IZICHAIN

IZICHAIN – THE GLOBAL BLOCKCHAIN PLATFORM FOR CAPITAL CONNECTION

Gambar mungkin berisi: teks

Groeten aan jullie allemaal lezers, in dit artikel zal ik bespreken wat precies deze gloednieuwe en baanbrekende innovatie is en ik zal jullie status tot het einde waarderen.

Dankzij de wereld van technologie vermengd met de innovatie van dit bedrijf dat het mogelijk maakt voor het succes van dit platform en het in de ban van Cryptocurrency te laten staan ​​met zijn buitengewone geavanceerde inspanning, als een hoeksteen en snelle transformatie om te evolueren

IZIChain is een Hybrid Publicchain hyperlinkplatform dat op maat gemaakte blockchain-oplossingen biedt voor financiële markten met echte en sociale applicaties. IZIChain stelt gebruikers in staat om te interacteren met slimme contracten, afwikkelingsparticipatie van slimme contracten via AI en Big Data-mechanismen en blokgesteunde financiële toepassingen zoals het digitaliseren van activa, het verhandelen van digitale activa en aanbiedingen en transacties met leningen. Zowel individuen als entiteiten kunnen onafhankelijke financiële applicaties ontwikkelen en leveren op het IZIC-blokblokplatform. IZIChain-toepassing: IZCain is volledig gemodificeerde financiële markten en financiële activa op het IZIC-blokblokplatform.

Door toe te staan ​​dat digitale informatie wordt gedistribueerd maar niet gekopieerd, heeft backbone blockage-technologie een nieuw type internet gecreëerd. De digitale valuta werd voor het eerst ontwikkeld, Bitcoin ((Koop Bitcoin) heeft nu toegang tot de hightech-gemeenschap met andere mogelijke toepassingen voor technologie.

Bitcoin wordt ‘digitaal goud’ genoemd en het is een goede reden. Tot nu toe ligt de totale waarde van de valuta dicht bij US $ 112 miljard. En blockwiches kunnen andere soorten digitale waarde maken. Net als internet (of je auto) hoef je niet te weten hoe de blockchain werkt. Deze nieuwe technologie geeft echter basiskennis aan waarom deze als revolutionair wordt beschouwd.

De blokkering achter Bitcoin is een openbare bulk van alle transacties die hebben plaatsgevonden. Het kan niet voorzichtig worden gebruikt of gewijzigd. Barristers van technologie zeggen dat bitcoin-transacties veiliger en veiliger zijn dan de huidige systemen.

Bitcoin blockchain-ontwerp wordt een gedecentraliseerd netwerk. Later zijn er echter enkele problemen.

Het is een groot probleem dat de tijden en transactiekosten in bitcoin zijn toegenomen naarmate het netwerk scherper is geworden. Als gevolg hiervan zijn een aantal onenigheidspartners die het netwerk hebben overgenomen erin geslaagd om in de toekomst technologie te ontwikkelen om deze problemen aan te pakken.

In reactie op dit probleem wordt IZICHAIN ​​gepresenteerd als het ‘Global Capital Connection Blockchain Platform’. IZICHAIN ​​kwam tot het besef dat blockchane-technologie enorme hiaten had, maar in eerste instantie, maar gemakkelijk, waren deze mensen leesbaar door gebruik te maken van vele andere technologieën, zoals de kluwen-structuur gebaseerd op de DAG (Oriented Acrylic Graph) geïmplementeerd in IOTA. … Door veel technologieën met elkaar in overeenstemming te brengen, heeft ons team een ​​nieuwe en unieke technologiestructuur ontwikkeld omdat de vorige structuren niet voldeden aan de IZIChain-ambitie. We implementeren deze nieuwe technologie en we willen graag ‘Hologram Lattice Chain’ (HLC) noemen.

HLC Technology biedt veel waarden: gemakkelijk te gebruiken interfaces, gemakkelijk te gebruiken, gratis, maximale snelheid, maximaal beveiligingsvermogen.

IZICHAIN-functies

Digital Exchange
Gebruikers zijn van plan om de behoefte aan onderlinge handel van een digitaal activum te verhandelen, waardoor een peer-peer transactie snel en zonder winstoogmerk kan plaatsvinden.

Echte uitwisseling
Het is bedoeld voor gebruikers die behoefte hebben aan wederzijdse handel van een regulerend activum, regulatorisch actief en digitaal activum, aankopen, reclame …

Digitaal bankieren
De bedoeling van storting of financiering is bedoeld voor gebruikers op basis van de peer-lenende structuur van de peer-lener.

ICO-platform
Het is bedoeld voor gebruikers om de noodzaak te creëren om een ​​kennisgevingcode te maken voor doeleinden zoals een lidmaatschapskaart, delen …
Bespreek P2P
Gebruikersgebruikerscorrespondentie mogelijk maken, met aandacht voor zaken als prijsonderhandelingen, discussie of samenwerking.

** Onderteken de verkoop
IZIChain Signature Name
Simple Token IZI
Bonn-token ERC20

Deach 4
Totale voorraad van 1.250.000.000
Softcap 4.000 ET
Hardcap 24.000 ETH
Contact Adres 0xdf59c8ba19b4d1437d80836b45f1319d9a429eed
Ronde lengte prijs ($)
Privéverkoop 01 september 2018 – 20 september 2018 0.04
ICO-ronde 1 november 2018 – 15 november 2018 0.05
ICO Ronde 2 november 16, 2018 – 30 november 2018 0.06
Ronde ICO 3 december 01, 2018 – 15 december 2018 0.07
Ronde ICO 4 december 16, 2018 – 30 december 2018 0.08
ICO Ronde 5 december 31, 2019 – 14 januari 2019 0,09
Ronde ICO 6 januari 15, 2019 – 29 januari 2019 0.1 **
Voor meer informatie over IZICHAIN, kunt u een bericht sturen naar info@izichain.network

roadmap:
** C3 / 2018
Volledig wit papier

Ontwikkel een website https://www.izichain.network/

Ontwikkel een webgebaseerde demo-app

IBO (Starting Starter Blocks) Particuliere verkoop in Vietnam

Q4 / 2018
Kantoren openen in het buitenland

Ontwikkeling van de internationale gemeenschap

Internationaal EIT

Signaal Lijst van uitwisselingen

C1 / 2019
DAX.VN, de Digital Assets Exchange, werd gelanceerd in Vietnam

IZILENDING.VN werd gelanceerd, de Pending P2P-oplossing

De web- en mobiele app-versies zijn gelanceerd

Q2-3 / 2019
IZI.EXCHANGE werd gelanceerd

Adres Dapp IZI.EXCHANGE

De web- en mobiele app-versies zijn gelanceerd

2020
C1 / 2020: Oprichting van O & O-projecten in Korea en Japan

Q2 / 2020: Analyseer de 3-projectstructuur van de adoptie van IZIChain

C3 / 2020: complete IZIchain openbare blockchain

Q4 / 2020: Proefprojecten in Zuidoost-Aziatische landen **

Ga voor meer informatie naar:

Website: https://www.izichain.network/
Whitepaper: https://www.izichain.network/WhitePaper-IZIChain-VN-V2.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/izichainnetwork/
Telegram: https: //t.me/izichainnetwork
Twitter: https://twitter.com/chain_izi
————————————————————————
Author: Gilik57
My Bitcointalk Profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2407427
ETH Address: 0xF1E85Dd6DA5078e6545138a533F1782DD4149e18

0

Publication author

offline 8 months

Gilik57

0
Comments: 0Publics: 167Registration: 27-09-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation