Muzika – Revolusjonerende musikkverdenen

I det moderne internettområdet blir mer og mer oppmerksomhet til cryptocurrency investeringer og investeringsmarkedet og Blockchain blir hjørnesteinen i moderne innovasjon og har potensial til å revolusjonere verden. Ved å anerkjenne dette potensialet har vi ved Muzika samlet et profesjonelt team av spirende entreprenører og erfarne investorer for å skape en allsidig blockchain trading plattform. Siden cryptocurrency er designet for generell adopsjon, vil vår plattform være en stopper for kunder som har tenkt å tjene store avkastninger på investeringen. Vi vil skape et brukervennlig system som inkorporerer både tradisjonelle markeder og blokkeringsbaserte eiendeler.

Om Muzika.

Muzika revolusjonerte musikkbransjen ved å etablere et uavhengig og ekte digitalt musikkøkosystem som ville eliminere unødvendige mellommenn, gi musiker og forbrukere, desentralisere distribusjonsmakt og gjenopprette balansen mellom økonomisk fordeling blant markedsdeltakere. Muzika holder fremtidens løfte der kompensasjon for musikkopprettelse er sammenlignbar med innsatsen og engasjementet som legges inn i den kreative prosessen.

Musikken er først digitalisert i MP3-form, og lydfilformatet blir vanligvis komprimert til bare 3 til 4 megabyte per sang i gjennomsnitt. Denne innovasjonen ble levert av alle andre tidligere medier fra musikk, for eksempel CDer og kassetter, foreldet og endrede bransjer ved å muliggjøre digital distribusjon. Dette har positive og negative effekter for musikere. På den ene siden er de nå i stand til å frigjøre og distribuere ny musikk rundt om i verden etter ønske. På den annen side fører gjennomgripende piratkopiering til følge til en nedgang i musikksalg og ublu provisjonsdistributører, kombinert for å redusere musikernes personlige gevinster.

Hva gjør oss annerledes?

Det forrige musikkblockkainprosjektet har ignorert betydningen av en stor brukerbase for å oppnå bred adopsjon. Disse prosjektene har vist at det er mulig å gi kunstnere et høyere kommisjonsnivå for sitt arbeid ved hjelp av Smart Contract-transaksjoner. Men for artister, er de lave provisjonene som tilbys fra tradisjonelle musikkstrømapplikasjoner som har en stor brukerbase, mer attraktive enn blokkeringsapplikasjoner ved hjelp av Smart Contract-transaksjoner. For eksempel foretrekker en 10% provisjon på $ 1000 fra iTunes en 90% provisjon på $ 1 fra en Smart Contract-transaksjon.

I løpet av de siste to tiårene har melodiindustrien lenge forbi via to prinsipielle paradigmendringer: en fra “håndgripelige album” til “immaterielle filer” og en fra nedlastning til streaming.
Den tidligere laget sangen er større på hånden og utbredt, og sistnevnte øker scenen av kontantstrømmen inn i bransjen. Imidlertid har fasen av den styrket fortjeneste som oppnås ved disse musikerne, redusert.
Distributører og utgivere fryder seg i umodern og langvarig avkastning for engangs og usofistikerte oppgaver. Problemet med digital piratkopiering av opphavsrett forblir uoppløst. Fans håper å se sine elskede musikere lykkelige, men har ikke en posisjon til å fylle forskjellig fra inntatt digital sang pakket gjennom distributører og utgivere.
Løsning
Muzika gjør seg klar til å reversere det triste faktumet for det digitale musikkmarkedet i dag. Fra A til Z, vil vi bytte ut det digitale tune-foretaket og omdefinere rollen som involverte markedsaktører, som inkluderer forbrukere og musikere. Muzika Coin (MZK) vil tjene som eneste medium for alle transaksjoner og utvekslinger som trengs i nye økosystemer, og utløser et paradigmeskifte i digital sangindustri.
Fra en rekke problemer og løsninger som tilbys ved hjelp av Muzima, inviterer jeg modig til deg med dette gjennombruddsprosjektet.
Jeg er sikker på at jeg, dere og alle av oss vil fornemme fordelene i baksiden av den sofistikerte og storheten som Muzika har brukt i transformasjonen av digitalsporverdenen.
økosystem

Vi starter ikke fra skrik

Muzika er bygget på 2 millioner aktive brukere
I motsetning til hundrevis av ICOer uten bevis på praktisk funksjon, starter Muzika ikke fra bunnen av. Tokenøkonomien er sterkt bygget på ryggen av vår eksisterende, profittgenererende og privat og offentlig finansierte virksomhet med 2.000.000 aktive brukere og abonnenter fra 150 + nasjoner og kunstnere fra 30 + nasjoner.

Gjennom mange års erfaring har vi lært nøyaktige måter å bygge et samfunn på som drives av lojale og incentiverte personer: En nøkkel til suksess for eventuelle samfunnsbaserte blokkkjedeprosjekter.

 

TOKENOMICS

Detaljert Token:
Token navn: Muzika
Symbol: MZK
Type Token: ERC20
Samlet forsyning: 1 milliarder MZK

ROADMAP

For mer detaljert informasjon besøk:

NETTSIDE
(Https://www.muzika.network/)
Reddit
(Https://www.reddit.com/r/muzikaofficial/)
HVITT PAPIR
(Https://www.muzika.network/assets/mzk-whitepaper-en.pdf)
TWITTER
(Https://twitter.com/muzika_official)
FACEBOOK
(Https://www.facebook.com/muzikanews/)
TELEGRAM
(Https://t.me/muzika_english)

Link til min Bitcoin-profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation