Onasander – Investeringsbank – 10% dividend – Ondersteund door wereldeconomie

Managementsamenvatting

Dit is onze whitepaper voor het bouwen van de eerste gedecentraliseerde investeringsbank die is gecrowdfunded met blockchain-technologie. Het plan om een investeringsbank te openen is om eerst een beleggingsfonds op te bouwen. Het fonds, inclusief onze ICO-tokens, zal worden ondersteund door verhandelbare activa van deze wereld. Simpel gezegd, door de hele wereldeconomie. Met de tijd en de handel zal het fonds groot genoeg zijn om te worden omgezet in een investeringsbank.

highlights

Het beleggingsfonds betaalt 10% dividend aan al onze onasander ONA-tokenhouders, aangezien het percentage van de winst driemaandelijks wordt uitgekeerd aan degenen die in ons bedrijf hebben geïnvesteerd. Het Onasander-fonds zal op basis van onze ervaring reguliere winsten worden en vanwege zijn unieke Asset Price Analysis-software Onasander. Hieronder vindt u een grafiek van onze Onasander-handelsapplicatie met de meest te dure activa vanaf maart 2018.

Doelen

Ons doel is om een ​​zeer succesvolle ICO uit te voeren, een beleggingsfonds te openen en te profiteren van de aanstaande aandelenrecessie, volatiliteit en koersschommelingen, die onze beleggers altijd van dividenden en hoge symbolische waarderingen zullen profiteren. Na verloop van tijd zal het doel zijn om de welvaart voor onze klanten te beheren en de bank te laten groeien.

Mission Statement

Het klimaat voor het openstellen van een beleggingsfonds is perfect. We leven in interessante tijden. Gratis geld dat van centrale banken naar schulden en failliete regeringen over de hele wereld stroomt, creëerde een grote zeepbel in vele activaklassen, waar prijzen extreem zijn. We staan ​​voor de gelegenheid om een ​​financiële instelling te openen en vanaf het begin enorme financiële voordelen te behalen. De aanstaande recessie op de financiële wereldmarkten zal zorgen voor prijsvolatiliteit en kansen voor de komende jaren. Met behulp van onze unieke Onasander-handelssoftware kunnen we prijsbewegingen voorzien en ervan profiteren.

Sleutels tot succes

De Asset Price Analysis Software is de sleutel tot ons succes. Onze marktinstrumenten die meer dan twee decennia zijn ontwikkeld, hebben geen concurrentie in de financiële wereld. Ze stellen ons in staat marktbewegingen te voorspellen, opkomende recessies te zien, bubbels te identificeren, grote toppen te vinden, bodemprijzen van activaprijzen te spotten en met succes in alle marktomstandigheden te handelen.

De whitepaper

Hier kunt u onze ICO-whitepaper bekijken en downloaden. Hieronder kunt u uw favoriete medium kiezen om de whitepaper te bekijken.

De ICO

Wat is Onasander ICO? Het is de eerste gedecentraliseerde ICO voor investeringsbanken die we legaal willen maken in de Verenigde Staten van Amerika. Het plan is om geld te verzamelen via crowdfunding. Vervolgens openen we een investeringsfonds. Het fonds zal het ICO-geld verhandelen en beleggen met behulp van onze Asset Price Analysis Software, totdat we klaar zijn om het fonds om te vormen tot een investeringsbank.

Onze ICO heeft drie PRE ICO-fasen en één laatste ICO-fase. De tokenprijs in de initiële PRE-ICO is de goedkoopste en zal in de latere fasen in waarde stijgen. We behouden ons het recht voor om de ICO- en ICO-datums van PRE ICO aan te passen, maar we garanderen dat deze in februari 2019 bij de ICO wordt voltooid. Raadpleeg het gedeelte ICO-prijzen en -planning voor meer informatie. Technische ICO-specificatie wordt getrotseerd in de sectie Technische details.

De Investeringsbank

Er zijn maar een handvol investeringsbanken in de wereld. Het openen van een investeringsbank is geen eenvoudig proces. Onasander-strategie is om de bank in meerdere stappen te openen. Ten eerste is het doel om een ​​succesvolle ICO uit te voeren. Gebruik vervolgens het ICO-geld, stel een beleggingsfonds op en maak het vergelijkbaar met een hedgefonds. Met de tijd, groei en ervaring is het plan om van het fonds een investeringsbank te maken.

Investeringsfonds

De hoeksteen van ons fonds en de toekomstige bank zullen onze Asset Price Analysis Software zijn. De groei van de instelling zal gebaseerd zijn op onze handelssoftware. Deze handelssoftware is onze unieke manier om prijzen van activa en prognoses te analyseren.

Asset Price Analysis Software – de kern van ons beleggingsfonds

De naam van onze Asset Price Analysis Software wordt Onasander genoemd, vandaar de naam voor de investeringsbank. De software zelf is meer dan 15 jaar oud en is sinds het begin getest. Het is gedurende ongeveer 300 jaar achterwaarts getest op sommige activaklassen.

Hoe Onasander werkt?

Onze handelssoftware verzamelt prijzen van alle activa die we volgen. Op basis van die verzamelde prijzen berekent het of het activum overbought of oververkocht is. Het analyseert die prijzen en creëert investeringsplannen voor de meest optimale winst. Dit is een dynamisch proces. Naarmate de tijd verstrijkt, verandert het meest optimale investeringsplan, omdat de prijzen van activa veranderen. Het trading team bewaakt de Onasander-marktbezoeken en past de portefeuilles en handelsposities aan zodat ze zijn afgestemd op het meest optimale plan.

Onasander-marktoproepen voorzien ons van de exacte prijs voor de handelsingang en -uitgang, samen met nauwkeurige timing. Op de juiste manier weten wat te kopen, tegen welke prijs en wanneer, is ons meest waardevolle en unieke onderdeel van het bedrijf. Onze software kan ook handelsingangspunten naar de toekomst decennialang voorspellen. Weten wanneer en wat een prijs van activa in de toekomst zal zijn, helpt ons onze beleggingen dienovereenkomstig te positioneren, zodat we niet alleen op dit moment geld verdienen, maar ook klaar zijn voor toekomstige transacties.

 

Hoe krijgt het bedrijf voordeel tokenhouders?

Alleen beperkte initiële investeerders zullen eindigen met onze Onasander tokens. Alle anderen zullen een klant van ons bedrijf zijn. Het bedrijf zal inkomsten genereren uit handel, investeringen en vergoedingen van klanten. Onze inkomsten zullen de prijs van het token van brandstof voorzien.

Manieren waarop beleggers geld bij ons verdienen:

Dividenden worden uitgekeerd aan houders van token. Elk kwartaal wordt het percentage (10%) van de netto-inkomsten uit de handel verdeeld en verdeeld onder alle houders van tokens.
Hogere waarde van het bedrijf zal worden weerspiegeld in de hogere symbolische prijs op de beurzen.
Naarmate succesvolle transacties door Onasander bekend worden en het bedrijf consistente inkomsten begint te genereren, zullen mensen springen om onze tokens op de open markt te kopen, waardoor de prijs veel hoger ligt.
Zodra we een beleggingsfonds en later een investeringsbank hebben opgericht, worden de winsten van onze klanten ook een deel van de dividenden die aan de houders van de penningen worden uitgekeerd.
Naarmate de welvaart van de wereld toeneemt, blijft onze symbolische voorraad vast. Dit deflatoire karakter van het token zal zijn prijs automatisch laten groeien.

[ANN] – Onasander – Investeringsbank – 10% dividend – Ondersteund door wereldeconomie ❤

18 mei, 2018, 02:35:13 PM

WHITEPAPER | FACEBOOK | TWITTER | TELEGRAM | DISCORD | LINKED

my bitcointalk profile link:://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

 

0

Publication author

offline 7 months

ty4sure

0
Comments: 0Publics: 474Registration: 26-06-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation