LeadRex “AI-gebaseerd platform voor leadgeneratie” & Live voorverkoop

1.png

LeadRex is een innovatief product dat is gericht op het verhogen van de conversie van advertentiecampagnes en het verlagen van de bedrijfskosten. De basis van het platform is kunstmatige intelligentie, die nodig is voor de analyse en selectie van de doelgroep en deze omzet naar klanten die klaar zijn om een product of dienst. Het platform is ontwikkeld in overeenstemming met de principes van schaalbaarheid en decentralisatie, gebaseerd op de technologieën Ethereum en Enecuum. Elke Blockchain zal uit elkaar gaan. Dit is om de stabiliteit en zelfvoorziening van het platform volledig te waarborgen. Bovendien zullen de verkregen gegevens altijd betrouwbaar en ongewijzigd zijn en zijn de verrichte verrichtingen transparant. De kern van het platform integreert alle componenten die nodig zijn voor het lanceren en uitvoeren van de campagne, die tegelijkertijd of noodzakelijkerwijs kan worden gebruikt:

Marketplace kan premiumoplossingen bieden van externe ontwikkelaars en LeadRex-teams voor de constructeur van het verkopen van pagina’s, banners en chat-bots.Constructeur van het verkopen van pagina’s met een set kant-en-klare sjablonen van professionele UX-ontwerpers en marketeers. Indien gewenst kan elke gebruiker van het platform zijn eigen sjabloon maken met behulp van een bank van kant-en-klare bouwstenen en technologie “drag-n-drop”. Elke landing zal uniek blijken te zijn en het resultaat van de uitgifte aan de wensen van een klant kunnen veranderen. Bouwer van banners met een set kant-en-klare sjablonen van professionele marketeers. Indien gewenst kan elke gebruiker van het platform zijn eigen banner maken met behulp van een bank van kant-en-klare bouwstenen en technologie “drag-n-drop”.

Constructor van chat-bots met sets van kant-en-klare sjablonen van professionele marketeers. Indien gewenst, kan elke gebruiker van het platform zijn eigen chat-bot maken met behulp van een bank van kant-en-klare bouwstenen en technologie “drag-n-drop”, en de visuele constructor zal worden uitgevoerd als een “mindmap” . Het is niet nodig om het algoritme van de chat-bot-operatie voor te schrijven, het is voldoende om te weten welke acties het moet uitvoeren en in welke volgorde.

De gerichte reclamemodule in sociale netwerken helpt u bij het opzetten van een campagne dankzij een reeks reclamelijsten en een handige editor met real-time resultaten weergegeven. De contextuele reclamemodule met een set advertentiesjablonen van professionele marketeers. Indien gewenst kan elke gebruiker van het platform zijn eigen advertentie of sjabloon maken, op basis waarvan deze wordt gemaakt. Een handige editor is ook beschikbaar om het resultaat in realtime te bekijken. De analysemodule is de link voor alle modules van het systeem. Elke gebruiker van het platform kan statistieken genereren over elke gelanceerde advertentiecampagne of de werking van een afzonderlijke module. Alle informatie zal in real time beschikbaar zijn. Op basis van de resultaten van de gegenereerde statistieken, zullen optimalisatiemogelijkheden worden aangeboden.

CRM-systeem in realtime verzamelt klantendatabase en hun geschiedenis van acties. De analytische basis voor kopers van alle servicegebruikers wordt gevormd door de verzamelde gegevens, die een efficiëntere verkoop van aanverwante diensten of goederen mogelijk maken. Kunstmatige intelligentie analyseert in real time veel advertentiekanalen en end-to-end analytische database van klanten, geassembleerd en gestructureerd door categorieën CRM-systeem. Het vormt een retargetingbasis voor het genereren van extra verkopen door kortingen aan te bieden via de weergave van banners, advertenties of gepersonaliseerde aanbiedingen. De API biedt tweerichtingsintegratie van het LeadRex-platform met andere services. Integratiemodules stellen u in staat om verbinding te maken met het platform van elke site voor analyse van gebruikersgedrag en het opstellen van gepersonaliseerde voorstellen op basis van zijn interesses. Multifunctionele slimme contracten zorgen voor transparantie van het rapportagesysteem voor deposanten en zijn verantwoordelijk voor de vorming van een analytische database.

Verkoop en distributie van LDX-tokens

Het LDX-token is compatibel met ERC20 en is bedoeld om de ontwikkeling van het LeadRex-platform en marketingactiviteiten te financieren voorafgaand aan de release van het project naar het stadium van zelfvoorziening.
Het is de bedoeling om 135.900.000 LDX vrij te geven, die als volgt zal worden verdeeld: LDX-token compatibel met ERC20 en is bedoeld om de ontwikkeling van LeadRex-platform en marketingactiviteiten te financieren voordat het project het stadium van zelfvoorziening bereikt. Het is de bedoeling om 135.900.000 LDX vrij te geven, die als volgt zal worden verdeeld:0.png

Token-informatie

Ticker: LDX
Platform: Ethereum
Token Type: ERC20
Prijs: 1 ETH = 2000 LDX
Het accepteren van: ETH
Zachte kap: 250 ETH
Harde kap: 10700 ETH
Beschikbaar voor verkoop: 109.600.000 LDX (70%)
Totale levering: 135.900.000 LDX

Voorverkoop

In de Pre-Sale fase zal het beschikbaar zijn voor aankoop met bonussen van 18.600.000 LDX.Voorverkoop loopt van 11.05.2018 tot 01.06.2018 of tot Hard Cap is bereikt. Als Soft Cap is bereikt, is dit bedrag niet brandbaar. Als Soft Cap niet wordt bereikt, worden alle bijdragen die in deze ronde zijn gedaan, terugbetaald, minus de transfersom. Alle niet verkochte tokens in deze ronde zullen worden verbrand na de voltooiing van de ICO.

Startdatum: 21.05.2018
Einddatum: 11.06.2018
1 ETH = 16200 LDX
Softcap: 250 ETH
Harde kap: 770
ETH Minimale storting: 0,1 ETH

Pre-ICO

In de pre-ICO fase zal het beschikbaar zijn voor aankoop met bonussen van 21.000.000 LDX. Pre-ICO loopt van 02.06.2018 tot 23.06.2018 of totdat de harde kap is bereikt. Wanneer de softcap is bereikt, is deze hoeveelheid niet-brandbaar. Als Soft Cap niet wordt bereikt, worden alle bijdragen in deze ronde terugbetaald, exclusief de transfersom. Alle niet verkochte tokens in deze ronde zullen worden verbrand na de voltooiing van de ICO.

0 ROND
van 12.06.2018 tot 02.07.2018
19 miljoen. LDX
1 ETH = 13000 LDX

1 RONDE
van 03.07.2018 tot 23.07.2018
25 mln. LDX
1 ETH = 8200 LDX

2 ROND
van 24 juli 2015 tot 13 augustus 2015
26 mln. LDX
1 ETH = 4333 LDX

3 ROND
van 14.08.2018 tot 03.09.2018
26 mln. LDX
1 ETH = 2000 LDX

Untitleddd.jpg

Volgens de voorwaarden van het slimme contract worden de tokens van het projectteam bevroren gedurende 6 maanden vanaf de datum waarop het ICO is voltooid. De verdeling van tokens loopt gedurende 6 maanden in gelijke delen. Alle niet verkochte tokens worden na voltooiing van de ICO gebrand.

** Voor de veiligheid van ingezamelde fondsen **

Om de veiligheid te waarborgen en misbruik van verzamelde fondsen uit te sluiten, ontwikkelen we een intern escrow-systeem dat transacties alleen mogelijk maakt na bevestiging van de operatie door twee medeoprichters tot 10 ETHs per dag, van drie medeoprichters tot 15 ETHs per dag .
<10 ETH
Om de werking te bevestigen, was de mening van 2 medeoprichters nodig:
* Alexander Mamasidikov
* Anton Skripka
<15 ETH
Om de werking te bevestigen, was de mening van 3 medeoprichters nodig:
* Alexander Mamasidikov
* Anton Skripka
* Oleg Tarasov
> 15 ETH
Voor besluitvormingsdoeleinden is de betrokkenheid van een vierde persoon voor het verlenen van juridische ondersteuning vereist:
* Alexander Mamasidikov
* Anton Skripka
* Oleg Tarasov
* Juridische organisatie

Bounty-programma

Voor de bounty-campagne werden 2, 000, 000 LDX-tokens toegewezen uit de totale uitgifte van tokens om alle verkoop- en promotiefasen van het project te ondersteunen en worden als volgt verdeeld:

0 (1).png

Bounty-koppeling: LEADREX BOUNTY

LeadRex Roadmap

Roadmap 1e KWARTAAL 2018 Teambuilding Een idee vormgeven 2e KWARTAAL VAN 2018 Ontwikkeling van het interne Smart Escrow-systeem Ontwikkeling van het investeerders kabinet voor het uitvoeren van ICO Conducting of Pre-Sale 3e KWARTAAL VAN 2018 Ontwerp van de lead generation platformopbouw Ontwikkeling van het Investor’s Cabinet met een rapportagesysteem Ontwikkeling van AI-architectuur Ontwikkeling van de constructor voor landingspagina’s Ontwikkeling van de constructor van chat-bots Leiding van Pre-ICO Uitvoeren van ICO 4e KWARTAAL VAN 2018 Ontwikkeling van de constructor van banners Ontwikkeling van de contextuele reclamemodule Ontwikkeling van de gerichte reclamemodule Ontwikkeling van multifunctionele slimme contracten 1ste KWARTAAL VAN 2019 Ontwikkeling van de analytische module Ontwikkeling van CRM-systeem API-ontwikkeling 2e KWARTAAL VAN 2019 Officiële lancering van het platform Introductie van de CIS-markt Ontwikkeling van marktplaats Intrede in een markt: Europa, Azië, Noord-Amerika 3e KWARTAAL OF 2019 Ontwikkeling van plug-in integ rantsoen met 1C-Bitrix Ontwikkeling van plug-in integratie met Magento Ontwikkeling van plug-in integratie met Joomla Ontwikkeling van plug-in integratie met Drupal Ontwikkeling van plug-in integratie met MODX Ontwikkeling van plug-in integratie met OpenCart Ontwikkeling van plug-in integratie met PrestaShop Ontwikkeling van plug-in integratie met UMI.CMS Ontwikkeling van plug-in integratie met NetCat Ontwikkeling van plug-in integratie met HostCMS Ontwikkeling van plug-in integratie met CS-Cart Ontwikkeling van plug-in integratie met Amiro.CMS Ontwikkeling van plug-in integratie met LPgenerator Ontwikkeling van plug-in integratie met WordPressUntitledacda.png

LeadRex Team

0 (2).png0 (3).pngadviseur

0 (4).png

LeadEr heeft Rete
LeadEr kreeg goede koers van foundico ICO, icomarks & IcoBench. dat zijn de beste ICO-beoordelingsplatforms. Ik denk dat 8.9, 9.0 & 4.5 de grote rating zijn bij foundico ICO, icomarks & IcoBench.

zx.jpg

Word lid van LeadRe tokens en koop je LeadRe tokens en geniet van de voordelen van het meest voordelige platform in de markt. Verspil geen tijd meer en sluit je aan bij de LeadRe Telegram-groep, zodat je met ons kunt communiceren en eventuele vragen kunt beantwoorden. Mis deze geweldige kans die wordt geboden door het LeadRe-project niet.

Profiteer van de beschikbare bonussen uit de vroege stadia van de voorverkoop. (ICO). Bezoek onze WEBSITE, zodat u meer te weten kunt komen over de voordelen van dit geweldige project.

Voor meer informatie nodigen wij u uit om de volgende links te bezoeken:

Officiële links:
Situs-web: https://leadrex.io/
Bitcointalk (RU): https: //bitcointalk.org/index.php? Topic = 3980113.msg37762784 # msg37762784
Bitcointalk (ENG): https://bitcointalk.org/index.php?topic=3980476.msg37763777#msg37763777
Whitepaper: https://leadrex.io/docs/WP_LEADREX_ENG.pdf
Eén pagina: https://leadrex.io/docs/OP_LEADREX_ENG.pdf
KPI: https://leadrex.io/docs/KPI_LEADREX_ENG.xlsx

Sociale kanalen:
Facebook: https://www.facebook.com/LeadRexAi
Twitter: https://twitter.com/leadrex
Reddit: https://www.reddit.com/r/LeadRex
Medium: https://medium.com/@leadrex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/leadrex
Gemiddeld: https://medium.com/@leadrex
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC9hwQjz4PAwFcJA2PM1Ls3w?view_as=subscriber
Github: https://github.com/LeadRex

Officiële telegramchats:
Rusland: https://t.me/leadrexrus
Engels: https://t.me/leadrexeng
Vietnam: https://t.me/leadrexvietnam
Indonesië: https://t.me/LeadRexIndonesia
Filippijnen: https://t.me/leadrexphilippines
Turkije: https://t.me/leadrexturkey
Egypte: https://t.me/leadrexegypt
Afrika: https://t.me/leadrexafrica
Europa: https://t.me/leadrexeurope
Telegram Bounty-chat (RU): https://t.me/leadrexbountyrus
Telegram Bounty-chat (ENG): https://t.me/leadrexbountyeng

Mail adres
Veelgestelde vragen -ondersteuning: support@leadrex.io
Marketingvoorstel: marketing@leadrex.io
Partnerschapsvoorstel: others@leadrex.io
Advertentievoorstel: pr@leadrex.io
Verkoopvoorstel: sales@leadrex.io

Auteur

Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

Etherum Waltte-adres – 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

 

 

 

0

Publication author

offline 1 year

bimpzy

1
Comments: 0Publics: 82Registration: 17-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation