MenaPay ICO Review

Menapay.PNG

Menapay is een zeer interessante ICO, het is erg ambitieus en breed van opzet. Het heeft overeenkomsten met andere projecten waarvan de meest prominente Omisego is. Het is iets meer gericht op een specifieke geografische locatie, het Midden-Oosten en Afrika. Het is de betalingsgateway voor 420 miljoen mensen in 18 landen in die regio. Menapay heeft in dit opzicht een voordeel, omdat het een 100% islamitische niet-bancaire digitale oplossing is.

Het MenaPay-token is een ERC20-token, dus het heeft het stabiele Ethereum-netwerk waarop het bestaat en heeft onveranderlijke en zichtbare transacties om het vertrouwen met de mensen en de verkopers te vergroten. De huidige voordelen van het MenaPay-token zijn:

75% winstdeling zal worden betaald aan houders van een MenaPay-fiche
Snelle veilige en goedkope betalingen voor alle boarders
Desktop en mobiele portefeuilles
100% islamitische niet-bankconform
MenaCash USD-ketting
Gezichtsherkenning voor beveiligde transacties
Winstdeling is altijd een aardig positief in een token waar ik in wil investeren. Het neemt tokens uit de circulatie en dat verhoogt de prijzen. MenaPay heeft alleen een https://www.menapay.io/onepager.pdf beschikbare pinautomaat dus het is niet helemaal duidelijk maar het lijkt erop dat het uitzetten van MenaPay-tokens op je mobiele telefoon of desktop zal helpen om het netwerk een platform te beveiligen en transacties te verwerken. Een mobiele portemonnee hebben is enorm voor deze cryptocurrency. Recente peilingen hebben het bezit van een mobiele telefoon bij 75 tot 80% van de aardse bevolking. Dit geeft deze bevolking een veilige manier om geld op te slaan en uit te geven dat ze nog nooit eerder hebben gehad. Als MenaPay succesvol is, zal dit leiden tot massale acceptatie in deze lokale regio en misschien zelfs wereldwijde adoptie van cryptocurrency in het algemeen.

De 100% islamitische niet-bancaire naleving is het grote verschil voor deze crypto in vergelijking met anderen. Dit neemt een enorme populatie in beslag die simpelweg geen bank zal gebruiken vanwege hun religieuze overtuigingen en hen een platform en een valuta geeft waarmee ze geld kunnen sparen en uitgeven op een manier die ze nooit hebben gekund. Als alleen de mensen die in de islam geloven dit gaan gebruiken, dat zou genoeg zijn om iedereen in de regio ertoe aan te zetten het te gaan gebruiken.

Gebruik van tokens, het belangrijkste onderdeel van elke cryptocurrency review. Als het token niet voldoende aan het platform is gekoppeld, kan het nooit meer in waarde stijgen en het dus een slechte investering maken. Het MenaPay-token is de drijvende kracht achter dit platform. Het is het betaalmiddel, het kan worden ingezet om beloningen te verdienen, het is de betaling voor P2P-transacties. Dus ja, het MenaPay-token is voldoende aan het platform gekoppeld en zal in waarde stijgen zoals het platform doet.

Menapaytokendist.PNG

Sommige goede en enkele gemiddelde dingen te zeggen over deze token-distributie. 64% in de tokenverkoop samen met 15% premie is heel erg goed. Dat is 79% van de tokens die in gedecentraliseerde handen gaan en moeten helpen om dit token stabieler te maken zodra het openbaar wordt verhandeld. 16% aan het team en de adviseurs, wat een zeer billijk bedrag is, het enige probleem hier is dat er geen wachtperiode is vermeld voor het team of de adviseurs (hopelijk zal dit worden behandeld en toegevoegd in de volledige whitepaper). Onverkochte tokens zullen worden verbrand is altijd een goede zaak, minder tokens betekent dat die van jou waardevoller zijn.

De hardcap van 25m is een beetje hoog atm. Ik wil hier niet negatief over zijn omdat de ICO volgens planning pas over drie maanden moet plaatsvinden. Als de ICA van MenaPay vandaag zou plaatsvinden, zou ik terughoudend zijn om te investeren omdat een maximum van 25 miljoen dollar MenaPay op de 218e op CMC zou zetten. Hoewel ik geloof dat dit project een groot potentieel heeft, vind ik het leuk om winsten recht uit de poort te halen en dat is misschien niet mogelijk in het huidige marktklimaat. Dit gaat nu allemaal uit als we wat groei hebben in de komende 3 maanden. De desktop- en mobiele app is live wanneer de ICO plaatsvindt, zodat mensen een werkend en bruikbaar product kopen (zeer zeldzaam).

Als we een uptrend of beter nog een bullrun in de markt zien, is dit een buitengewoon goede ICO om in te springen. ~ 400 miljard marketcap zou dit token een 3x tot 4x rendement van ICO-prijzen moeten geven. Met een werkplatform en de voordelen die het heeft met de regio waarop het zich richt, zou MenaPay snel na het verlaten van zijn ICO snel naar de top 200 op CMC moeten kraken.

Laatste notities koppelen. Deze regio heeft over het algemeen zeer slechte bankopties (voor degenen die ze zelfs zouden kunnen gebruiken), veel verschillende valuta’s. Het hebben van één veilige en gemakkelijk te gebruiken valuta zou het leven voor de mensen daar beter en gemakkelijker maken. De MenaCash USD-ketting is een groot ding om te onthouden, omdat het helpt de volatiliteit laag te houden. Je kunt 30 grote cryptocurrencies verhandelen voor MenaPay-tokens op hun platform (ze hebben ze nog niet vermeld, hopelijk in het volledige witte papier). Ze werken al aan de integratie van API’s en SDK’s in hun platform. Hopelijk zijn deze live beschikbaar tegen de tijd dat de ICO is afgelopen.

Bezoek voor meer informatie:
Website: https://www.menapay.io

Op internet gebaseerde nabijheid tot het leven

Instagram: https://www.instagram.com/menapay/

Facebook: https://www.facebook.com/menapayio

Twitter: https://twitter.com/menapayio

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC56eU1zaQh2S8k7TB4S2RjA

LinkedIn: https://www.linkedin.com/organisation/menapay

auteur
Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Mijn Ethereum-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 1 month

Atorise

1
Comments: 0Publics: 619Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation