MARKETPLACE

Hasil gambar untuk WANT MARKETPLACES ICO LOGO

Ekosistem e-dagang global B2B, B2C, O2O lan C2C hiperlokal, klompok sosial, pribadi, Pasar basis pesen sing aman langsung ing platform Android lan saiki kasedhiya ing Amerika Serikat, India, Indonesia, Filipina nganggo B2B Trading App – ING kasedhiya ing saindenging jagad. Peluncuran produk B2C liyane, peluncuran produk C2C bakal enggal ing Amerika Serikat, India, Eropa, Inggris lan Asia Tenggara. Didhukung dening mesin telusuran inti, Benipal, dikembangake sajrone 10 taun kepungkur kanthi kemampuan nindakake telusuran kontekstual lan hubungan karo Gambar, Teks lan Swara. Deleng kertas Pitch Deck lan Putih kanggo informasi luwih lengkap babagan teknologi telusuran blanja sing luar biasa. Benipal, mesin telusuran blanja sing paling canggih nate dikembangake.

Dadi bagian saka pasar e-commerce global B2B, B2C, O2O lan C2C. Benipal SA didegaké ing Maret 2009 kanthi tujuan sing gampang kanggo nggawe mesin telusuran lan lelungan paling canggih. Saiki Banipal ngatur sawetara pasar e-commerce ing segmen B2B, B2C, O2O lan C2C ing macem-macem negara. Teknologi search engine inti kanthi daya telusuran gambar lan swara ing saben pasar lan kita target dadi pimpinan pasar ing saben wilayah geografis kanggo bagean pasar.

Token rincian dodolan

Proyek Proyek: INGGRIS TENAGA

Tipe: Keamanan nawarake

Token Jenis Token:

Platform ERC-20 : Ethereum Blockchain

Simbol: WNT

Jeneng perusahaan: Benipal SA

Negara: BVI.

Operasi Kepulauan Virgin Inggris: Benipal SA ngoperasikake ekosistem pasar e-dagang B2B, B2C, O2O, C2C ing macem-macem negara kanthi pasar sing diluncurake ing Amerika Serikat, India, Asia Tenggara lan Global.

Token Keamanan: Saben Token Keamanan nggantosi 1 bagean saka Benipal SA, sawijining Bagean Kompeni BVI:

1.000.000.000 Kabungkus lan padha karo 1 Share saben Token Keamanan ditanggepi

Jumlah Token Pasokan: 1.000.000.000

Kasedhiya Kanggo

Diwulang Publik: 100,000.000 Ditahan dening Perusahaan: 725,000,000

Pendiri: 125,000,000

Tim: 47,500,000

Airdrop: 2,500,000

Cap lembut: AS $ 2.000.000

Sasaran: US $ 20.000.000

Regane Ditawarake Minimal: US $ 0.20 saben

Rega Saham Token / Strike Share nalika Penjualan Pribadi: Diskon Harga 90% saka rega paling murah nalika Sales Public karo SAFT, 92.5% tanpa rega

Pre-sale SAFT : Ditemtokake ing pungkasan Sales Pribadi, nanging ora luwih murah tinimbang AS $ 0,20

Investasi Minimal: US $ 1 utawa padha karo

investasi Maksimum: Ora Narima maksimal:

Transfer Wire ing USD, Euro, GBP, CAD, AUD, BTC, BCH, ETH, ETC, XRP, XMR

Kondisi: Tambah Rega Sade, Bisa dibalekake yen Cap durung rampung, Dividen 12% ditawani, Kepemilikan Share, Opsi konversi, Wektu Kunci kanggo Perusahaan, Pendhiri. Jadwal Vesting kanggo Tim.

Panganggone Asil: Kantor Anyar, Rekrut Tim, Operasi Pusat Telpon, Pemasaran, Perbaikan Teknologi

Status Product: Pasar B2B, O2O, C2C manggon ing pasar Global, Amerika Serikat, India lan Asia Tenggara

SALES DIRI SAIKI DUKUKA KANGGO

Paling ora 50 Yuta Keamanan Keamanan ditawakake ing Penjualan Pribadi wiwit dina iki nganti ditutup tanggal 31 Agustus2019 kanthi rega 90% diskon saka rega paling murah nalika Penjualan Umum, saiki ditetepake US $ 0.20. Regane Sual Pribadi karo SAFT yaiku US $ 0,18 lan tanpa SAFT yaiku US $ 0,185

Waktos Sejarah 

Wiwit Maret 2009 nganti saiki

Maret 2009 – Benipal SA dibentuk

Juni 2009 – kantor R&D dibukak ing Bangalore, India kanthi peralatan paling anyar.

Januari 2013

20 TFlops Supercomputer dibangun lan dipasang ing Datacenter Phoenix. 40 Node, 640 Xeon E5-2690 Cores, 15TB 1633Mhz DDR3 RAM, Panyimpen 1PB.

Juni 2013 – Versi Alpha Search Engine Engine diluncurake ing Amerika Serikat.

Maret 2014

Versi mesin telusuran Beta diluncurake.

Oktober 2014

Versi web ing Pasar AS diluncurake ing platform blanja mesin telusuran

September 2015

Platform platform e-commerce sosial diluncurake

Mei 2016

Strategi kapisan kanggo Aplikasi Cellular diterusake

Maret 2017

Versi beta platform C2C ​​- beni – diluncurake ing Google Play Store

September 2017

Beta versi platform B2B Global – INGIN – diluncurake ing Google Play Store

April 2018

India fokus ing pasar B2B – WANT Wholesale lan Benipal (Pasar Pasar) – dibukak ing Google Play Store

Pasar Maret B2B, O2O lan C2C diluncurake ing Google Play Store.

Kabeh aplikasi pasar saiki bakal diluncurake:

India C2C – beni

Malaysia, Indonesia, Filipina O2O – pengin

global B2B – INGGRIS

India B2B – Benipal (Pasar Pasar Fesyen),

GANTENG India O2O – pengin lokal

Amerika Serikat B2B – Benipal

Info liyane:

SITUS WEB | ANN THREAD | WHITEPAPER | PITCHDECK |

KONTRAK | TWITTERFACEBOOK |

TELEGRAM | BLOG | YOUTUBE

penulis: sir ocik

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2427580

ETH: 0x8523A3E2d30600d7dE9616770A3D607AFff42A30

0

Publication author

offline 5 days

sir ocik

0
Comments: 0Publics: 37Registration: 09-01-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation