Online.io: pure Internet-gebruikers, in plaats van reclame bots

https://online.io
Reclame op het internet … Wie is er niet moe van de eindeloze banners, houden het scherm, “informative” e-mailing spam, opdringerige pop-call aanbiedingen, kopen, bestellen … zal oplossen blokcheyn probleem en geven gebruikers een nieuwe internet?

Figuur 1. Project Concept: bescherming tegen virussen, reclame en gebruiker volgsysteem

Ontwikkelaars van het project Online.io bieden een platform voor surfen op internet zonder advertenties, bedreigingen om geld te verliezen of een hoop spam te ontvangen.

Wat is Online.io? 
Ecosysteem Met Online.io kunt u veilig zoeken naar informatie, online kopen en surfen. Elke advertentie en site krijgt een beoordeling van gebruikers, de toegang tot persoonlijke gegevens wordt beschermd door technologie te blokkeren. Het platform is gebouwd op vijf componenten.

Figuur 2. De belangrijkste componenten van het systeem

1. Browser-extensies. Het platform heeft ingebouwde uitbreidingen voor alle soorten browsers die werken op smartphones, pc’s en tablets: Chrome, Opera, Firefox, Safari. Ongeacht het besturingssysteem dat de gebruiker gebruikt, zal Online.io bij hem passen.

2. Portefeuilles. Alle betalingen voor online aankopen worden geaccepteerd in crypto-valuta’s: het is snel, veilig en anoniem. De mobiele versie van Online.io heeft een ingebouwde portemonnee, desktopversie — een afzonderlijke applicatie voor berekeningen, compatibel met Linux, Windows en MacOS.

3. Mobiele applicatie. De applicatie werkt als een digitale portemonnee, ad blocker, hackerscripts en phishingsites. Alles bij elkaar is het genoeg om het programma te openen.

4. Marktplaats. Het handelsplatform bevat tientallen geautoriseerde sites die zijn verbonden met het Online.io-systeem: het garandeert veilige aankopen met bescherming tegen spam, diefstal van geld van creditcards van gebruikers.

5. Handelaren. Het platform bevat een open API, waarmee externe videomakers Online.io kunnen verbinden met hun bronnen, betalingen in crypto-valuta accepteren en nieuwe klanten aantrekken via het platform.

Hoe het werkt https://online.io
De applicatie is gebaseerd op het systeem van adaptieve slimme contracten Ethereum, die zijn ondertekend door gewone gebruikers, eigenaars van online sites en advertentieservices. De makers zijn van plan het moderne internet te veranderen en vier hoofdproblemen op te lossen.

Figuur 3. De logica van Online.io

• Privacy. Persoonlijke gegevens van de gebruiker worden in gecodeerde vorm opgeslagen in de online.io-blocker zelf. Deze benadering sluit de toegang tot scammers, overheidsinstanties en andere belanghebbenden uit.

• Beveiliging. Elke site die werkt met Online.io krijgt een beoordeling. Als de internetgemeenschap klaagt over advertenties, spammen of slechte service, wordt de site gedowngraded of uitgesloten van het systeem. Deze logica beschermt de makers van inhoud van hoge kwaliteit, maakt inefficiënte advertenties opdringerig.

• Beschikbaarheid. Materiaal dat wordt gepubliceerd op deelnemende sites Online.io, is beschikbaar zonder abonnementen en contactgegevens, volledig gratis. Een dergelijk beleid maakt inefficiënte aanvallen van hackers, met uitzondering van het verzenden van spam naar e-mailadressen. Gebruikers ontvangen een “schoon” internet, zonder onnodige informatie.

• Winstgevendheid. Site-eigenaren krijgen tokens voor een hoge beoordeling, dus kwaliteitsadministratie en nuttige informatie zijn nuttig. Gebruikers krijgen tijdbezoeken aan elke site, rangorde. De ontvangen tokens kunnen worden ingewisseld voor elke crypto-valuta, uitgaven voor aankopen in de Online.io zelf.

Hoe gaat ICO Online.io en wat gaat er daarna met het project gebeuren?
De makers van het platform hebben 2,5 miljard OIO-tokens vrijgegeven voor een prijs van 4 cent per stuk, te betalen door ETH, BTC, LTC, BCH, DASH, ETC. Het ICO-project start op 10 juli 2018 en duurt 21 dagen. De makers zijn van plan om tot 50 miljoen dollar (hard-cap) te verzamelen.

Figuur 4. Internet “voor” en “na” Online.io

De uitgegeven OIO wordt in de volgende verhoudingen verdeeld:
• 70% wordt gerealiseerd tijdens de voorlopige (vanaf 15 juni) en de belangrijkste ICO.

• 15% is gepland om te worden gereserveerd voor het ontwikkelingsteam.

• 10% dekt de kosten van marketingactiviteiten en loyaliteitsprogramma’s.

• 5% wordt gegeven aan de partners en consultants van het project.

Werk op het platform Online.io wordt geleverd door een ander type munten — ICE. Volgens Roadmap is het werk aan het project in 2017 begonnen, de API-versie was in maart gereed. Tegen het einde van het tweede kwartaal van 2018 werken de uitbreidingen voor Chrome en Firefox en in 2019 — de marktplaats voor commerciële organisaties.

Wat is het project interessant voor beleggers? Focus op de oplossing van een specifiek probleem. Wat zijn de kansen dat het project zal slagen? Het project heeft al 195 miljoen munten verzameld.

voor meer informatie:

Website: https://online.io/
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3452258
Whitepaper: https://online.io/download/OIO-Whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/OnlineIO_
Facebook: https://www.facebook.com/Online.io/
Telegram: https://t.me/OnlineIO
Reddit: https://www.reddit.com/r/onlineio/

dioneparaiso
0x9a273035246d2Ccf11272dF202CA76AE277d1bb7

1

Publication author

offline 1 day

altcoin

213
Comments: 0Publics: 467Registration: 26-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation