ONIZ TOKEN

Hasil gambar untuk ONIZ The First ITO review

TENTANG ONIZ PLATFORM

ONIZ wis rampung dadi Ekosistem Blumbang Disesuaikan, token ONIZ ngomong karo kerangka pembiayaan Digital ONIZ sing terus bisa digunakake

ing kerangka Crowdfunding. Iku sistem biologis Crowdfunding sing disesuaikan sing bakal cocog karo macem-macem macem-macem usaha lan klien wiwitan kanthi akeh nyetel sub-aku janji lan pengumpulan dana.ONIZ

Sistem cadangan duwe Dompet Chain Integrasi Integrasi sing bisa digunakake kanggo nggawe cicilan online biasa. Aset ONIZ bakal dirangkul

ing lingkungan akeh, ndhukung kabeh tugas sing nggunakake token ONZ. Sapunika, ONIZ ana ing babagan pangaturan. Dheweke ngrampungake kerangka AI kanggo Olahraga Olahraga.

Warta dhasar babagan program formatif bakal diwenehake marang para klien. Kabeh aplikasi lan Produk ing Ekosistem ONIZ gumantung ing blockchain lan kanthi langsung, wis diverifikasi lan pancen koefisien wis ngutarakake dolanan wagering sing dadi salah sawijining Produk. Klien bisa nyelehake taruhan lan nggawe Pameran karo token ONZ.

ONIZ ngomongake Proyek ITO sing pisanan ing Platform kasebut. Kaya sing dicritakake sadurunge, salah sawijining tujuan Gol ONIZ yaiku kanggo mbangun sistem biologis Crowdfunding ing macem-macem Proyèk bisa ngarahake aset kanthi nggawa program kanthi efektif ing kahanan sing lurus lan aman. ITO tegese tegese Kurban Token Awal.

Iki nuduhake token sing ditawani kanggo Public Sales kanggo spesialis finansial kanggo tujuan ngunggahake aset kanggo nggawe lan menehi dana kanggo Proyek sing bakal mbaleni ngasilake spekulasi. IEO ngetokake lawang sing terbuka kanggo spekulator tuku token ing perdagangan. Sembarang spesialis finansial sing kepengin banget karo Proyek kasebut tanpa tuku token langsung liwat perdagangan sing ditugasake Proyek. Kasus iki unik banget ing Platform ONIZ, token sing didol ing Platform Oniz, token sing Dijual ing ITO Diasuransiake lan spesialis finansial ora bisa ngeling-eling kaya token liyane sing ditawakake manawa regane mung bisa suda. udhara sithik tanpa mbantu.

Apa ONIZ TOKEN lan KENE MESTI INFEST IN ON TOENEN?

Kanthi dhasar kasebut nyuda kahanan lan ngrugekake sing logis ing kaloro ICO lan klompok IEO.ONIZ sing slanting wis nggawe token ONIZ sing ing ITO Platform, iki langsung digandhengake karo SBOBET sing mbayar bathi lan musibah ing sistem biologis. SBOBET njamin kuwalitas lan katrampilan sing solid lan nguatake spesialis finansial lan kesejahteraan Platform.

ONIZ TOKEN: Ngomong babagan cicilan sing digawe dening Oniz Foundation sing bakal ningkatake Teknologi sing bakal teka.

ONIZ FUND: Nemtokake subsidi mbukak sing dibangun kanggo mbantu bisnis ngunggahake aset lan nggawe Proyek kanthi panggunaan

saka Oniz Token. ONIZ kanthi kerangka Dompet multi-chain wis koordinasi e-installment, umpamane, wagering Olahraga banjur sawetara.

Asuransi 40% bisa diakses ing ROUND 1 ITO, 30% IN ROUND lan 20% IN ROUND 3. Spesialis finansial sing ora duwe kekarepan kanggo nyekel sawetara wektu tanpa bisa nggunakake laris.

Nuju rampunge ITO, ONIZ Game bakal dibuwang. Klien bisa nyelehake pet lan nggawe toko sing ora ana watesan. Aplikasi bakal menehi perdagangan lan toko uga bisa diakses.

MENGGUNAKAN TOKENS ONIZ

  • Bisa digunakake kanggo keanggotaan kanggo Produk ONIZ, umpamane, Kasino Online, wagering Olahraga, Artos M Money lan liya-liyane.
  • Bisa digunakake kanggo nyelehake wagers, tuku tips wager lan nggawe kemungkinan menang Jackpot
  • Bisa digunakke kanggo nggawe cicilan kanggo barang saka kasuksesan sing ngakoni ONZ
  • Bisa digunakake kanggo tuku ing Game Oniz.
  • Pangguna bisa ijolan token ONZ lan entuk bathi
  • Ganjaran Komunitas: Pangguna bisa menang imbuhan referral liwat program mitra ing token ONZ
  • Nggawe Proyek inovasi kanthi macem-macem cicilan sing mung dipasang ONIZ

Tapak Peta

Kesimpulan

Kanggo aku, sistem ONIZ minangka salah sawijining platform desentralisasi paling apik sing ditampilake ing ruang cryptocurrency. Sawise kabeh, token ONIZ bakal dadi pisanan ing taun 2019, sing diterbitake ing platform ITO, sing mung nglumpukake kualitas lan fitur sing paling apik saka kursus ICO lan IEO.Ing ndhuwur, kabeh bagean kasebut mung bagean cilik saka sistem ONIZ wis. Sampeyan bisa maca liyane babagan rencana pangembangan, proyek kemitraan, instrumen investasi lan saliyane sumber daya resmi resmi ONIZ.Dadi uga takon kabeh pitakon ing saluran telegram utama. Mula saka iku, kanca sing ditresnani ora ngliwati, maca, sinau, dhukungan sistem #ONIZ lan sampeyan bakal seneng. Ing kana, aku uga bakal ngrampungake review dina iki. Aku seneng bisa migunani lan nganti rapat-rapat anyar!

KANGGO MANAJAWA ANYAT UNTUK ING PANGGIH:

Situs web:  https://oniz.co/

Whitepaper: https://oniz.co/oniz/img/English.pdf

ANNThread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5165733.msg51844051

Twitter:  https://twitter.com/Onizco

Facebook:  https://www.facebook.com/pg/oniz.coo

Telegram:  https://t.me/Onizco

Penulis:

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2427580

ERC-20: 0x8523A3E2d30600d7dE9616770A3D607AFff42A30

0

Publication author

offline 2 days

sir ocik

0
Comments: 0Publics: 48Registration: 09-01-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation