Mindsync – gedecentraliseerd gemeenschapsgestuurd AI-platform

Mindsync is een AI-gedecentraliseerd community-basisplatform waar mensen kunnen worden gebruikt bij het ontwikkelen van klanten als klanten, experts, ontwikkelaars of services om AI-services als waarde te creëren of te delen. Mindsync is een ontwerpplatform voor het verwerken van klanttaken met AI-technologie en training voor training.

Mindsync heeft de missie om de beste experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en hacking, wetenschappelijke gegevens, ontwikkelaars van machine learning, big data en computing power providers, investeerders, vrijwilligers op één plek samen te brengen om betere AI-oplossingen beschikbaar te maken, goedkoper, gemakkelijker voor verschillende soorten klanten, het versnellen van hun ontwikkeling en het creëren van een wereldmarkt voor AI-oplossingen.

Mindsync-kenmerken: 
Theindsync-platform biedt een platform voor het afhandelen van reële problemen die worden geïmplementeerd, betaald of zonder kosten. antwoorden van de AI, DS, milliliter-gemeenschap: u plaatst de volgorde van het associatieniveau voor (bachelor-oplossing / graad) met AI-technologie; ontwikkeld door leden van onze community, die allemaal worden getest en op ons platform worden geïntroduceerd. het heeft ook het potentieel om het te integreren in bestaande bedrijfsverenigingen of andere ruimtes. 
HergebruikKlanten kunnen een compleet nieuwe Associate in Nursing AI-antwoord bestellen of een van de kant-en-klare oplossingen uit onze repository gebruiken, gerangschikt door de Mindsync-communityspecialist, die veel tijd bespaart en deze ook toepast op verschillende extra geavanceerde uitdagingen op het platform.
Het AIaaS APIMindsync-platform maakt het mogelijk om productieafhankelijke oplossingen intern uit te voeren en verzoeken te doen aan de slachtofficatie-API terwijl deze niet wordt geïmplementeerd op een externe server, dat is in uw aspect. Dit kan worden gedaan om de toepassing van AI-labeling te vormen met de theorie van onbeperkte rekenkracht voor elk apparaat.

De methode die wordt gebruikt voor het uitvoeren van analyse, analyse en precisie van de resultaten van het proces en voor het verminderen van onregelmatigheden

Decentralisatie

staat elke server toe om met elkaar te verbinden en hetzelfde spel te hebben. Met andere woorden, peer-to-peer netwerken, dit zorgt voor eenvoudigere gegevens en wat een server krijgt wordt onderbroken door een andere server en een tijdelijke server kan uit het blockchain-netwerk worden verwijderd.

En nog veel meer op https://mindsync.ai/

PLATFORM

Klanten plaatsen orders (taken) in de vorm van uitdagingen op het mindync.ai-platform met gedetailleerde vereisten, datasets, deadlines. Prijzen zullen worden gedeeld door verschillende platformdeelnemers. 
Deskundigen helpen klanten voor taken, mededingingsregels, onderzoeken oplossingen en taken voor dergelijk werk. 
DS / ML-ontwikkelaars werken op gedeelde of groepsopdrachten. De competitieve aard van slachtoffers, snelheid, snelheid en kwaliteit die de kosten van oplossingen voor klanten aanzienlijk vermindert. De ontwikkelaar die de acceptatieoplossing heeft ontvangen, ontvangt de award automatisch volgens de regels.
Alle datasets en kernels (taakoplossingen) zijn gehasht. Hash wordt opgeslagen op de blockchain om aandacht te besteden aan integriteit en milieu. Bekijk expertoplossingen, ranglijsten van ontwikkelaars en teams die zijn geschreven op de blockchain (voor extra beveiliging tegen vervalsing na rangschikking). 
Klanten krijgen de beste oplossing voor hun taken: algoritmen en gegevens samen met experts. Klanten kunnen betaalde oplossingen in ons plaatsen om extra verkopen te ontvangen. 
Om een ​​oplossing te vinden, gebruiken ontwikkelaars de mijnbouwkracht van mijnwerkers, mist supercomputerprojecten, cloudaanbieders of uitwisselingsmiddelen. Dit proces wordt geleverd door het https://mindsync.ai/ transparante platform voor ontwikkelaars en ze kunnen zich uitsluitend op taken richten. Computing power suppliers ontvangen betalingen onmiddellijk na het gebruik van hun middelen.
Communities kunnen ook hun eigen algoritmen en gegevens gratis of te koop plaatsen op https://mindsync.ai/
Token:

Naam: Mindsync Coin

Symbool: MAI

Prijs: $ 0,14

Blockchain: Ethereum

Totaal mogelijke tokens: 1.000.000.000

Het totale token wordt verspreid onder het publiek: 500.000.000

Type: ERC20 Aankoopmethode: ETH, BTC, LTC 
De Mindsync-token is bedoeld om investeringen in het platform te creëren, toegang te krijgen tot AI-oplossingen en deelnemers te belonen, zoals ontwikkelaars van machine learning, experts, vrijwilligers en onderzoekers, enorme rekenkracht en informatieleveranciers. Mindsync-tokens is het token voor het ERC20-hulpprogramma. token hoeveelheid is beperkt. Mindsync-tokens zijn klaar om te worden uitgevoerd met blockchain-herdistributietechnologie, waardoor transparantie en beveiliging van alle geldtransacties wordt gewaarborgd.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u de volgende officiële link volgen:

WEBSITE: https://mindsync.ai/
Whitepaper: https://mindsync.ai/

Auteur:  qksphucsinh
BTT Profiel:   https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2356674

 

 

0

Publication author

offline 9 months

qksphucsinh

0
Comments: 0Publics: 12Registration: 30-11-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation