Mreža “Easy Buying House”

nadamo se da će uz prisustvo VIVA projekta to biti korisno, kao i upućivanje na donošenje odluka, podržavamo ovaj program.
Uspjeh se uvijek postiže VIVA gledanjem.
Viva je financijska tehnologija koja uvelike uvodi decentralizaciju hipotekarnih kredita u svijetu. Viva platforma koristit će pametne ugovore za hipotekarni zajam koji će povezivati ​​zajmoprimce i direktne investitore s decentraliziranim i nesigurnim ekosustavom. Korištenjem izuzetno sigurnih blokadranskih transakcija, Viva je odrekao brokera, što je rezultiralo profitabilnijim i učinkovitijim procesom zaduživanja svih dionika.
Viva dopušta slobodno tržište da odredi zajmoprimca hipotekarnu kamatnu stopu i eliminira potrebu za bankama i drugim financijskim posrednicima. Uklanjanjem slabosti u lokalnom financijskom sustavu hipoteka će biti fer i preciznija, što odražava razinu rizika povezanu s realnom vrijednošću imovine. Neuspjeh bankarskog sustava u 2008. dovela je do prvog enkripcije svijeta i započela proces decentralizacije ovlasti koje su imale financijske skupine. Viva namjerava dovršiti posao – napuštanje neučinkovitog, vječnog financijskog sustava kojem doista pripada: u prošlosti.
Viva Platform
Da biste vidjeli pregled arhitekture Viva Platform Network, opisujemo ga kao drugu logičku jedinicu. To je u osnovi zbirka od nekoliko zasebnih sustava klastera, često u interakciji s RESTful API, s činjenicama koje se mogu provjeriti s blockchain i pametne ugovore. Ove komponente predstavljaju samo za konceptualne svrhe i bit će u potpunosti integrirane na razini korisnika. Glavni sustav koji se sastoji od platforme Viva Network je:
Vizija
Vjerujemo da je najučinkovitije rješenje globalne neravnoteže gospodarskog bogatstva tehnološki napredak. Blockchain tehnologija je inovacija koja je dokazala svoju sposobnost decentralizacije i poremećaja nekih od najvećih svjetskih industrija.
Viva ima za cilj revolucionirati industriju drevne hipoteke rezanjem posrednika i procesa decentralizacije, čime se provodi temeljito pristupačniji i transparentniji pristup financiranju. Vjerujemo da će Viva tehnologija povećati dostupnost kredita zajmoprimateljima i po prvi put omogućava izvaninstitucionalnim ulagačima sudjelovanje u dosljednoj dobiti, podržanu imovinu povezanu s hipotekama, proizvod tradicionalno namijenjen velikim financijskim institucijama. Štoviše, dopuštajući slobodnom tržištu diktiranje rizika i relativne vrijednosti svake hipoteke – za razliku od banaka – nadamo se da ćemo vidjeti pravičnu hipoteku. Viva platformu će jednako koristiti i oni u razvijenim zemljama i zemljama u razvoju, dopuštajući svijetu da postigne veliki korak prema jednakosti zemljopisnog bogatstva – uklanjanjem prepreka i bolje strane.
Misija
Naša misija je poremetiti industriju hipoteke dopuštajući kupcima i vlasnicima kuća da uvode samoregulaciju. Svaka osoba, s bilo kojeg mjesta u svijetu, imat će pristup financiranju kredita za kuće za kredite putem decentralizirane mreže otvorenog tržišta Viva platforme.
Osim toga, Viva djeluje kao investicijska i štedna platforma dostupna samo telefonom, a svi Viva korisnici imat će pristup bankovnom računu, uštede i investicije te sigurne transakcije podržane standardnim uslugama blokiranja – bez obzira na zemlju u kojoj žive.
Aplikacija Exchange Viva FMS
Jednom kad se hipoteka uspješno udružuje uz korištenje hipoteke frakcijskih dionica, bit će dostupna za prodaju na ekskluzivnoj FMS aplikaciji Viva Exchange Network koja se nalazi na Viva Peron. Aplikacija će raditi slično standardnoj elektronskoj šifričkoj razmjeni, a FMS će pregovarati na način sličan bilo kojem revidiranom jamstvu za zaradu. Investitori će moći koristiti ovu platformu za kupnju (prodati) i prodaju (zahtjeva) FMS ulaganja.
Ove aplikacije uključuju alate za analizu podataka, grafove i funkcionalnost koji klasificiraju sve FMS naslove na temelju procjene rizika, performansi, trajanja, IRR itd. S prilagođenim portfeljnim preporukama i automatizacijom dostupnim prosječnom investitoru. U aplikaciji Exchange Viva FMS, investitor će moći jednostavno kliknuti na FMS i pojedinačni prikaz svih detalja:
Aplikacija Exchange Viva FMS
1 Ocjena kredita dužnika.
2 Pojedinosti kreditne sposobnosti dužnika uključuju: dob, status zaposlenosti, povijest plaćanja, rezultat kredita, prihode, druge relevantne financijske obveze, sposobnost otplate duga (stopa pokrića kamate).
3 Dva sustava ocjenjivanja sustava ocjenjivanja 1 i 2.
4 Sva imovina uključuje: vrijednost, adresu / lokaciju, veličinu, dob i kvalitet fizičke strukture, razinu vlasništva nad kućom itd.
5 Osnovni uvjeti sastava Viva.
6 Svi uvjeti ugovora o hipoteku uključuju: trajanje, izvedbu, kamatnu stopu (i datum devizne stope VIVA / USD na taj datum), zajam u vrijednosti temeljnom objektu itd.
Elementi događaja događaja signala
=> Stvaranje znakova stvaranja tvrdih kapica: 3.000.000.000 VIVA čipova
Pretprodaja
=> ETH pokriva: 6,870 ETH
Pred-prodaja 1
=> Bonus čipovi: 40%
=> ETH Podignite tvrdi poklopac: 500 ETH
Pred-prodaja 2
=> Bonus čipovi: 35%
=> ETH stavio tvrdu masu: 2,570 ETH
Pred-prodaja 3
=> Bonus Chips: 30%
=> ETH Tvrdi poklopci: 6,870 ETH
Token za distribuciju
Ukupan broj čipova: 4 milijardi VIVA
75% – Token generiranja događaja
7,5% – raspodjela grupa
3,75% – Savjetodavna dodjela
10% – Raspodjela rezervi Fonda
3,75% – raspad marketinga, velikodušnost i privatni doprinos
Karta ceste
Svibanj 2016 – Početna inicijalna ideja.
Lipanj 2017. – Istraživanje ekosustava isključenja kako bi se identificirale odgovarajuće osnovne tehnologije.
Srpanj 2017 – Stvaranje orijentirane arhitekture uslužnih objekata s platforme Viva.
Kolovoz 2017. – Analiza i podaci o izvedivosti.
Studeni 2017. – Razvoj algoritma procjene vrijednosti 1.0.
Q1 & Q2 – 2018 – Pokretanje događaja i razvoj MVP-a. Pokrenite veliku kampanju za svoje ruke.
Q3 – 2018 – Real Value 2.0 razvoj aplikacija. • Pravna i regulatorna dozvola.
Q4 – 2018 – Obavlja aplikaciju Real Value 2.0. Dovršenje ekskluzivnih ML algoritama.
Q1 – 2019 – Započinje promociju platforme Viva Network.
Q2 – 2019 – Pokreće platformu Viva Network i uspješan prvi zajam za zajmove s Viva hipotekarnim sustavom financiranja.
Web stranica: http://www.vivanetwork.org/
Whitepaper: http://www.vivanetwork.org/pdf/whitepaper.pdf
Github: http://www.vivanetwork.org/pdf/whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/TheVivaNetwork
Telegram: http://t.me/Wearethevivanetwork
Facebook: https://www.facebook.com/VivaNetworkOfficial/
Reddit: https://www.reddit.com/r/TheVivaNetwork/
Medij: https://medium.com/@VivaNetwork
Autor: standout321
Bitcointalk profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1756728
Moja etera adresa: 0x495A548499e336311Dec1219b9Fa34df00769c13
0

Publication author

offline 3 weeks

Standout321

3
Comments: 0Publics: 581Registration: 20-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation