LYNKED WORLD: Real Life-problemen oplossen in de huidige digitale tijd

Groeten aan jullie allemaal lezers, in dit artikel zal ik bespreken wat precies deze gloednieuwe en baanbrekende innovatie Lynked.World inhoudt en ik zal jouw status tot het einde waarderen.
Dankzij de wereld van technologie vermengd met de innovatie van dit bedrijf (Lynked.World), is het voor het succes van dit uitwisselingsplatform mogelijk geworden om het in het wild te verdoezelen in cryptocurrency met zijn buitengewone geavanceerde inspanning, als een hoeksteen en snel transformatie om deze industrie te sorteren in de pre bestaande problemen die strijd voeren tegen cryptocurrency.

Over Lynked.World

Lynked.World is een op een blockchain gebaseerd beveiligd platform voor individuen en instellingen om vertrouwde digitale identiteiten, gegevens en documenten te bezitten, beheren en delen.

Onze missie is om een ​​veilig platform te bieden voor individuen en instellingen om identiteiten te bezitten, controleren en delen die digitaal worden vertrouwd. Onze Lynked.World Solution is een platform gebouwd op Blockchain-technologie om de digitale identiteit, opleiding en professionele ervaring te verifiëren. Blockchain-beveiliging biedt een onbetwistbaar digitaal geverifieerd informatieblok dat nooit is aangetast. Met dit platform kunnen gebruikers hun digitale informatie beheren en rechtstreeks delen met bedrijven, instellingen en bedrijven.

We zijn op weg naar een wereldwijd platform dat niet alleen dient voor het digitaliseren van identiteit, maar ook een vertrouwd professioneel netwerk zal zijn. Ons verhaal Ons huidige proces voor het delen van identiteit en achtergrondverificatie is tijdrovend, duur en foutgevoelig. Met de evolutie van blockchain revolutioneren we het proces van het delen van informatie. We bouwen een ecosysteem van directe verificatie van profielen tussen verschillende entiteiten, zodat de kosten effectief zijn en de noodzaak voor tussenpersonen / tussenpersonen wordt geëlimineerd. We zitten in verschillende educatieve, overheids- en professionele instellingen op ons platform die wereldwijde dekking bieden aan onze gebruikers.

Lynked.World lost kritieke problemen op waarmee individuen en organisaties in de digitale wereld vandaag worden geconfronteerd:

De afwezigheid van een identiteit is gegarandeerd veilig en betrouwbaar voor elk individu en entiteit.
Er is geen algemene premisse voor het vertrouwen en de authenticiteit van gegevens in verschillende gebruikssituaties
Inefficiënties en hogere kosten omdat tussenpersonen bij het proces zijn betrokken
Onvermogen om via digitale platforms toegang te bieden tot verschillende soorten diensten vanwege het onzekere karakter van digitale identiteiten en gerelateerde gegevens

Met dit platform kunnen gebruikers hun digitale informatie beheren en rechtstreeks delen met bedrijven, instellingen en bedrijven. We zijn op weg naar een wereldwijd platform dat niet alleen dient voor het digitaliseren van identiteit, maar ook een vertrouwd professioneel netwerk zal zijn. Ons verhaal Ons huidige proces voor identiteitsdeling en achtergrondverificatie is tijdrovend, duur en foutgevoelig. Met de evolutie van blockchain revolutioneren we het proces van het delen van informatie. We bouwen een ecosysteem van directe verificatie van profielen tussen verschillende entiteiten, zodat het kosteneffectief is en elimineert de behoefte aan makelaars / makelaars. We bevinden ons in verschillende educatieve, overheids- en professionele instellingen op onze platformen die wereldwijde dekking bieden aan onze gebruikers.

Ook stelt Lynked.World mensen in staat om transacties veilig en gemakkelijk digitaal te ondertekenen en te valideren. Hierdoor kunnen bedrijven, organisaties en overheden hun op identiteit gebaseerde applicaties in Lynked bouwen en publiceren. De wereld en bieden verschillende soorten diensten aan het huis van de gebruiker. Voor individuen is de langetermijnimpact van deze aandoening het controleren van hun eigen persoonlijke en professionele identiteit. Het recht op controle betekent dat we persoonlijke gegevens moeten hebben, geen bedrijven of organisaties. Bovendien kunnen gebruikers deze digitale identiteit in hun dagelijks leven op verschillende manieren gebruiken om een ​​transactie te ondertekenen en te valideren. Ze kunnen verschillende soorten diensten van de overheid, universiteiten en bedrijven thuis gebruiken.

Ons ecosysteem

Het ecosysteem van Lynked.World is een veelzijdige oplossing die bestaat uit alle applicatieplatforms die van onderop zijn ontwikkeld om te kunnen profiteren van blockchain-technologiefuncties. Ons platform is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en bestaat uit feature-rijke modules die echte problemen oplossen rond het vertrouwen en de authenticiteit van digitale identiteiten, documenten en gegevens voor zowel consumenten als bedrijven.

Digitale portemonnee
Veilige opslag van identiteit, gegevens en documenten

Geconfigureerde QR-code
Deel identiteiten en documenten met behulp van een QR-code

Configureerbare formulieren
Geef organisaties de mogelijkheid om eenvoudig formulieren voor verschillende services te maken en verspreiden

Identiteit en achtergrondverificatie
Zorg voor acceptatie van digitale identiteiten en documenten door de kracht van blockchain vrij te maken.

Beveiligde op ID gebaseerde login
Maakt onbeperkte verificatie voor bedrijfsapplicaties mogelijk met behulp van Lynked.World secure ID

Application Development Platform
Ontwikkel applicatieontwikkeling op platforms die het vertrouwen en de authenticiteit van identiteiten en data hooghouden

Lynked.World-toepassing
Verkoper geeft Lynked.World geconfigureerde QR-code weer op zijn incheckbalie. Lynked.World-gebruiker scant die QR-code. De gebruiker krijgt automatisch een aanvraag voor het delen van documenten op zijn mobiele apparaat. Gevraagde documenten worden gedeeld zodra de gebruiker het verzoek autoriseert in zijn mobiele app. Niet alleen dit, het incheck- of registratieformulier wordt automatisch gevuld met de informatie die in het gebruikersprofiel aanwezig is. Dit digitale proces voor het delen van documenten spaart tijd en vult veilig de formulieren en deelt de vereiste documenten.

Deel geverifieerd document via QR-code

TOKEN

LYNK-tokenverkopen beginnen op 15 november 2018 en gaan door tot 10 februari 2019. Alle verkopen zijn verdeeld in 4 individuele rondes met verschillende kortingen voor de basisprijs (0,35 USD) voor elk LYNK-token.

Details tokenverkoop

Lynked.World tokens (LYNK) zijn ERC20-tokens op basis van het Ethereum-platform.

Tokensymbool: LYNK
Initiële tokenvoorraad: 200.000.000
Startdatum voor openbare verkoop: 15 november 2018 (9:00 AM GMT)
Einddatum: 10 februari 2019 (11:00 GMT)
Aantal tokens te koop: 150.000.000 LYNK
Hard Cap: 25.000.000 USD
Tokenwisselkoers: 1 LYNK = 0,35 USD
Soft Cap: 5.000.000 USD
Aanvaardbare valuta’s: ETH, BTC

ROADMAP

Voor meer gedetailleerde informatie, bezoek:

Website : https://tokensale.lynked.world/

Whitepaper : https://tokensaledev.lynked.world/images/LynkedWorld_Whitepaper.pdf

Twitter : https://twitter.com/LynkedW

Telegram : https://t.me/lynkedW

Facebook : https://www.facebook.com/lynkedW/

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCfi3HFpLbIifFYmRUncV5PQ/videos

Authorship: Joecolern

BTT profile link- https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2246034

 

 

0

Publication author

offline 2 weeks

joecolern

1
Comments: 0Publics: 260Registration: 29-06-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation