KryptoBits Blockchain Bankieren

Bankless bankieren. Kryptobits biedt nieuwe financiële diensten in Blockchain-technologie op een snellere, goedkopere en eenvoudigere manier.

De wereld van banken is niet zo efficiënt als zou moeten zijn en is bovendien niet aangepast aan het nieuwe tijdperk waarin we leven.

Digitale transacties zijn exponentieel gegroeid, daarom hebben we een banksysteem nodig dat in hetzelfde tempo werkt. Nu is het tijd voor het bankplatform van Next Generation: Kryptobits, Blockchain Banking. Een eenvoudigere manier om te verhuizen, te investeren, krediet te vragen en geld te beheren. Eenvoudig, snel, transparant en voor iedereen toegankelijk.

Geen tussenpersoon en geen minimum. Digitaal of traditioneel. Overal en voor iedereen beschikbaar. Ook toegang tot financiering, aankoop van cryptocurrency en opname via creditcard.

Met Instant Money krijgt u volledige controle over uw geld dat direct kan worden opgenomen, zonder commissies en waar ook ter wereld.

Kryptobits gebruiken Blockchain-technologie om de problemen van traditionele banken op te lossen. Op deze manier kunt u rechtstreeks verbinding maken met anderen om geld sneller en met meer vertrouwen en transparantie te verplaatsen en te beheren dan welke bank u ook biedt.

Kryptobits leidde de revolutie naar Blockchain Banking. Gebouwd in Europa voor de wereld.

WAAROM INVESTEREN IN KRYPTOBIT?

We willen dat u weet wat de voordelen zijn van het kopen van KBE-tokens op onze ICO.

KORTING EXCHANGE FEE

Als houder van KBE-tokens krijgt u een automatische korting op Exchange-kosten, percentage dat afhankelijk is van het aantal tokens dat u koopt.

BANKDIENSTEN VAN BLOKKANEN

Als u het KBE-token koopt, krijgt u een gratis KartoCoin, de primaire valuta van Exchange, voor toegang tot alle voordelen van Blockchain Banking: lenen, FIAT-overdracht, Airdrop.

TOKENS TERUGKOPPELEN

Kryptobits gelooft sterk in zijn eigen projecten en verzekert u zo van het terug kopen van uw tokens met een vaste pariteit (€ 0,10) na 12 maanden sinds de ontwikkeling van de Exchange.

KRYPTOBITS ICO
Kryptobits Exchange is een nieuw uitgebreid blockchain-ecosysteem voor bank- en financiële diensten waarin crypto en fiat samen op een uniek platform worden geïntegreerd.

Gebruikers kunnen betalingen van derden verzenden en ontvangen, zowel in crypto- als in fiat-valuta, met behulp van de unieke voordelen van onze “Karto Coin”, cryptocurrency en op huis gebaseerde handelssystemen op basis van kunstmatige intelligentie.

Het belangrijkste doel van ICO is om gebruikers in staat te stellen onderdeel te worden van de grote valutaomwisselingsactiviteiten met cryptocurrency en de hoge prestatievoordelen te krijgen die het biedt.

EXCHANGE KRYPTOBIT
SECURITY

Onze hoogste prioriteit is de gebruiker en de zekerheid van zijn storting. De Exchange heeft een Cold Wallet, een 2FA-mechanisme, naast andere geavanceerde beveiligingsfuncties.

GEAVANCEERDE GRAFIEKEN

U kunt toegang krijgen tot grafieken en geavanceerde visualisaties voor trackingwaarden. Het systeem is ook geïntegreerd met Display Trading.

INTREKKING

Voor uw gemak kunt u geld rechtstreeks opnemen via een IBAN-rekening of creditcard (uitgegeven door Montbrun Capital).

Kredietwaardigheid kopen

Je kunt allerlei soorten cryptocurrencies kopen, waaronder de bekendste en geavanceerdere, en Kryptobits laten doen om de grootste cryptocurrency-aanbieding ter wereld in te wisselen.

UITWISSELING VAN KUPUKURENSI-UITWISSELING

U kunt cryptocurrencies snel en veilig overdragen of omwisselen. Momenteel werken we samen met BTC, ETH, LTC en KTC en voegen we in de toekomst nog andere cryptocurrencies toe.

AIRDROPS SUPPORT

Ten slotte gebruiken we airdrops die vertrouwen wekken en worden ondersteund door een uitstekend team van programmeurs, waardoor de acties van onze vertrouwde klanten worden vergemakkelijkt.

TOKENVERKOOP
We zullen aanvankelijk token kryptobits (KBE) aanbieden via Smart Contract via het Ethereum-netwerk.

We zullen in totaal 1.802.500.000 tokens lenen van Kryptobits, waarvan de distributie beschikbaar zal zijn via dit systeem voor een totaal van 1.442.000.000, waarbij de resterende token voor het ontwikkelingsteam, de adviseur en de economische ontwikkeling en juridische infrastructuur overblijft.

Tokens die tijdens deze fase niet worden verkocht, worden voor altijd gebrand, dat wil zeggen dat in de toekomst geen Cryptobits-tokens meer worden gegenereerd.

De verdeling van 1.442.000.000 Kryptobits-tokens die te koop worden aangeboden, wordt beschreven in de volgende tabel, gebaseerd op fasering, hoeveelheid en datumschattingen.

TOKEN VERKOOPGEGEVENS
Begin = 17 mei 2018 (12:00 GMT +2)
Einddatum = 24 augustus 2018 (12:00 GMT +2)
Aantal verkochte Tokens = 1.442.000.000 (80%)
Totaal token totaal = 1.802.500.000 (100%)
SOFT-CAP = 4 miljoen €
HARD-CAP = 100 miljoen €
Ontvangen valuta = ETH, BTC, LTC, BCH, XRP, FIAT (EUR)
Minimale investering = 100 TOKENS
Klik voor meer informatie op de onderstaande link:
Website: https://kryptobits.com/

Telegram: https://t.me/kryptobits

Twitter: https://twitter.com/kryptobitsexc

Facebook: https://www.facebook.com/kryptobits/

Medium: https://medium.com/@kryptobitsexc

Reddit: https://www.reddit.com/user/kryptobits

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCFdFoojBsGhU1zF9f6i5Elw?view_as=subscriber

Github: https://github.com/kryptobits/smartcontract

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/kryptobits/

auteur
Mijn Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Euthereum Wallet-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 3 days

Atorise

1
Comments: 0Publics: 619Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation