.

Ixinium heeft een rendementsfunctie die is gebouwd om de basisprijs en marktprijs van Ixinium (XXA) te verhogen. 75% van het Ixinium XXA-wisselkoersinkomen wordt gebruikt om waardevollere metalen te kopen en de waarde van de Ixinium crypto-valuta te verhogen. Omdat Ixinium XXA-munten in beperkte hoeveelheden worden geproduceerd, zullen veranderingen in de productmarkt altijd toenemen, wat resulteert in een voorraadbalans voor het edelmetaal als gevolg.

Voordelen verkregen van IXINIUM

Lage volatiliteit in tegenstelling tot de meeste cryptocurrency. Prestatiemechanismen vaststellen om basiswaarden en markten te verbeteren. Verpakt met edele metalen, niet slechts één regel met andere cryptocurrency-codes. Financiering van paradijsproducten van markten die veilig zijn. Buitengewone waarde verhoogt de effecten van de aandelenmarkt en de wereldwijde onrust.

1. Accepteer over de hele wereld

Ixinium wordt overal ter wereld geaccepteerd.

2. Gedecentraliseerd geld

En XXA wordt ondersteund door 100% van de verzekerde activa.

3. Veilig en comfortabel

U kunt uw XXA veilig opslaan in de mobiele of webportfolio.

4. Laag inflatierisico

En wanneer XXA-tokens worden gemaakt met behulp van de Stellar Blockchain, bestaat het risico van lage inflatie. Eenvoudige betaling.

En XXA-betalingen zijn slechts een klik verwijderd.

Ixinium is de ultieme oplossing voor alle problemen

Cryptocurrency wordt ondersteund door edele metalen, blokkeert transparantie en transacties die kunnen worden gecontroleerd. Volledig transparante fysieke metaalaudit om iedereen te bewijzen, 24/7 activastructuur en de marktwaarde van Ixinium, verzekerd door de bereidheid van Lloyd London om Ixinium veiliger te maken dan welke bank ter wereld dan ook, we kunnen zeggen dat Ixinium de oplossing is. Goed voor fysieke activa: de waarde van Ixinium (XXA) is volledig gereserveerd, in tegenstelling tot fiat- of fiat-valuta’s op basis van zogenaamde stabiele munten (USDT, TUSD, USDC, GUSD, enz.).

Wegenkaart

2014 Het financiële structuurplan voor verzekeringsproducten is 100% financieel

2015 Structural Studies voor bankinstrumenten, banken en fiat valuta-ondersteuning.

2016 omgeving en connectiviteit van de ontwikkeling van Bitcoin en Ethereum.

2017 De eerste technische Ixinium-lay-out met fysieke activa in het Ethereum-netwerk.

2018 | Voltooi de technische lay-out van Ixinium en start financieringsrondes in het Ethereum-netwerk.

2019 | Tokens voor activa en eindproducten in het Stellar-netwerk. Officiële website. Pre-ICO- en ICO-fasen.

2020-2021 LBMA-lidmaatschapsaanvraag

VOOR MEER INFORMATIE:

http://ixinium.io/

https://web.facebook.com/ixinium

https://twitter.com/OIxinium

https://t.me/XXAofficial

https://medium.com/@ixinium/

https://ixinium.io/whitepaper.pdf

Mijn profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=939767

XLM: GCHQRK66CTZNXGOXYCE3F5X5BTI7GAPKKPIHRNXE7QDV4UO3WFEONUGB

 

0

Publication author

offline 2 days

rizkyaza

0
Comments: 0Publics: 17Registration: 12-07-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation