Παρουσιάζοντας το απίστευτο Parkgene

Το PARKGENE είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα όπου οι ιδιοκτήτες πάρκων και οι οδηγοί συναντώνται για να συνάψουν συμβάσεις μίσθωσης βραχυπρόθεσμης ή μακροχρόνιας μίσθωσης. Η PARKGENE, βασισμένη στον Blockchain Ethereum σε συνδυασμό με έξυπνες συμβάσεις, θα εξαλείψει την εξάρτηση από κεντρικά συστήματα μεταξύ των συμμετεχόντων στις συναλλαγές και θα μειώσει σημαντικά τα τέλη στάθμευσης για τους οδηγούς, προσφέροντας εναλλακτικές πηγές εσόδων στους ιδιοκτήτες χώρων στάθμευσης. Η PARKGENE προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση, ανοικτό πνεύμα, ευκολία και ευκολία στη χρήση, ώστε ο χώρος στάθμευσης και οι ενδιαφερόμενοι να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής στην πόλη σε ένα καλύτερο επίπεδο.

Το οικοσύστημα θα απευθύνει έκκληση σε μεμονωμένους επαγγελματίες ή ιδιοκτήτες στάθμευσης αυτοκινήτων στην πόλη, οι οποίοι ασχολούνται με την προσφορά χώρων στάθμευσης, καθώς και στους οδηγούς. Η PARKGENE θα δημιουργήσει τις πιο βολικές και εύκολες συνθήκες για όλους τους χρήστες της πλατφόρμας για να επιτύχουν τους στόχους τους. Επιπλέον, λόγω της αποκεντρωμένης φύσης της, η PARKGENE θα προσφέρει όλα τα εργαλεία για να προσαρμόσει και να απλοποιήσει όλες τις λειτουργίες ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις.

 

Πιστεύουμε ότι από καιρό σε καιρό PARKGENE θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις όχι μόνο στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, αλλά και σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της στάθμευσης, προσφέρει μια εναλλακτική λύση που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής βιομηχανικό πάρκο.

PARKGENE PTE Ltd ιδρύθηκε στη Σιγκαπούρη και την εξ ολοκλήρου θυγατρική της PARKGURU LTD (UK), την εταιρεία που κατέχει και λειτουργεί τα αγαθά υπηρεσία παραγγελία προχωρήσει omnichannel (https://parkguru.com). Επί του παρόντος, η PARKGURU εφαρμογή παρέχει τις υπηρεσίες κρατήσεων και λεπτομερείς πληροφορίες για τα εκατομμύρια των χώρων στάθμευσης βρίσκονται στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

PARKGENE εισαγωγή θα δημιουργήσει λειτουργικές πιρούνι. PARKGURU θα εξακολουθήσει να επικεντρώνεται στην παροχή στάθμευσης στο δρόμο και εκτός δρόμου, το οποίο προέρχεται από το δήμο και το φορέα των επαγγελματιών στάθμευσης (γκαράζ), ενώ PARKGENE θα είναι ένα νέο προϊόν που εστιάζει στο πάρκινγκ peer-to-peer αποτελεσματική και αποκεντρωμένη για δρόμους και το σπίτι γκαράζ ανήκει ξεχωριστά.


Το όραμά μας είναι να διαταράξει την παραδοσιακή διαδρομή – ειδικά από τη γραμμή – βιομηχανικό πάρκο, μεγέθους σε 100 δισεκατομμύρια $ ετησίως, και να προσφέρει στον οδηγό μια καλύτερη εμπειρία πάρκο, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει τις πόλεις να γίνουν πιο έξυπνα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το πάρκινγκ στην πόλη δύο φορές πιο εύκολο και δέκα φορές φθηνότερο. Θα θέσουμε GENE tokens ως μέθοδο πληρωμής για την αυτοκινητοβιομηχανία, επιτρέποντας στους οδηγούς να πληρώσουν για στάθμευση και να την ενσωματώσουν με υπηρεσίες κινητικότητας, οχήματα και αυτοκινητοβιομηχανία.

Στο σημερινό σενάριο, ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα κρίσιμο πρόβλημα στην κυκλοφορία, το οποίο είναι γεμάτο με μια σημαντική αύξηση των πληθυσμών των οχημάτων και της συμφόρησης στις πόλεις, γεγονός που αποτελεί μια συνεχή πρόκληση για τα δημοτικά συμβούλια και τις αρχές κυκλοφορίας να εντοπίζουν και να διαχειρίζονται την κίνηση των οχημάτων. Μέχρι τώρα, η στάθμευση και η καινοτομία έχουν μπερδευτεί όπως το νερό και το πετρέλαιο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υποτονική φύση της βιομηχανίας πεζοδρομίων με αργούς ρυθμούς, η οποία αποτελείται από χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου και εκτός δρόμου.

Τα προβλήματα στάθμευσης επιδεινώνονται λόγω έλλειψης πληροφοριών. πολλοί οδηγοί απλά δεν ξέρουν από πού υπάρχει διαθέσιμος χώρος, αυξάνοντας την απογοήτευση του οδηγού και χάνοντας χρόνο. Ακριβώς όπως κυκλοφοριακή συμφόρηση, ακριβά πόνο στάθμευσης. Για το ατομικό πρόγραμμα οδήγησης, ψάχνει για ένα αποτέλεσμα στάθμευσης σε σπατάλη χρόνου και των καυσίμων, καθώς και κάθε χώρος ή ο χρόνος τελειώνει μπορούσε να οδηγήσει σε πρόστιμα για παράνομη στάθμευση. Στην πόλη, αναζήτηση διασταύρωση και φάουλ στάθμευσης στους δρόμους της πόλης, την αύξηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Αναζήτηση για στάθμευση επιδεινωθεί η ποιότητα του αέρα, όπως οχήματα εκπέμπουν αέρια του θερμοκηπίου στο περιβάλλον.

 

Η αποκεντρωμένη τεχνολογία PARKGENE θα προμηθεύσει ένα νέο πάρκινγκ σε μια πολυσύχναστη πόλη, η οποία δεν χρησιμοποιείται ακόμα, επιτρέποντας όχι μόνο την κοινή χρήση Peer-to-Peer αλλά και την ενσωμάτωση όλων των ανταγωνιστικών χώρων στάθμευσης τεχνολογικών λύσεων που προσφέρονται από τη βιομηχανία, δημιουργώντας λειτουργικότητα της αγοράς.

Η PARKGENE, που είναι χτισμένη στο μπλοκ αλυσίδας Ethereum, θα είναι το πρώτο σύστημα που επιτρέπει στους οδηγούς και τους ιδιοκτήτες πάρκινγκ να επικοινωνούν απευθείας μεταξύ τους.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν πιο διαφανή και υγρό τρόπο στάθμευσης. Η PARKGENE απευθύνεται τόσο σε βραχυπρόθεσμες όσο και σε μακροπρόθεσμες αγορές μίσθωσης χώρων στάθμευσης, μειώνοντας το κόστος, χρησιμοποιώντας αποκεντρωμένη επίλυση συγκρούσεων και καθιστώντας την αγορά αυτή πραγματική P2P, εξαλείφοντας τους μεσάζοντες και εξασφαλίζοντας ότι οι κριτικές και οι λίστες είναι ειλικρινείς, καθώς αποθηκεύονται σε αέναη μπλοκάρδα.

0

Publication author

offline 1 year

kakaparlente

0
Comments: 0Publics: 31Registration: 09-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation