ODEM.IO is de nieuwste manier om een ​​opleiding te volgen aan de Higher World University

De laatste manier om te studeren aan de beste universiteiten ter wereld
Sommige studenten die een opleiding hebben gevolgd aan de universiteit, denken dat hun kennis niet aan de verwachtingen voldoet. De laatste manier om te studeren aan de beste universiteiten ter wereld is altijd geweest waar studenten naar op zoek zijn. Studenten die heel nieuwsgierig zijn proberen altijd te studeren aan de beste universiteiten zoals Hardvard, Oxford, enz. Maar de obstakels waarmee deze studenten worden geconfronteerd, zijn een universiteit die niet al te veel studenten kan accepteren, dus miljoenen studenten in de wereld kan alleen studeren op de lokale campus.
ODEM.io is de ODEM.io- oplossing
is een gedecentraliseerde markt waar docenten van de beste universiteiten ter wereld wetenschap aanbieden en studenten kennis opdoen. Op het ODEM.io-platform kan iedereen unieke educatieve boeken voor een redelijke prijs registreren en publiceren. Naar mijn mening zal deze markt snel groeien, omdat de educatieve behoeften van creatieve studenten in de wereld, natuurlijk, niet voldoende zijn, al is het maar op lokaal onderwijs. Daarnaast zijn leraren in het ecosysteem ODEM.io deskundige leraren op een bepaald gebied, en sommige zijn ‘s werelds toonaangevende universiteiten.
ODEM.ioimplementeert blockchain-technologie om de decentralisatie van het ODEM-platform te garanderen. Eenvoudig gezegd is blockchain een technologie die gegevens kan opslaan en opslaan in openbaar verspreide boeken. De gegevens die in de blokketen zijn opgeslagen, kunnen door niemand worden gewijzigd, het geld zal voor altijd meegaan. Blockchain-technologie is ook van toepassing op Bitcoin, Ethereum en andere cryptische valuta’s, die dienen om transactie-informatie vast te leggen, inclusief adres, tijd, hoeveelheid en alles dat door het publiek kan worden beheerd. Blockchain-technologie is erg handig bij het voorkomen van fraude, waaronder corruptie van het
ecosysteem bij ODEM.io
Het ecosysteem moet op de markt zijn betrokken. Hier zijn enkele van de onderwerpen die betrokken zijn bij transacties die plaatsvinden in ODEM.io
Platform ODEM
Het ODEM-platform fungeert als een balansregelaar en past bepaalde parameters of criteria toe, evenals een platform voor interactie van ecosystemen met elkaar. Het ODEM-platform speelt een belangrijke rol, aangezien het ODEM-platform de ontwikkeling van interacties in ecosystemen, inclusief slimme transacties, moet blijven volgen.
Studenten
Studenten of studenten zijn degenen die een hoger onderwijsniveau nodig hebben. Deze student is een koper van diensten die op de markt beschikbaar zijn. Deze diensten kunnen een curriculum, een lezing of een cursus zijn. Voor studenten die het curriculum kopen, moet de student de resultaten van de training van het curriculum naar de docent in ODEM sturen. Allerhande betalingen door studenten zullen eenvoudiger zijn, omdat hij ODEM Wallet gebruikt.
opvoeder
Een leraar is iemand die meer vrije tijd heeft om zijn kennis over de hele wereld te delen. De meeste van deze leraren zijn leraren of professoren van de beste universiteiten ter wereld. De interesse van studenten zal dus groter zijn als je de kenmerken van docenten op de ODEM-markt kent. De taak van de leraar is om het materiaal te sturen dat nodig is voor studenten, dit kan een cursus, een leerplan en een lezing zijn. Daarnaast moeten leraren ook deelnemen aan bieden op curricula bij ODEM. Als geschenk ontvangt de docent geld via ODEM Wallet.
Portefeuilles ODEM en Crypto Exchange
Portemonnee ODEM is een portemonnee die studenten en faculteit gebruiken om hun geld te besparen om transacties op de ODEM-markt te vergemakkelijken. Het gemak en de flexibiliteit van de uitvoer maken transacties handiger. De bezorgkosten worden niet afgehaald bij afzenders of ontvangers of zijn volledig GRATIS. Ook wordt de beveiliging van transacties geleverd door de implementatie van Smart Contract.
De verkoop van ODEM
Token Sale Tokens is de methode die door het platform voor fondsenwerving wordt gebruikt en biedt nieuwe tokens aan het publiek, met name de gemeenschap van cryptomuntsystemen. ODEM Token Sale vereist dat investeerders KYC (Know Your Customer) uitrusten om de gegevens in te vullen door documenten te downloaden zoals ID-kaart, Dirver-licentie of paspoort.
Voor beleggers die deelnemen aan ODEM Token Sale, zullen er enkele voordelen zijn die zich snel zullen voordoen om lid te worden van de ODEM-community, speciale kortingen krijgen om de diensten van het ODEM-platform te gebruiken en studenten en docenten te sponsoren, waardoor de last van de door beide partijen overgedragen kosten wordt verminderd.
  Enige informatie over de verkoop van ODEM-tokens
 • Start ODEM-tokenverkoop: 17 februari 2018
 • ODEM Token Sale-einde: 19 maart 2018
 • Fabrikantstoken: ODEM SA
 • Token-token: ODEM
 • Het maximale leveringsbedrag: 396 969 697
 • Uitverkoop en voorlopige verkoop van tokens: 238.200.000
 • Type token: ERC20 — Ethereum Blockchain
 • Accepteren: Ethereum
 • Vereisten voor AML / KYC: Ja
 • ODEM Token verkoopprijs: 0,05 EUR equivalent in Ethereum
 • Land: Zwitserland
conclusie
ODEM is geen onderwijsinstelling, maar een markt die zich aanpast aan de behoeften van studenten, evenals het vermogen van de docent om informatie uit te wisselen. ODEM is ideaal voor een actieve student en wil blijven groeien in overeenstemming met de normen van de echte wereld. Opdrachten voor het verkopen van ODEM-tokens
ODEM-wegenkaartproject
MEER INFORMATIE BEZOEK ODEM LINKS
Website: https://odem.io/
Telegram: https://t.me/odem_io
Facebook: https://www.facebook.com/odemio/
Twitter: https://twitter.com/ODEM_IO
0

Publication author

offline 1 year

blackandwhite777

0
Comments: 0Publics: 15Registration: 11-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation