Логотип Crest DigiAd platform / Crest

Hallo mijn lieve vrienden. Ik wil dat deze recensie een technologisch project genaamd Shine heet. Het Crest DigiAd-platform is een online marketing- en digitaal advertentieplatform dat dagelijkse inkomsten genereert door Crest utility-tokens toe te wijzen om meerdere advertentiecampagnes uit te voeren. Crest ontwikkelt een duurzaam en comfortabel platform voor campagnes DigiAd, dat werkt op een onafhankelijke advertentieserver, uitgerust met geautomatiseerd leeralgoritme.

32.PNG

Het Crest-platform combineert mogelijkheden voor online marketing en kunstmatige intelligentie (AI) en is ontworpen om inkomsten te genereren voor leden van de Crest-gemeenschap door Crest-tokens toe te wijzen voor het uitvoeren van meerdere marketing- en advertentiecampagnes. Miljoenen willen passief inkomen genereren via online marketing en digitale reclame, maar beschikken niet over de vaardigheden of middelen om te slagen. Crest zal voor het eerst de kracht van cryptocurrency en kunstmatige intelligentie combineren met online marketing en digitale reclame. De crest-to-promoters hebben vele jaren ervaring en hebben de afgelopen 10 jaar aanzienlijke winsten gemaakt in de online marketingindustrie.

7142.PNG

De combinatie van Token Crest-token met een gevestigde industrie (online marketing) biedt stabiliteit en kapitaalbescherming aan de gemeenschap van Crest-leden in deze kwetsbare volatiliteitsafhankelijke ruimte.Token: CSTT
Platform: Ethereum
Standaard: ERC20
Hoeveelheid: 12.500.000 CSTT
Prijs: 1 CSTT = 1,85 USD
Betaling:
ETH, BTC

Zachte dop: 2.000.000 USD
Harde kap: 7.249.000 USD
PreICO

Hoeveelheid: 1.000.000 CSTT
Begin: 24.05.2018
Voltooiing: 30.05.2018
Bonus:
1 CSTT = $ 0,25

ICO
Hoeveelheid: 6.400.000 CSTT
Start: 30.05.208
Voltooiing: 27.07.2018
Ben Sanders
Projectleider
Wegenkaart

7842.PNG

Team
Erin Cotter Online Marketing Head
Zeer creatieve en strategische senior marketing executive met 15 jaar bewezen succes bij het bouwen van mondiale beautymerken in verschillende categorieën (huidverzorging, make-up, haarverzorging, haarkleur, lichaam) en op verschillende manieren (specialiteit / multi, warenhuis, salon, DTC) via innovatieve nieuwe producten en marketingprogramma’s
➢ Demonstreerd succes als zowel een ondernemer als een wereldwijde marketeer. Mede-oprichter van Passport, een prestigieus make-upmerk met merkwaarde en een internationale distributie, waaronder Sephora, Harvey Nichols en QVC. Momenteel leidende wereldwijde huidverzorgingsmarketing voor Estée Lauder, een categorie van $ 2B met distributie in meer dan 100 markten
➢ Uitzonderlijk samenwerken met uitstekende leiderschaps- en communicatievaardigheden met bewezen succes bij het beheren van teams en het bouwen van sterke netwerken binnen een organisatie
Aleksandar Djordjevic Senior Software Developer
Senior JavaScript Web / Mobile Front-End Developer | Senior Blockchain-ontwikkelaar | Senior Smart Contracts-ontwikkelaar | Crypto Enthusiast | Onder de 30 CEO & Ondernemer

Enthousiast en gedreven, altijd uitgehongerd voor wat nieuwe vaardigheden en kennis. Omringd met de webontwikkelingstools, front-endtechnologieën, mobiele apps, blockchain, daps, crypto-wereld.

Momenteel gebruiken we weinig Front-End-technologieën voor mobiele en webontwikkeling.
Werken als Senior Web / Mobile Front-End Developer voor projecten gerelateerd aan de ontwikkeling van mobiele apps en webontwikkeling. Ook gericht op Blockchain-ontwikkeling, dapps en Crypto traiding.

Nihal Patel Blockchain-ontwikkelaar
Productief en snel leerling. Ik accepteer uitdagingen en werk er hard aan. Ik ben nieuwsgierig om iets nieuws te weten. Ik besteed bijna de hele dag aan het leren van de nieuwste technologieën. Webontwikkeling is mijn passie. Ik maak een prachtig web van kleuren.
Angela Brasington Senior Marketing Strategist
Voltooid uitvoerende macht met strategische bedrijfs- en projectmanagementvaardigheden. Ondernemend en teamgericht, waarbij projecten binnen ons team zorgvuldig worden toegewezen om stellaire digitale marketingdiensten te bieden aan een diverse klantenportfolio, van blockchain tot e-commerce.

Specialiteiten: digitale marketing, ICO-marketing, Social Media Marketing, algemene bedrijfsgroei, makers van content, productontwikkeling, kledingproductie, supply chain management, klant- en leverancierrelaties, kostenanalyse, klanttevredenheid.
Dean Matthew Lapinid Lead Community Manager

Chad Copeland Creative Designer
Een vooruitstrevende innovator die een gemotiveerde starter is met een passie voor design en een enorme kennis van de branche. Een hardwerkende en high-impact performer met sterke communicatie en ondernemende zakelijke vaardigheden. Uitdagingen worden altijd met oplossingen aangereikt en er is nooit een tekort aan nieuwe ideeën.

Annah Todd Digital Marketing Consultant
specialiteit is geïntegreerde campagnes om cross-promotie en versnelling van de groei over digitale platforms. Ze is koploper op het gebied van digitale verhalen via fotografie, videografie en copywriting.

Mevrouw Todd was eerder COO bij ToldYaa! ™, een bedrijf voor sociale media en digitaal management dat cureert en inhoud creëert, de aanwezigheid van sociale media beheert en een strategisch publiek opbouwt dat is afgestemd op de bedrijfsdoelen en marketingstrategieën van de klant. Mevr. Todd behandelde het dagelijks beheer en de activiteiten van bovenaf en stond altijd voor de start van een nieuw project.

Mevrouw Todd geniet van het leren van nieuwe technologie, het bouwen van dingen (fysiek en digitaal) en het aanleren van een breed scala aan vaardigheden. Mevrouw Todd bevindt zich momenteel voornamelijk aan de kust van Maine, maar is overal te vinden, van New Brunswick tot de Hamptons. Ze is een enthousiaste hardloper, zeiler, skiër, ruiter en geniet van alles wat hoog of moeilijk is.
Dit is een echt uniek en veelbelovend project. Het project wordt geleid door vysokokvalifitsirovannye van command-professionals, dit product svoevremenno kwam op de markt. En ik geloof dat de vraag naar deze services exponentieel zal toenemen. En met een tijdige en nauwkeurige implementatie van de routekaart door het team, zullen de beurzen op hun beurt weer , zal reageren met snelle groei. En ik denk dat het investeringspotentieel van het project op een zeer hoog niveau ligt.

Meer info in:
Web: https://cresttoken.com/
Whitepaper: https://www.cresttoken.com/assets/CrestTokenWhitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/cresttoken
Twitter: https://twitter.com/CrestToken
Facebook: https://www.facebook.com/thecresttoken

Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

Etherum Waltte-adres – 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

 

 

 

 

 

0

Publication author

offline 1 year

bimpzy

1
Comments: 0Publics: 82Registration: 17-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation