Pcore Ltd: Disconteringsfactuur voor bedrijven en beleggers

De blockchain-technologie is erin geslaagd een wereldwijde erkenning te krijgen in alle mondiale sectoren zoals onder meer de financiële sector, het bedrijfsleven, de landbouw en het toerisme. Dit is mogelijk gemaakt als gevolg van de vele bestaande blockchain-projecten die momenteel bestaan ​​en waarin iedereen graag oplossingen biedt voor bestaande problemen waarmee mensen wereldwijd worden geconfronteerd.

De meest opvallende mate van acceptatie van deze technologie is in het aspect van het bedrijfsleven, omdat veel individuen en organisaties nu geloven in de mogelijkheden van de blockchain-technologie vanwege de exclusieve probleemoplossende mogelijkheden.
Echter, net zo veel als blockchain-problemen die van plan zijn om de problemen waarmee het bedrijfsleven te maken heeft, aan te pakken, de meeste ervan zijn nog steeds niet geloofwaardig op het gebied van financiën, factuurverificatie, factoring en financiële rapporten.

Dit heeft de dringende behoefte opgeroepen om een ​​platform te creëren dat deze aanhoudende problemen zal wegnemen om voor iedereen een beter zakelijk en financieel ecosysteem te bereiken.

In deze notitie wil ik jullie allemaal laten kennismaken met het Pcore-platform.

Pcore Ltd
Pcore is een blockchain-gebaseerd platform waarmee bedrijven eenvoudig verbinding kunnen maken, facturen veilig kunnen uploaden en verhandelen, wat resulteert in een toename van het liquiditeitspercentage van bedrijven en ook een goede veiligheid biedt bij het verkopen van te ontvangen facturen. Dit biedt ook een goede investeringsmogelijkheid voor bedrijven die op zoek zijn naar veilige financieringsprojecten.

Pcore blockchain-technologie is gebaseerd op gedistribueerde grootboektechnologie en werkt ook met een slim contractprincipe waarmee bedrijven hun factureringssysteem kunnen automatiseren.

Hoe zal Pcore dit allemaal bereiken?
Bescherming tegen frauduleuze activiteiten en het toestaan ​​van transactiegemak via Covering Invoice waarmee klanten elke factuur kunnen uploaden die ze willen beveiligen en Pcore dekt 90% van de waarde.
Vervanging van oudere papieren rapporten door extensible Business Reporting Language (XBRL). XBRL is een internationale standaard voor het melden van digitale bedrijven en zorgt voor nuttiger, effectievere en nauwkeurigere digitale rapporten.
Verkopers kunnen na hun aanvraagbeoordeling door het Pcore-team facturen uploaden naar de veilingmarkt, waardoor ze kunnen beslissen of ze hun factuurinvesteerders willen verzekeren of niet.
Innerlijke blockchain-transacties worden afgehandeld door slimme contracten, terwijl slimme orakels externe uitwisselingsservices en cryptocurrency-evaluatie afhandelen.
Toekomst is van plan om eigen factuurverwerkingssoftware van Pcore te ontwikkelen die aanvullende services biedt, zoals e-mailherinneringen, aangepaste en professionele factuursjablonen, snel factuurcreatie, bulktransacties en een centrum voor het delen van informatie.
Conclusie
Pcore Ltd heeft boven alle redelijke twijfel bewezen dat het in staat is een betrouwbare marktplaats voor bedrijven te creëren om factuurgerelateerde investeringen te verkopen, kopen en onderhouden via zijn blockchain-aangedreven online platform dat tal van verbeteringen zal brengen, niet alleen in het zakelijke ecosysteem, maar ook in de blockchain industrie als geheel.

roadmap

Maart – april 2019 – ICO Pre-prijzen
In onze marketingcampagne hebben we rekening gehouden met de effectiviteit en invloed van makers van sociale media.
We besloten geselecteerde social media-beïnvloeders aan de cryptocommunity te betalen voor hun inhoud en voor PCC (PCC) -promotie.
– Samenwerken met veiligheidsauditors om ICO-contracten te voltooien
Mei – juni 2019 – ICO
20 miljoen (PCC) zal worden aangeboden aan investeerders.
– ICO verkoopmunten verkocht
door PCC verkocht en ICO uitgegeven aan investeerders. Verdere informatie en updates worden aangekondigd via Twitter.
– Registreren
Juli – september 2019 – Nieuwe kantoorlocatie
De ontwikkeling van het boekhoudplatform is voltooid. Softwareontwikkelaars worden ingehuurd met perfecte functies en worden gebruikt voor bedrijven en investeerders.
– Het Pcore-platform testen
In deze fase willen we de nodige testen doorlopen en een aantal bedrijven starten om facturen te uploaden voor lancering buiten het platform.
Oktober 2019 – Start het boekhoudplatform
December 2019 – januari 2020 – Beginnend met de creatie van boekhoudsoftware voor China
Maart 2020 – Startdatum van kernsoftware
April – mei 2020 – Vertrekkend van marktonderzoek voor poriënpenetratie in China
– Integratie en testen van kernsoftware in de Chinese factureringsmarkt
Juni 2020 – De marketingcampagne voor het Pcore-platform in China begint
Juli 2020 – Verken Pasar Baru
– Ontdek nieuwe softwareontwikkeling voor facturen
Pcore Team

Raadpleeg de volgende links voor meer informatie over het Pcore-platform;

Website: http://www.pcore.co/
Whitepaper: http://www.pcore.co/whitepaper
Facebook: https://www.facebook.com/Pcore-PCC-351650118758061/
Twitter: https: //twitter.com/PcorePCC
Telegram: https://t.me/joinchat/Lr_g4hNZ8vDU0qiwzAwH5A
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/35598943

AUTEUR: oladirano23
BTC LINK https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100363

0

Publication author

offline 37 mins

oladirano23

0
Comments: 0Publics: 91Registration: 12-07-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation