? Odem.io ? De on-demand onderwijsmarktplaats ⚛️

ODEM is een uitgebreid platform waarmee studenten, docenten en dienstverleners in de onderwijssector kunnen deelnemen aan een directe, gedecentraliseerde, realtime marktplaats.Het stelt deelnemers in staat om bestaande educatieve producten te doorzoeken, te selecteren en aan te schaffen, en persoonlijke onderwijservaringen persoonlijk en online te creëren, aan te vragen en te onderhandelen. In tegenstelling tot online onderwijsaanbieders zoals Coursera en Khan Academy, is het ODEM-platform gericht op het creëren van realtime, persoonlijke educatieve programma’s. Daarom is het ODEM-platform ontworpen om niet alleen de levering van een enkele cursus mogelijk te maken, maar ook de bijbehorende services en planning die bij het accommoderen horen.
Het ODEM-platform is mogelijk gemaakt door de opkomst van de modernste blockchaintechnologie waarmee gekwalificeerde en vertrouwde leden van de onderwijssector een aangepast curriculum en ervaring kunnen creëren en deze rechtstreeks aan de markt kunnen aanbieden. Het ODEM-platform biedt studenten verder meer keuzes voor huisvesting, transport en andere benodigdheden. Hiermee kunnen internationale en lokale studenten eigenaar worden van hun opleiding. ODEM zal live ervaringen in de klas faciliteren, ondersteund door online mogelijkheden.
ODEM is meer dan alleen een onderwijsmarktplaats. Via op Ethereum gebaseerde slimme contracten zal overeenstemming tussen studenten en professoren worden bereikt met zo weinig mogelijk tussenkomst van tussenpersonen. De uitwisselbare nutsfiches van het platform zullen fungeren als een gemeenschappelijke valuta om grensoverschrijdende betalingen glad te strijken en professoren te stimuleren hun cursussen up-to-date en relevant te houden. Onze droom is om onderwijs van ‘s werelds beste opvoeders toegankelijk te maken voor iedereen.
Door gebruik te maken van de kracht van blockchain-technologie en het slimme contractgebaseerde betalingsplatform, stelt ODEM studenten en professoren in staat om direct in interactie te treden en deel te nemen aan de uitwisseling van onderwijs en leren, zonder tussenkomst van tussenpersonen. Ons doel is om kwaliteitsonderwijs toegankelijker en betaalbaarder te maken voor een breder publiek. De vraag naar onderwijs in de Verenigde Staten is enorm gestegen met studenten uit Azië, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, die toegang zochten tot traditionele vierjarige colleges, evenals aanbieders van op maat gemaakte trainingen en curricula.
ODEM en het veilige, blockchain-gebaseerde platform stellen studenten in staat naadloos in contact te staan ​​met docenten en kansen te grijpen om toegang te krijgen tot speciaal ontworpen cursussen en onderwijsprogramma’s. Studenten kunnen ODEM gebruiken om naar een leerplan te zoeken dat aan hun behoeften voldoet.
Het ODEM-team liet zich inspireren door het succes van in de VS gevestigde Excelorators, een vooraanstaande leverancier van onderwijsdiensten aan buitenlandse studenten, leidinggevenden en managers die blootstelling zoeken aan de Amerikaanse elite-onderwijsinstellingen en bedrijfscampussen. Op basis van deze stelling stelt ODEM een nieuwe industriestandaard van tevredenheid vast door een revolutie teweeg te brengen in de kwaliteit en toegankelijkheid van hoogwaardige educatieve ervaringen. Excelorators zullen de exclusieve grondaanbieder zijn van ODEM-onderwijsprogramma’s in de Verenigde Staten.Studenten en docenten van Excelorators testen en testen ODEM en vormen de basis voor massale acceptatie. Of het nu gaat om een ​​eendaagse lezing of een uitgebreider trainingsevenement van een week, het ODEM-platform verbindt studenten en docenten met een cursusaanbod voor elk prijsniveau overal ter wereld. En met een groeiende gebruikersgemeenschap zal het ODEM-platform de ideale manier zijn om op maat gemaakte opleidingen en trainingen op een grensoverschrijdend niveau te kopen of verkopen.
ODEM wordt mogelijk gemaakt door een reeks programma’s die worden ingezet op de Ethereum-blockchain. Gebruik van Ethereum zorgt voor transparantie en betaalgemak
Deelname aan het ODEM-platform is gebaseerd op gebruikers die hun criteria voor voorafgaande goedkeuring goedkeuren; in tegenstelling tot een platform dat alleen overeenkomt met koper en verkoper, zoals AirBnB, brengt het ODEM-platform veel partijen op één lijn om een ​​geavanceerde “match” te bereiken, precies zoals ze al geldige serviceverlening hebben geaccepteerd op de manier van automatische acceptatie door AirBnBvoorzien zijn van. De fundamentele beperking bij optimalisatie van ecosysteemniveau is het vermogen om rekening te houden met de behoeften en beperkingen van alle partijen tegelijk;Gelukkig maken vooruitgang in machine learning en optimalisatietechnieken dit een oplosbaar probleem en maakt blockchain het mogelijk de vereiste contractautomatisering om gecoördineerde uitvoering te vergemakkelijken.

In het geval van het ODEM-platform garandeert het gebruik van het openbare Ethereum-netwerk dat het systeem wordt vertrouwd, aangezien toegang tot het platform en periodieke hashes van de staat van het platform worden uitgezonden op het openbare netwerk. Op dit moment wordt ODEM-tokenfunctionaliteit als voldoende complex beschouwd voor het team om de Turing Complete EVM te verkiezen boven het gebruik van Stellar voor het openbare token. Niettemin wordt het gebruik van het Ethereum-netwerk tot een minimum beperkt om te hoge transactiekosten op ODEM te vermijden.
Op het ODEM-platform zorgen op Ethereum gebaseerde slimme contracten ervoor dat de services op een “betrouwbare” manier worden benaderd. “Vertrouwensloos” betekent niet dat ze niet kunnen worden vertrouwd, maar dat de noodzaak om elkaar te vertrouwen niet vereist is. Op praktisch niveau betekent dit dat een student diensten van dienstverleners aan de andere kant van de wereld kan kopen zonder ze ooit te ontmoeten en zonder te weten of ze een eerlijke dienstverlener zijn. Betaling van educatieve services op het ODEM-platform zal worden gedaan via een inherente cryptocurrency, een ERC 20-token, namelijk de ODEM-token (ODEMT). Deze functie maakt een gemeenschappelijke noemer mogelijk die goedkope waardeoverdrachten en snelle en veilige financiële transacties op het platform biedt. Binnen het ODEM-platform zullen leveranciers worden gestimuleerd om zich bij het platform aan te sluiten door middel van gratis initiële tokens toegewezen uit de ODEM Rewards-tokenverdelingen. Zodra leveranciers zich aanmelden en profielen maken, moeten ze zich houden aan de constructies voor leverancierskosten.

Payments will be as follows:
Original Blog : 30% 

Description: 
Write a Original blog post
All blogs will be divided into 3 different categories, and will be rewarded as follows:

Good: 100 Stakes
Medium: 70 Stakes
Normal: 40 Stakes

All content will be judged on the quality, traffic, views and effects.

Terms and Conditions:

1 | Low quality blogs will not be accepted.
2 | Blogs are definitely original. Copying graphics, text and other content is not allowed. (You can use official images, logos, graphics posted on websites, ANN threads, Facebook and Twitter)
3 | Blog must be longer than 500 characters, less than 500 characters will not be accepted.
4 | The blog must have a link to the official website: https://odem.io/ and links whitepaper: http://odem.io/docs/whitepaper/ODEM.IO-Whitepaper.pdf
5 | To prove ownership of your blog or media you must add your bitcointalk profile link to your blog post footer
6 | Manager and Team ODEM.IO save the rights to increase or change any rules, payment structure and anything else if necessary.

Fill this Form: https://goo.gl/1pn49w 

Check your status here: https://goo.gl/atbxGW 

Post on this thread:

Code:
Bitcointalk URL:
Username Bitcointalk:
Link to your Blog:
Eth Address:

 

Payments will be as follows:
Translations and Moderation : 20% 

Translating ODEM.IO Project’s Whitepaper, Announcement Thread and Moderating and Managing the thread. Keeping that active by Posting regular updates, news announcements from official thread, facebook and twitter.

Whitepaper: 200 Stakes
ANN thread+Bounty Thread: 150 Stakes
Moderation/Management: 5 Stakes per Valid Post.

Translation Terms and Conditions:

1 | Translations must be original, using any kind of tools such as Google are not allowed. If found the translator will be blacklisted.
2 | ANN thread translator will be responsible for the moderation as well (we have additional rewards for moderation). The translator must keep the thread active by translation of official announcements, news, posts.
3 | We do not need any Single Post Dead Thread. If you failed to keep the thread active and up to date, your reward can be reduced to 50% of the actual payment or you could simply be disqualified.
4 | Increasing the moderation post count by spam posts, posting false posts or paying other to ask questions in your thread is not allowed.
5 | Newbies i.e. users with no previous experience of translation will not be accepted. Always ask before beginning translation and post your previous translation work.
6 | We are not responsible to pay or accept any kind of translations if done without reserved approval. first get approval for your reservation than start translation
7 | Manager and Team ODEM.IO save the rights to increase or change any rules, payment structure and anything else if necessary.

Fill this Form: https://goo.gl/XSrczH 

Check your status here: https://goo.gl/atbxGW 

Post on this thread:

Code:
Bitcointalk account URL :
Bitcointalk name:
language:
Rank:
Your choice to translate: (ANN, BOUNTY and WP)
Are you ready to post and moderate: Y / N
Eth address:
previous work:

 

Payments will be as follows:
Signature and Avatar : 20% 

Payment will be based on weekly stakes:

Jr Member: 10 Stakes/Weeks
Member: 15 Stakes/Weeks
Full Member: 30 Stakes/Week
Sr Member: 50 Stakes/Week
Hero and Legendary: 80 Stakes/Week
Full Member and Up will be Rewarded with 5 Additional Stakes for Wearing Avatar

Rules, Terms Conditions:

1 | Keep the signature until the end of the Campaign. Removing a signature in the middle of campaign will disqualify you.
2 | You must do a total of 15 Post/week.
3 | Posts made in the following sections (and all their child boards) will not be counted as valid posts: Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins).
4 | Eligible posts must be 85 Character Long. Posts shorter than 85 Character will not be counted.
5 | Payment will be done once at the End of the token sale.
6 | Keep your signature till spreadsheet updated with your final post count (allow at least one week to count posts) Removing a signature before post count will simply disqualify you.
7 | Newbies are not allowed to Join.
8 | Manager and Team save the rights to increase or change any rules, payment structure and anything else if necessary.

0

Publication author

offline 2 years

Rashina

0
Comments: 0Publics: 25Registration: 12-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation