Mix.Rent – Gedecentraliseerde autoverhuur en Sharing-service

Mengen. Rent is een internationale blockchain-gebaseerde marktplaats voor het huren en delen van voertuigen. Het platform werkt sinds 2017. De service is momenteel beschikbaar in de VS, Rusland, Canada, Mexico en bereidt zich voor op de lancering in Australië. Het platform verenigt eigenaren van verschillende voertuigen en huurders, waardoor mensen zowel voertuigen van eigenaren kunnen verhuren als huren tegen gunstige prijzen. Het project heeft meer dan 6000 voertuigeneenheden verzameld met dagelijkse boekingen in verschillende steden. Twee investeerders hebben in het project geïnvesteerd. In tegenstelling tot veel blockchain-startups, werken we aan een real-life ontwikkelingsbedrijf waarmee mensen auto’s, motorfietsen, fietsen, jachten, motorboten, helikopters en andere voertuigen in verschillende landen over de hele wereld kunnen huren en verhuren.

vervoer

De geschiedenis van het transport is grotendeels een van technologische innovatie. Dankzij technologische vooruitgang kunnen mensen verder reizen, meer grondgebied verkennen en hun invloed op grotere en grotere gebieden uitbreiden. Zelfs in de oudheid verlengden nieuwe gereedschappen zoals voetbekleding, ski’s en sneeuwschoenen de afstanden die konden worden afgelegd. Naarmate nieuwe uitvindingen en ontdekkingen werden toegepast op transportproblemen, nam de reistijd af terwijl het vermogen om meer en grotere ladingen te verplaatsen toenam. Innovatie gaat verder terwijl transportondernemers werken aan het vinden van nieuwe manieren om de kosten te verlagen en de efficiëntie van het transport te vergroten.

Tegenwoordig concentreren veel bedrijven over de hele wereld zich op het gebied van transport, van autoverhuur tot ridesharing. Maar deze keer hebben we gesproken over een platform om voertuigen te verhuren en te delen.

Het proces van het huren van een auto is soms duur, tijdrovend en vol verborgen kosten en verrassende vereisten. Winkelen voor de beste prijs en ervoor zorgen dat u de regels en voorschriften begrijpt voor en na het gebruik van de auto, zal u helpen. Huur een auto door een reservering te maken, zorg ervoor dat u alle benodigde documentatie hebt en deze in dezelfde staat terugbrengt als waarin u deze hebt gehuurd.
Op dit moment bestaat er geen wereldwijd platform waarmee klanten over de hele wereld verschillende soorten voertuigen kunnen huren; bijvoorbeeld, vandaag huurt u een auto in Beijing en een paar dagen later rijdt u een gehuurde fiets in Thailand. Je zult niet alleen op zoek moeten naar verschillende platforms om te huren, maar ook om te kopen

Deel dit:

https://mixrent.io/

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5032670.new#new

https://mixrent.io/documents/wp_en.pdf

https://www.facebook.com/mix.rent.team

https://www.linkedin.com/company/mixrent/

https://medium.com/@mixrent

https://t.me/mixrent

Link naar mijn Bitcoin-profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

 

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation