Nieuw e-commerceplatform met SimplyBrand

Onderzoek heeft aangetoond dat namaakgoederen een grote bedreiging vormen voor individuen, bedrijven, industrieën en zelfs de wereldregering. Met de vooruitgang van de internettechnologie zijn de negatieve effecten van namaak nu vergroot en hebben ze meer schade aangericht. De meeste merken kiezen ervoor om een ​​grote hoeveelheid geld te investeren om NFC- of RFID-technologieën in hun producten te implementeren, maar de resultaten zijn nog steeds beperkt en de kosten zijn nog steeds hoog. We zullen een oplossing voor dit probleem creëren door een platform op te zetten met geïntegreerd AI-model en machine learning-technologie om nagemaakte goederen te identificeren. Menigte-afgeleide deelnemers zullen worden aangemoedigd om te helpen bij het identificeren van niet-gespecificeerde items, terwijl frauduleuze informatie zal worden gepubliceerd op de blockchain, die niet voor iedereen kan worden veranderd en gepubliceerd. de lezer. Daarnaast zullen twee belangrijke functies worden vrijgegeven waarmee veel partijen zich bij het platform zullen aansluiten om het doel van het ontwikkelingsplatform tot een autonoom ecosysteem te maken. Door deze geavanceerde technologieën te combineren met nieuwe mechanismen om het platform alleen te beheren, kan onze oplossing dit probleem op grote schaal effectief oplossen.
Over het project
Het project probeert een aantal van de hierboven beschreven problemen op te lossen, genaamd – Simplybrand. Dit project is een reeks functies en services gebaseerd op 21ste-eeuwse technologieën en niet alleen de basis van blockchain-technologie, maar ook de toonaangevende combinatie van menselijke en intellectuele vindingrijkheid. kunstmatig.

Om te begrijpen voor wie het platform specifiek is, raad ik aan bekend te raken met de typen gebruikers die samenwerken met Simplybrand:

1. Allereerst wil ik beginnen met wereldmerken. Hun voordeel bij het werken met Simplybrand is dat al hun producten in het ecosysteem worden geladen, zodat mensen de unieke kans krijgen om de authenticiteit van dit product te verifiëren. SimplyBrand Het enige dat de merkeigenaar nodig heeft, is een kleine vergoeding betalen voor zijn deelname aan het systeem en vervolgens uw product uploaden naar de blockchain van het systeem. Alles is extreem eenvoudig;

2. De tweede categorie van Simplybrand-gebruikers omvat de belangrijkste deelnemers, toekomstige kopers. Dat zijn de principes die worden geleid door liefde voor bepaalde merken en de wens om hun originelen te krijgen. Voor de deelnemers zijn er een aantal functies beschikbaar, zodat ze niet alleen een specifiek product kunnen vervalsen, maar ook het nep- en originele beeld leren herkennen en een woon-werkverkeer kunnen verdienen. Eenvoudige actie met slechts een paar munten voor hun zakkosten. Wat ik denk is een erg leuke toevoeging;

3. Het derde type Simplybrand-deelnemers bestaat uit uitvoerende agentschappen met als belangrijkste taak om merken en verkopen effectief op te hangen;

4. Het vierde type zullen alle andere derde partijen zijn met zorgen die samenvallen met ecosystemen die zij bereid zijn juridische of organisatorische diensten te verlenen om met hun merken en factoren om te gaan Ander belangrijk.
concluderen
De oplossing van SimplyBrand voor onze dagelijkse e-commerce-problemen is natuurlijk het meest interessant. Het gebruik van Blockchain als een winkelplatform toont de toekomstgerichte structuur. Bovendien vind ik het belangrijk om niet te negeren dat het bedrijf sinds zijn ontstaan ​​een belangrijk partnerschap heeft getekend. Mijn aandacht is te danken aan de Cobinhood Stock Exchange. Ik heb je eerder informatie over de Cobinhood Stock Exchange op deze blog gegeven. Cobinhood is niet alleen een aandelenmarkt, maar ook een elektronisch geldplatform. Er werkt zoveel op een draaiend platform. In deze context heeft SimplyBrand onlangs de samenwerking en het management van ICO getekend, die door Cobinhood is overgenomen. Dit kan als een succes voor mij worden behandeld. door Cobinhood, ik denk dat deze samenwerking met SimplyBrand zeer zinvol is. Toen ik SimplyBrand onderzocht, kan ik zeggen dat het heeft deelgenomen aan een paar projecten die me enthousiast maakten.

**************************************

Website: https://simplybrand.io/en/

Whitepaper: https://www.docdroid.net/4j8zC4N/simplybrand-whitepaper-en-v303-20181205.pdf

Telegram: https://t.me/simplyBrand

Facebook: https://www.facebook.com/simplybrand/

Medium: https://medium.com/simplybrand

Twitter: https://twitter.com/simplyBrand_io

Reddit: https://www.reddit.com/user/simplyBrandio

 

BTT: maeullmer295

link BTT: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511399

ETH wallet: 0xD719fE38ecb3286Ec01B32F6CE2A10D27f143569

0

Publication author

offline 3 months

maeullmer

0
Comments: 0Publics: 12Registration: 31-12-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation