MESG: Децентрализиран модул за бизнес развитие

MESG е инфраструктура, която свързва бизнеса и разработчиците в една единствена екосистема, където те могат да споделят, изграждат, използват повторно и използват споделени ресурси и blockchain. С други думи, MESG ще помогне на разработчиците на приложения и бизнеса да изградят свои собствени приложения и да ги свържат с blockchain, за да постигнат желаните цели.

Проблеми и мисии

MESG планира да реши проблемите с мащабируемостта, които съществуват в традиционния бизнес. MESG също така възнамерява да завърши скъп процес на разработване, където разработчиците се сблъскват с технически проблеми поради ниската оперативна съвместимост и трудната свързаност между рамки или приложения. MESG ще им помогне, като им предостави инфраструктура, където предприятията, разработчиците и участващите страни могат да си взаимодействат с ниски разходи и висока съвместимост със стари устройства.

модул

Когато посетим GitHub MESG, можем да видим какви продукти се разработват. Можем също да го пробваме директно, като първо изтеглим кода. Това е интересно, защото повечето проекти с блокчейн няма нищо, или имат само репо-сделки без продукти, които могат да бъдат използвани. Има няколко неща, които съществуват в MESG repo, едно от които е приложение, което може да се използва за закупуване на символи ERC20 с Stripe.

Това приложение или модул е ​​пример за това как ще работи MESG. MESG ще предостави модули, връзки и оперативна съвместимост за всяка страна, участваща в екосистемата. Тези модули ще помогнат на разработчиците и бизнеса да създават приложения по-бързо и по-евтино.

Разработчиците могат да създават и лицензират свои собствени модули, така че всеки път, когато някой ги използва, те ще получат награди под формата на MESG символи. Миньорите, които са привърженици на мрежата MESG, трябва да заложат символите като обезпечение и вместо това ще бъдат възнаградени за вноските, които правят. По този начин фирмите или стартиращите фирми могат да използват MESG за достъп до ресурси и използване на модули на по-ниска цена, отколкото по традиционните начини.

конкуренция

MESG конкурентите са облачни услуги като Google Cloud, Amazon AWS или други услуги като Serverless, AION и т.н. С други думи, всяка инфраструктура, използвана за стартиране на онлайн приложения / услуги, може да се счита за конкурент на MESG, независимо дали е криптирана или не.

Някои конкуренти са „доминирали“ на пазара, но това не означава, че MESG не е конкурентоспособна. Най-важната точка от MESG, освен ниската цена на използването й, е и гъвкавостта, която разработчикът или бизнесът трябва да използва MESG. Естеството на модула, където всеки може да го направи и да получи награди, е това, което може да привлече много партии.

Въпреки, че конкуренцията е доста трудна, MESG е получила добра финансова подкрепа от Yellow, подкрепяща основа за стартиране на блокчейн. Те получават приблизително 2 милиона долара от кръга на семената, което е достатъчно голяма сума за стартиране. Въз основа на тяхната пътна карта през първото тримесечие на 2020 г. целта е пълното прилагане на платформата MESG. Това означава, че има около 1-2 години развитие, които трябва да бъдат наблюдавани, преди да видим платформата MESG напълно функционална и да получим потребителите.

заключение

Пристигаме в края на кратка статия за MESG. Нека разгледаме някои интересни точки:

  • MESG е инфраструктура, която помага на предприятията, разработчиците и заинтересованите страни да увеличат мащабируемостта на своята екосистема при възможно най-ниски разходи.
  • MESG ще използва blockchain за овластяване на екосистемите с MESG символи (монети) като икономически и валутни стимули на платформата MESG.
  • Има няколко конкуренти на MESG. Въпреки това, с метода MESG за предоставяне на модули и как работи MESG, можем да преценим уникалното развитие на пазара.

MESG е интересно да наблюдава по-нататък. GitHub те са доста активни и развитието продължава да се случва в бъдеще. За тези от вас, които се интересуват от по-нататъшно изучаване на MESG, можете да изучавате MESG чрез следните връзки:

опровержение

Тази статия е създадена за потенциални награди от #MESG . Автор на тази статия (с името на това в Bitcointalk) написа това въз основа на неговото разбиране за MESG. Читателите трябва да четат за оригиналните източници, когато са имали съмнения и искат да направят дължимата грижа.

sultan1984

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2053255

ETH: 0xe0D843e18Df2861E8c3Aa74F51b0FA2EFE1b63c8

0

Publication author

offline 3 weeks

sultan1984

0
Comments: 0Publics: 12Registration: 09-01-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation