Muzika

Groeten, beste lezers. Vandaag wil ik je mailen met een veelbelovend project. Het project heeft een zeer hoge beoordeling. En ik weet zeker dat dit project een zeer hoog inkomen kan genereren, dus ik zag een hoge rivaliteit in dit investeringsproject, wat wordt bevestigd door de ASCII-beoordeling Muzika heeft een revolutie teweeggebracht in de muziekindustrie door onafhankelijke en echte digitale muziek te leveren ecosysteem van een gevestigde en de onnodige tussenpersonen te elimineren, muzikanten en consumenten mondig te decentraliseren distributiekracht en het saldo van de economische verdeling zou herstellen onder de deelnemers markt. Muzika houdt de belofte van de toekomst, waarin de compensatie voor het maken van muziek is vergelijkbaar met de inzet en betrokkenheid bij het creatieve proces.

Muziek wordt eerst gedigitaliseerd in MP3 vorm, is de audio-bestandsformaat gecomprimeerd tot een gemiddelde van slechts 3 tot 4 megabyte per nummer. Deze innovatie werd verstrekt door alle andere oudere media, van muziek, zoals cd’s en cassettes, verouderde en veranderende industrie door het inschakelen van de digitale distributie. Dit heeft positieve en negatieve effecten voor muzikanten. Aan de ene kant kun je nu naar believen overal ter wereld nieuwe muziek publiceren en verspreiden. Aan de andere kant leidt wijdverbreide auteursrechtpiraterij tot een constante daling van de muziekverkoop en exorbitante commissiehandelaren, gecombineerd om het persoonlijk gewin van de muzikanten te verminderen.

Napster, een peer-to-peer (P2P) -dienst voor bestandsuitwisseling ontwikkeld door Shawn Fanning en Sean Parker, leidde deze revolutionaire transformatie. Voor het eerst kunnen mensen digitale audio-bestanden online te delen, en diensten zijn snel aan populariteit wint onder Amerikaanse studenten. Op zijn hoogtepunt in 2001, ongeveer 80 miljoen geregistreerde gebruikers.

Muzika brengt innovatie in de waardeketen van de digitale muziekindustrie.

We zullen hervormen hoe waarden worden gecreëerd en vastgelegd door verschillende actoren in de industrie. We zullen de waardering herstellen voor degenen die waarde creëren van degenen die alleen waarde overdragen, terwijl verloren stukken van digitale piraterij worden hersteld via blockchain-technologie.

Wat maakt ons anders?

Het vorige muziek blockchain-project negeerde het belang van een grote gebruikersgroep om brede acceptatie te bereiken. Deze projecten hebben aangetoond dat het mogelijk is om kunstenaars een hogere commissie te geven voor hun werk aan intelligente contracttransacties. Voor artiesten zijn de lage provisiepercentages van traditionele muziekstreaming-applicaties met een grote gebruikersbasis echter aantrekkelijker dan blockchain-applicaties met slimme contracttransacties. Bijvoorbeeld, een 10% commissie van $ 1.000 van iTunes verdient de voorkeur boven een commissie van $ 90 voor 90% van een slimme contracttransactie.

WIJ STARTEN NIET VAN FRONT

Muzika is gebouwd op 2 miljoen actieve gebruikers
In tegenstelling tot honderden ICO’s zonder bewijs van uitvoerbaarheid, begint Muzika helemaal niet. De token-economie is zwaar gebouwd op de ruggen van ons bestaande, winstgevende en privaat en publiek gefinancierde bedrijf met 2.000.000 actieve gebruikers en abonnees uit meer dan 150 landen en artiesten uit meer dan 30 landen.
Door jarenlange ervaring hebben we geleerd hoe we een gemeenschap van loyale en gemotiveerde individuen kunnen bouwen: een sleutel tot het succes van community-based blockchain-projecten
Informatie over ICO:
1000000000
Ongeëvenaarde 205.000.000
Harde kap 20 000 ETH
Meer info in:
WEBSITE: https://www.muzika.network/
REMEDium: https://medium.com/muzika-official
Telegram-chat: https://t.me/muzika_chinese
Telegram-chat: https://t.me/muzika_korean
Reddit: https://www.reddit.com/r/muzikaofficial/
Telegram-chat: https://t.me/muzika_english
Facebook: https://www.facebook.com/muzikanews/DDIT

auteur
Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn bitcointalk profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Mijn ethereum-portefeuilleadres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 4 days

Atorise

1
Comments: 0Publics: 599Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation