MESG – Platform Pembangunan Decentralized kanggo Aplikasi lan Bisnis

Hello everyone, iki kirim anyar aku pengin introduce babagan proyek banget menarik lan apik sing MESG, lan kanggo rincian liyane, ayo go menyang diskusi ing ngisor iki:
 
Apa MESG?
MESG minangka platform bangunan sing disentralisasi kanggo aplikasi lan bisnis ing ngendi para developer bisa mbangun solusi saka perpustakaan jembatan sing dienggo bareng, dibangun kanggo fitur ing teknologi.
Akeh kode sing ditulis ing aplikasi dina iki identik lan kudu diulang-ulang, nanging kanthi MESG, kode iki bisa dienggo bareng lan digunakake liwat ekonomi terbuka.
Kode sharing mbisakake para pangembang kanthi cepet kanggo nggabungake, ngotomatisasi utawa streamline proses, utawa mbangun bisnis sing sadurunge angel utawa larang kanggo nggawe.
Pengembang mung gabungke fitur sing disambungake bebarengan lan ngidini piranti lunak MESG kanggo ngatur interaksi antarane kabeh fitur lan bisnis.
 
Fitur MESG
MESG arang banget fleksibel lan dikembangake, saéngga kita kasurung kanggo mikir ngluwihi fitur-fitur kasebut.
Integrasi fitur sing cepet
Plug fitur menyang aplikasi apa wae – malah nggunakake MESG kanggo mbangun MESG dhewe.
Sifat Highly-interconnected aplikasi sing paling akeh bisa nggawe testing teknologi anyar, fungsi lan solusi ora efisien lan tantangan. Malah panyimpenan saka fitur siji bisa mbutuhake konfigurasi ulang Komplek aplikasi kabeh.
MESG Modul nggawe prototyping lan nganyari efisien, amarga kabeh Modul otomatis kanthi kompatibel karo Module utawa aplikasi liyane. Iki tegese penambahan utawa penghapusan fitur apa wae bisa rampung kanthi gampang, tanpa reconfiguration abot.
Sambungake menyang fitur anyar, blokiran utawa piranti lunak khusus, kalebu aplikasi monolitik, liwat Mesin MESG. Nganyari utawa nyoba metu fitur tanpa kudu ngilangi kabeh aplikasi.
Aplikasi multi-basa
MESG nyampurake API gRPC lan pendekatan modul sing adhedhasar wadhah kanggo nawarake keluwesan paling kanggo para pangembang.
Bentenipun basa ing antawisipun produk, fitur, lan tim saged dados panggulawenthah ageng nalika mbangun produk-produk anyar. Kaping pisanan, sinau basa mbutuhake investasi wektu, mula yen basa proyek dipilih, tim kerep dipeksa tetep wae sanajan ana watesan.
MESG modul sing nyedhiyakake macem-macem basa program utawa format data bisa disambungake menyang MESG Engine, nggawe nambah fitur-fitur anyar nganggo basa sing beda-beda, utawa juggling antarane tim sing misahake non-isu.
Arsitèktur sing didhukung acara
Arsitèktur mlaku-mlaku ing acara ngidini layanan apa wae kanggo ngasilake acara lan nanggepi karo liyane karo dependensi sing digabungake.
Cara modhifikasi aplikasi modul ing dina iki kerep mbutuhake akses fitur saka teknologi pihak katelu. Sistem sing kaya panyedhiya SaaS biasane ngawatesi fungsi sing bisa diakses, nanging kabeh fitur sistem acara. Lan acara luwih gampang digarap.
Nggunakake Modul MESG, sampeyan nggawe aplikasi mung kanthi nyambungake acara pihak katelu menyang eksekusi Modul. Miturut desain, MESG ngijini sampeyan kanthi gampang nduwe aplikasi reaktif sing ngrungokake acara saka sembarang sumber data, manawa dadi layanan web utawa blockchain, saéngga aplikasi modular sing prasaja lan gampang kanggo njaga.
Aliran kerja otonom
MESG fitur pamrograman adhedhasar aliran kanggo nggawe aplikasi reaktif kanthi kamungkinan tanpa wates.
Acara ing blockchains utawa teknologi canggih liyane bisa gampang digabung dadi alur kerja kanthi nggunakake Mesin MESG.
Nggawe alur kerja acara kanthi blokiran bisa nggawe swap atom, sidechain utawa bledhek jaringan penyebaran cepet lan gampang. Fitur-fitur iki bisa nggawe bisnis luwih efisien lan duwe bathi, utawa nambah kasus bisnis sing ora anyar sing durung bisa.
React kanggo transaksi Ethereum diproses. Emit data pengguna kanggo MailChimp kanggo nambah customer onboarding. Automate pembukuan nyawiji nggunakake QuickBooks. Kemungkinan ana telas.
Aplikasi desentralisasi hibrida
Jaringan desentralisasi MESG bakal ngijini sampeyan kanggo mbukak layanan terpusat ing lingkungan sing ora bisa dipercaya.
Nambahake fitur kanggo produk desentralisasi asring tegese kompromi ing nilai-nilai desentralisasi dhewe, amarga konektor sing paling asring dipusatake.
Aplikasi MESG bisa digawe nggunakake paradigma paling anyar saka program kanggo nggawe aplikasi fleksibel lan bisa diukur. Keluwesan iki ngluwihi fitur tradisional, lan menyang jaringan desentralisasi lan dukungan blockchain.
Nalika jaringan desentralisasi lengkap dirilis (Q1 of 2020), keluwesan MESG bakal ngluwihi decentralization dhewe. Sampeyan bakal bisa nyambung komponen decentralized bebarengan ing cara sing disentralisasi. Pangrehing fitur kritis ora ana maneh mung kanggo nambah fitur pihak katelu.
 
Aplikasi scalable
Campuran arsitèktur sing didhukung Event lan jaringan desentralisasi nawakake skalabilitas dhuwur lan infrastruktur redundansi
Prasarana aplikasi terpusat sing winates. Server lan jaringan lokal mung bisa nyedhiyakake akeh, lan uga ndadekake server sampeyan dhewe bisa dadi usaha sing larang banget.
Kanggo nggawe masalah luwih angel, masalah kompatibilitas saindhenging piranti lunak asring ateges menawa milih teknologi utawa infrastruktur bakal mbatesi sampeyan menyang lintasan mangsa sing wis ditemtokake. Restrictin
MESG Engine
Sambungake lan automate divergent tech nganggo Engine MESG. Saiki sampeyan bisa ngontrol aliran data lan tingkat keamanan antarane kabeh tumpukan sistem sing disambungake.
Divergent tech
Dina iki, salah sawijining tantangan paling gedhe ing industri teknologi yaiku hubungan efisien antarane sistem kapisah. Perusahaan ngentekake ratusan yuta dolar saben taun kanggo nyambungake. Kanggo nggawe masalah luwih gedhe, saben taun, tambah akeh piranti anyar, produk lan aplikasi sing digawé.
 
Ngoptimalake jam pangembangan
Cara populer ing aplikasi iki yaiku nyandi sambungan langsung antarane rong sistem utawa luwih. Proses iki larang regane, ora efisien lan mbutuhake overhauls sing kerep lan komplik.
Sambungan iku kabeh
MESG dibangun kanggo keluwesan pungkasan, saéngga kanggo sambungan saka saklawasé saben sistem lan teknologi kanthi cara normal. MESG Modul nyambung langsung menyang sumber data liwat API, jaringan desentralisasi utawa mikroservis mandiri. Ing MESG Engine banjur nyedhiyakake konektivitas antarane Modul lan piranti lan aplikasi liyane.
Mbangun solusi – Migunani
Engine ngijini sampeyan ngontrol aliran data lan tingkat keamanan antarane kabeh teknologi sing disambungake. Modul bisa digabungake bebarengan menyang alur kerja, lan alur kerja bisa digabung dadi aplikasi. Kesempatan lan kemungkinan ora ana wates.
Token Algoritmik
Kurban (ATO) Saben dina sing nyedhiyakake token bisa dihitung kanthi algoritma gumantung marang volume lan aktivitas saka tandha.
Distribusi Token
  • Résiko token umum: $ 0,4
  • Token panyediaan: 250.000.000
  • Sale Distribusi: 62.5%
  • Panggonan: 20%
  • Tim lan Pendhiri: 12,5%
  • Mitra: 5%
ROADMAP
Tim Eksekutif
Kanggo nggoleki rincian luwih rinci, mangga tindakake sawetara sumber kanggo referensi ing ngisor iki:
WEBSITE:  https://mesg.com/
Jeneng panganggo Bitcointalk: sir ocik

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2427580

ERC-20: 0x8523A3E2d30600d7dE9616770A3D607AFff42A30

0

Publication author

offline 3 weeks

sir ocik

0
Comments: 0Publics: 12Registration: 09-01-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation