MOZO

O MOZO-u
Trgovina na malo danas je znatno smanjena u prodaji. Na to utječu mnogi čimbenici koji su uključeni u nju, tako da je prodajni lanac u maloprodajnom poslovanju, a posebno onima koji se kreću prodajom fizičke trgovine, snažno utječe utjecaj poslovnog kretanja e-trgovine. mozo projekt je projekt koji se odvija u maloprodajnoj djelatnosti koja pokriva područje e-trgovine gdje mozo projekt nudi rješenje za maloprodaju kako bi pronašli i prodali svoj proizvod lako u fizičkoj trgovini ili online promociji, online promocija koju nudi mojo projekt je vrlo jednostavna, ali ima utjecaj za maloprodajne poduzetnike gdje u promicanju mojo projekata maloprodajni poduzetnici mogu jednostavno promovirati svoje proizvode ili pohraniti potencijalnim kupcima dajući znakove ili znakove kupcima ili posjetiteljima, ova ideja zvuči vrlo strano i nemoguće, ali s promocijama poput ovih glumaca poslovanje retai lako će privući kupce koji posjećuju trgovački prostor ili područje na kojem je promocija napravljena.

Vidjeli smo neke promotivne tehnike u današnjem zastarjelom poslovnom svijetu, potrebne su najnovije ili najnovije tehnike za privlačenje kupaca. takve stvari vrlo rijetko primjećuju svi, posebno prodavači. ostavite stari način koji nema potencijal u privlačenju kupaca i kupaca. onda zašto je MOZO povezan s blockchainom? To je učinjeno tako da mozo može biti izravno u kontaktu s kupcem. pružanjem Mozo tokena na temelju promocija ili pružanja kupovnih bonova u obliku mozto tokena bit će izravno djelotvoran u prodaji proizvoda. uporaba mozo tokena koji su međusobno povezani u poslovnom ili trgovačkom području moći će privući kupce da posjete na raznim trgovačkim područjima jer će međusobno povezivanje točaka mozga oštetiti kupce na tom području. u nekim je prigodama mozo projekt radio s nekoliko trgovačkih centara u nekim zemljama, jer moztožni simboli mogu se izravno primijeniti na trgovački centar u budućnosti.
Mozo Blueprint
shema nacrta opisuje primjenu softvera Mozo i blockchain s terenskim ispitivanjima u trgovačkim centrima i pojedinačnim maloprodajnim mjestima
Blockski lanac: Solo & Ethereum
U početku, Project Mozo će koristiti mrežu Ethereum blockchain za podršku našoj transakciji, a zatim se prebaciti na Solo kada je dostupna. Naša tehnologija Solo je vrsta dag mreže blockchain novih Micropayment transakcija dizajniran za podršku peer-to-peer (malo, IOT, Microlending, Cybersecurity itd). U mreži Solo blockchain svaka transakcija koju pokreće korisnik koji šalje odobrava odredišni korisnik i samo odredišni korisnik, a time i naziv Solo.
Mozo – Otkriće Token
Potrošači mogu dobiti, kupiti i iskoristiti Mozo token: prijavom na fizičku trgovinu; “Električni udar” za pronalaženje detalja o proizvodu; ili kupiti proizvode u trgovini.
korištenje tokena Mozo dinamikom će omogućiti korisnicima da dobiju popusti, promotivne cijene ili dobiti Mozo token besplatno, korisnici također mogu lako kupiti žetone Mozo putem razmjene stranicama ili razmjenjuju s ETH u platformu Mozo to se može učiniti tako da svaki korisnik token Mozo ili platforma Mozo mogu uživajte u udobnosti kupovine i uživajte u svim vrstama promocija u njemu.
zaključak
Da bi privukli kupce trenutačno zahtijeva revolucionarni način, konkurencija u trgovini na malo i danas je vrlo frustrirajuće prodavača, e-commerce korištenje aplikacije dodaje da je složenost u maloprodaji poslovnom svijetu. to je jedan od elemenata koji čine trgovačke centre ili trgovine praznim od posjetitelja. Mozo projekt je vrlo revolucionaran u cilju trgovanja ekosustava koji će imati koristi obje strane između kupaca i prodavača. oblik promocije za maloprodajne tvrtke učinit će interes za izravno povećanje prodaje ubrzano u odnosu na nedavna vremena. Kontrola Blockchaina uskoro će se osjetiti jednostavnim transakcijama od strane korisnika. Mojo Projekt je fenomenalan dati definitivan korak za maloprodaju u cijelom svijetu, s ovom poslovnom metoda Mozo token će pružiti dobar ukupni ekosustav za različite stranke u njoj.
za više informacija
Web-lokacija: https://www.mozocoin.io/
WhitePaper: https://www.mozocoin.io/#
Telegram: https://t.me/mozotoken
Twitter: https://twitter.com/MozoToken
Facebook: https://www.facebook.com/Mozo-Token-2039854656295415/
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4169993.msg38256433#msg38256433
Autor: standout321
Bitcointalk profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1756728
Moja etera adresa: 0x495A548499e336311Dec1219b9Fa34df00769c13
0

Publication author

offline 3 weeks

Standout321

3
Comments: 0Publics: 581Registration: 20-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation