MOZO ico review

De huidige handel groeit nu in veel markten. die van invloed is op vele factoren die verband houden met commerciële markten, met name marktkooplieden beïnvloeden de impact van commerciële marketing. Deze kennis is een bedrijf dat een zakelijke onderneming tegenkomt die een breed scala van markten bestrijkt waar ondernemers gemakkelijk toegang hebben tot handels- en marketingdiensten voor consumenten. of media, het verbeteren van het projectimago is eenvoudig, maar het kan heel goed zijn voor ondernemers, aangezien het promoten van een commerciële onderneming hun productiviteit kan verhogen. het is ook een bescherming voor degenen die kunnen kopen door een merk of merk van handelaren of toeristen te geven, een goed idee dat niet kan worden bereikt als er dergelijke verbeteringen zijn zoals deze deze zakenman zal klanten aantrekken die een winkelsite of een upgrade bezoeken.

Hoe werkt Mozo?
Mozo biedt retailers en winkeloperators de mogelijkheid om hun voetgangersverkeer te controleren en te vergroten. Door de Mozo Tokens uit te delen als een beloning voor bezoeken, browsen (openen) en kopen, krijgen klanten een stimulans om te gaan waar u hen regisseert. Klanten kunnen Mozo-tokens verzamelen en inwisselen voor deals, kortingen en promoties. Mozo-tokens – een op tokens gebaseerd hulpprogramma dat op de Ethereum-keten draait. Dit betekent dat de waarde uit de Mozo-app komt, munten kunnen niet alleen in bepaalde winkels worden gebruikt, maar ook worden verhandeld op bekende uitwisselingen.

Voordat Mozo wordt gebruikt, moeten gebruikers en apparaten eerst via het verificatieproces bij het Mozo-systeem en het blockchain-netwerk worden geregistreerd. Als het apparaat (zoals een baken of sticker) moeilijk zelf te registreren is, moet de beheerder eerst het unieke ID (UUID) van het apparaat identificeren en dat apparaat registreren. Daarna moet de verkoper van de winkelier het apparaat koppelen aan het product dat de winkelier wenst te verkopen. De methode om het apparaat te identificeren in het geval van Beacon of Sticker is om een Bluetooth-scanner te gebruiken, die de unieke ID van het apparaat retourneert. Als dit echter niet het geval is, moet de tool de unieke responsinformatie bevatten, zodat het apparaat automatisch kan worden losgekoppeld van het blockchain-netwerk en aan de beheerder wordt gemeld wanneer er met het apparaat is geknoeid. Dit is om de belangen van de winkelier en de consument te beschermen.

Het projectteam

ICO- en tokeninformatie
Een afzonderlijke individuele token, verschillend van Mozo-tokens, Bitcoin of Ethereum. Je kunt Mozo-tokens alleen krijgen door ze te kopen met geselecteerde mijnen of door interactie met onze ecosysteempartners. Elk Mozo-token is een ERC-20-type, dus het kan gemakkelijk worden overgebracht naar het Blockchain-netwerk van Ethereum.

ik 1.dil
Hardcap 42 miljoen Amerikaanse dollar
Aantal te plaatsen tokens 700 miljoen
Token Prijs US $ 0,09
tijd
Voorverkoop: 8 mei 2018 – 10 juli 2018

ICO: 11 juli 2018 – 18 juli 2018

ik 2.dil
Hardcap 46 miljoen Amerikaanse dollar
Aantal te plaatsen munten 550 miljoen
Token Prijs US $ 0,12
Tijd ICO: 2018 is gericht op kwartaal 4
Sectorleiders zijn een partnerschap aangegaan met Wanda Group en 361 ° om de voorhoede van de detailhandel in Hong Kong, China, Singapore en Korea te betreden. MOZO heeft al meer dan 38.000 sites om te implementeren, maar het projectteam zal daar niet blijven en zal de komende drie jaar oplopen tot 300.000. Het project heeft de kans om de grootste keten voor de wereldwijde retailmarkt te worden. In de toekomst zal er in de toekomst een maximale capaciteit van 5 miljard ton aan capaciteit zijn zonder verdere problemen of creatie.

Daarom wil ik hieraan toevoegen dat het project in de eerste twee weken van particuliere verkoop succesvol zal zijn en 26 miljoen zal verzamelen. Het team streeft naar een totaal van $ 88 miljoen.

Ga naar de onderstaande links voor meer informatie over het project;

Website: https://www.mozocoin.io/

Whitepaper: https://www.mozocoin.io/pdf/060418_whitePaper_mozo.pdf

Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4169993.0

Telegram: https://t.me/mozotoken

Twitter: https://twitter.com/MozoToken

Facebook: https://www.facebook.com/Mozo-Token-2039854656295415/

 

Bitcointalk-linkknop: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1992165

Ethereum-portefeuilleadres: 0xB177748A8E128157a9f54cc562Ff580E24524B78

0

Publication author

offline 23 hours

erikay1010

0
Comments: 0Publics: 120Registration: 01-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation