Obizcoin pomaže projekat kako bi uspio i preživio dugo

etail Coach® (YRC) je konsultantski poslovni proces od matične kompanije Mind-A-Mend® Consultancy Pvt Ltd (MCPL), koji omogućava kompaniji da uspostavi i razvije. Proces za improvizaciju kako kreirati i pružiti vrijednost kupcima.
Sa napretkom tehnologija, YRC ima za cilj razvoj poslovnog modela koji je bio uspešan u stepenu novijeg tehnološkog napretka razvijanjem Smart Process tehnologije uz pomoć BOTs & blockchain AI.
YRC za prikupljanje sredstava za razvoj BOT-a kroz Token Obizcoin Sale. OBIZCOIN token prodaja je prilika za investitore da učestvuju u ovom dijelu, kako bi imali koristi od dodatnih usluga BOT OBIZCOIN (OBZ). BOT OBIZCOIN (OBZ) je token ERC-20 razvijen na platformi ethereuma.
ŠTA JE PREDNOSTI OBIZKOM?
66% preduzeća je pokrenuto u rasponu manje od prvih pet godina. Sada dolazi Obizcoin, tako da se to ne dešava, jer sistem obizcoin koji će pomoći svim radnicima razvoja da budu efikasniji.
80% startupa i Smash-a nije uspelo zbog neefikasnog upravljanja poslovanjem, od strane Obizcoin Boots sistem koji je već formiran tako moćan, to će dati bolje i efikasnije upravljanje.
80% Problem koji proističe iz internih procesa koji se međusobno ne razmenjuju, to je obično uzrokovano zbog manjeg od ketilitanskog razvitka koji interni procesi koji su sinkronski oskudni, mogu koristiti kao pomoć za Obizcoin vrlo efikasnim.
100% bez efikasnog poslovnog procesa, preduzeće gubi sposobnost da identifikuje kritične slabosti i planski rast može se predvidjeti. Sa Obizcoinom će moći pronaći tačku u kojoj su slabosti koje mogu dovesti do grešaka koje su fatalne za preduzeće koje se vodi.
30% neefikasnih procesa u organizacijama troši 30% svog prihoda svake godine, ovo je veoma štetno za kompaniju, Obizcoin vam daje razumniju obračun za smanjenje troškova koji su manje dobri.
Neefikasni poslovni proces 5 x ima negativan uticaj na petostruke kupce, tako da isporuka proizvoda postaje loša. Ovo je najvažnije u razvoju kompanije, da bi preduzeće trebalo da bude efikasnije u pogledu procesa obrade i isporuke, kako bi se poslovanju uvek dobijala dobra cijena od strane kupca.
KAKO OBIZCOIN?
BOT će moći razviti i sprovesti poslovni proces pomoću improvizovane tehnologije Blockchain AI i Ethereum.
Postepena nadogradnja u poslovnoj inteligenciji će svakodnevno povećati inteligenciju BOT-a, što će u krajnjoj liniji povećati izvrsnost procesa organizacije rada.
Proces je niz aktivnosti koje se sprovode kako bi se postigli željeni rezultati. Svaka aktivnost u organizaciji zahteva proces. Ako ne možete opisati šta radite kao “proces”, ne znate šta radite.
Sljedeće Travel i planiranje ObizCoin počinje od 2013. godine
KARAKTERISTIKE KOJI SE DOSTUPUJU KORIŠĆENJU OBIZKOGA
There is currently no Bot could make a very sophisticated system with numerous advantages in it, it’s time to vote and participate developing Obizcoin.
For more information see the links below:

 

0

Publication author

offline 1 year

Joker1111

0
Comments: 0Publics: 14Registration: 13-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation