KRYLL.IO: Automatiserede kryptohandelsstrategier blev gjort enkle

Kryll.io er den ultimative platform for kryptocurrency-handlende, der søger at bruge de mest avancerede handelsværktøjer og -strategier, samt drage fordel af fællesskabets bikopindanke for at få det bedste afkast inden for kryptokurrencymarkederne.

Platformen giver intuitive måder til at oprette dine egne handelsstrategier, der kan indstilles til at udføres automatisk. Gennem en hvad du ser, er hvad du Trade ™ -interface du kan designe handelsstrategier, der gør brug af branchens mest kraftfulde værktøjer og test dem sikkert med backtesting og sandboxing.

Når dine værktøjer har vist deres værdi, kan du sætte dem til live-handel på dine vegne og tage de rigtige positioner til det rigtige tidspunkt, som om du fulgte markederne 24/7.

På Kryll.io kan du også leje dine egne vindende strategier for at hjælpe kollegerne til at blive mere succesfulde. Du vil blive belønnet med passiv indkomst til deling af dine strategier.

BESTEMMELSE AF STRATEGIER FUNKTET ENKELT
Med vores Visiwyt ™ (Hvad du ser, er hvad du handler) flowbaseret teknologi kan du intuitivt oprette din egen automatiserede handelsstrategi.

Kraftige blokke
Vi tilbyder enkle logiske operatører, markedsindikatorer, værdiudløsere, forbedret teknisk analyse, medieudtaleledning og dyb læring forudsigelser; Alt dette vil hjælpe med at opbygge dine strømme og skabe automatiske vindende strategier.

ADVANCED TESTING
Benchmark dine strategier gennem real-time sandkasser og massive Kryll.io back-testing muligheder (250 par, 1 sekund frekvens, 6 måneders data historie …).
Kryll Companion app

Når du har tilsluttet din mobilcompanion-app til platformen, kan du få adgang til dit dashboard, få push-underretninger om din strategi kører og forblive forbundet på en meget lavere måde med din krypto-handelsstatus.

Det vil være en dejlig god følelse at få besked om en position, der er taget automatisk og så solgt, i stedet for et alarmerende signal, der skubber dig til hurtigt at fange muligheden på din yndlingsudvekslingswebside.

Desuden vil mobilapplikationen introducere yderligere interaktioner med de strategier, du har designet eller valgt, hvilket giver dig fuld kontrol over dine forretninger lige i din håndflade.
Exchange Support

Kryll.io platformen vil være sammenkoblet via API til alle udvekslinger, der giver en, så du kan handle din yndlingsmønt efter eget valg på din yndlingsudveksling lige fra platformen. Denne massive støtte vil også give dig mulighed for at bruge en enkelt platform til at styre hele din porteføljes strategi.

Det første sæt understøttede udvekslinger omfatter følgende platforme: Bittrex, Poloniex, Bitfinex, Coinbase / Gdax, Cryptopia, YoBit.net, Binance, HitBTC, Bitstamp og Kraken.
Arkitektur, Hosting, Performance & Security

Crypto valutaer handles 24/7. Kryll.io støtter udvekslinger over hele verden og er forpligtet til at gøre sin platform tilgængelig, effektiv og sikker. Krylls arkitektur. Io omfatter flere dedikerede servere i Europa, Asien og Nordamerika, der gør det muligt at gennemføre strategier på den mest effektive måde i henhold til den udveksling, som de finder sted.

Infrastrukturen er designet således, at den skalere automatisk, hvilket giver maksimal ydelse og up-time for alle tilsluttede brugere og strategier, der køres – uanset omstændighederne. Vores brugerdata er af højeste værdi, og derfor tager vi sikkerhed meget alvorligt. Ud over at vores servere er under permanent DDOS-beskyttelse, planlægger vi også at have en ekstern sikkerhedsrevision hvert kvartal, hvorved det sikres, at tingene er sikre og forbliver på den måde.

Platformen vil anvende de strategier, du har designet via API’erne, der leveres af de understøttede udvekslinger. Når udvekslingen tillader det, sikrer vi os, at API-nøglen ikke tillader nogen tilbagekaldelse af midler, hvilket sikrer, at dine valutaer forbliver sikkert i din besiddelse.
TOKEN SALG

TOKEN SALE
To implement Kryll.io’s vision, we are launching an Token sale to issue Kryll tokens (KRL) on the Ethereum blockchain. ERC20 Kryll tokens will be issued by smart-contract at the end of the Token sale (March 2018).

Link:

0

Publication author

offline 2 years

Magkirap

0
Comments: 0Publics: 25Registration: 12-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation