PHENOMENAL NETWORK

Den globale verden går igennem en række problemer. I erhvervslivet er mange forretninger nedskærende og lukker ned, mange har mistet kreativitet, hvilket har resulteret i fattigdom og ledighed.
For mange problemer, men gæst hvad i hvert problem ligger en ny forretning for dem, der kan tænke godt nok, klare sig godt og investere rigtigt.

Guys Jeg bringer dig en god nyhed, forstyrrer ikke mere om dette problem, fordi løsningerne ligger i PHENOMENAL. En ledelsesplatform sammensat af en gruppe af eksperter og vel erfarne fagfolk drevet af blockchain.

Bliv medlem med mig, da jeg leder dig igennem ved at kende om denne fantastiske platform og give din virksomhed et nyt liv igen. Følg mig

Phenomenal Network

HVORDAN PHENOMENAL NETWORK ARBEJDER
FØRSTE BLOCKCHAIN-POWERED AFFILIATE ECOSYSTEM ved at tildele begge kvalificerede affiliater og AD NETWORKS med hurtig betaling og ren trafik

PROBLEM Phenomenal Network ecosystem PLAN TO SOLVE

1.Costs: Med nuværende blockchain teknologier er det helt umuligt at opnå vores forventede ydeevne på millioner transaktioner pr. Sekund på en omkostningseffektiv måde. Dette er sandsynligvis de vigtigste grunde til, at andre projekter vælger at drive deres affilierede udenfor blockchain-teknologien. .

2.Customizability: Affiliate marketing er unik og helt anderledes end andre former for digital markedsføring. For eksempel kræver industrien private indstillinger for alle deltagere. Men dette mål kan ikke nås helt uden blockchain-teknologi. Phenomenal Network sigter således på at finde løsninger på disse udfordringer ved at integrere blockchain-funktionaliteter i operationerne. .

3.Stabilitet: Nuværende affiliate marketing har altid været forbundet med tredjeparts operationelle risiko. Fenomenetværk er specielt designet til at eliminere dette 10 krav, uanset netværkets størrelse eller forslag. Således kan den succesfulde implementering af vores blockchainøkosystem hjælpe os med at slippe af med en beslutning, der ikke er i brugerens interesse. Vores blokkæde teknologi vil også sikre lavere driftsomkostninger uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​forretningsdriften. Faktisk vil implementeringen af ​​vores fænomenale netværk hjælpe med at eliminere alle de store problemer, der i øjeblikket konfronterer affiliate marketing.

Foreslåede løsninger
Phenomenal Network-forslaget anvender blockchain-teknologi til affiliate marketing med det primære mål at gøre netværkets økosystem mere skalerbart, sikkert og meget rentabelt. For første gang vil svindlere og snyde blive forhindret i at tiltræde CPI- og CPA-affilierede netværk, og det hjælper især affiliate marketing og networkers at få betaling hurtigere end nogensinde.

Phenomenal Network Team vil frigive sit eget affilierede forum, hvor alle netværksforbindelser og samarbejdspartnere samles til diskussion og partnerskaber.
Denne teknologi vil udnytte det enorme potentiale, der ligger i dannelsen af ​​et stort antal underleverancer gennem blokchains smarte kontrakter. Det vil forbinde et underentreprise til hvert enkelt enkelt klik på henvisningslinket på et Publisher-websted og derved sikre, at hvert klik spores individuelt i systemet og er også ægte. Denne proces vil blive drevet af en ny og meget innovativ sharding-baseret blockchain arkitektur, der specifikt har til formål at opfylde den standard, der er etableret af det globale marked. Endnu vigtigere er det
Phenomenal Network vil eliminere spørgsmålet om svigagtig trafik og give et nyt og yderst effektivt økosystem, der gør det muligt for affilierede netværk at bestemme, hvornår deres datterselskaber snyder dem. Det vil opnå dette ved at indføre de bedste Affiliate Marketing Tracking Software Platforms for affiliate networkers. Nuværende traditionelle sporingssoftwareplatforme tilbyder kun en delvist realtidsrapporteringstjeneste til netværksforbindelser med en venlig og brugervenlig grænseflade, deres svaghed skaber ikke en platform, herunder at opdage svigagtig trafik. Med blockchain-drevne teknologier og optimeringsværktøjer vil Phenomenal introducere en mulighed, som er absolut bedre end den nuværende konkurrent.

Ud over blockchain-teknologien vil det fænomenale netværk også involvere integrationen af ​​seneste fremskridt inden for kunstig intelligens (AI), som vil hjælpe med at identificere falsk og ikke-menneskelig aktivitet. Således vil affilierede netværk med implementeringen af ​​denne nye teknologi være i stand til at håndtere spørgsmålet om falsk trafik. Derudover vil det fantastiske økosystem i Phenomenal Network også gøre det muligt for affiliate-branchen at nyde de bedste real-time opdateringer baseret på sharding blockchain. Med denne funktionalitet bliver det lettere og let at opdage svindlere og straks forbudt dem fra affilieret marked. Desuden hjælper denne teknologi med at netværk og affilierede bliver betalt hurtigere og til tiden i stedet for at vente så længe på langsom opdateringer og trafikkontrolrapport.
Med vores blockchain-teknologi vil affilierede være i stand til at få en perfekt real-time
rapport, et hurtigere job. Ægte og ærlige datterselskaber vil blive betalt til tiden, mens bedrager
og cheaters vil gå glip af den fremtidige vækst, der forventes i affiliate-branchen.
Sammenfattende har Phenomenal Network Ecosystem (PNE) til formål at opmuntre affilierede opstart i blockchain-feltet for at udvikle deres forretning siden affilierede samfund ikke har været involveret meget i dette meget lovende marked. Det bliver endnu stærkere, hvis vi frigiver vores testnet og mainnet, hvor alle blockchain-udviklere kan lave deres egne tokens.
Blockchain-løsningen til Affiliate Marketing
Phenomenal Network propositionen implementerer de seneste fremskridt inden for blockchain teknologi til Affiliate Marketing med det primære mål at eliminere svig, øge skalerbarheden af ​​markedet og etablere en direkte forbindelse mellem udgivere og handlende.
Ved at bruge det innovative sharding-base blockchain økosystem, vil denne teknologi drage fordel af det store antal underleverancer, der kan genereres via blockchains smarte kontrakter. Ved at tilbyde en hurtig og næsten gratis transaktionsproces, der drives af “proof of stake” (POS), vil Phenomenal Network i sidste ende skille sig ud som den mest egnede digitale valuta for alle tilknyttede betalinger. Netværket sørger for individuel sporing af hvert klik ved at knytte et underentreprise til hvert enkelt enkelt klik på henvisningslinket på et Publisher-websted og dermed eliminere snyd og svig. I øjeblikket er affilierede netværk alene ansvarlige for opbevaring af alle kunde- / salgsoplysninger med både marketingfolk og forlag, der mangler nogen løftestang til at vende balancen. Dette gør gennemsigtighed til et meget bemærkelsesværdigt spørgsmål i dagens affilierede marked, da marketingfolk og forlag ikke har midler til at validere eller revidere trafik / salg, der er opnået hidtil. Men alle disse vil ændre sig med
implementering af det fænomenale netværk. Det vil være ret umuligt at manipulere henvisningslinkoplysningerne, som vil blive leveret af Phenomenal Network, da både udgiver og købmand altid kan få adgang til sådanne oplysninger gennem blockchain ledger. Derfor er enhver form for bedrageri absolut umuligt. Fenomenetværk vil desuden generere enorme data om salgs-, trafik- og konverteringsdata, som i sidste ende vil give en nyttig statistik over udgivere og grossister.

PHENOMENAL NETWORK ECOSYSTEM
PHENOMENAL NETWORK HAR OPFATTET MED ET ØKOSYSTEM, hvor alle niches går sammen for at styrke AFILIATERNES FÆLLESSKAB

Første gang i årtier vil trafikbedrere være
strengt forhindret i at tiltræde CPI og CPA affilierede netværk og især det hjælper tilknyttet
marketingfolk og netværksforvaltere for at få betaling hurtigere end nogensinde. Phenomenal Network team
vil frigive sit eget affilierede forum, hvor alle netværksforbindelser og samarbejdspartnere samles
til diskussion og partnerskaber.
Et af hovedmålene for det fænomenale netværk er ved at skabe den bedste Affiliate
Marketing Tracking Software Platforms eksisterende for affiliate networkers. Traditionel sporing
Softwareplatforme tilbyder kun en delvist realtidsrapporteringstjeneste til netværksforbindelser med en venlig og brugervenlig grænseflade; deres svaghed skaber ikke en platform, herunder at opdage svigagtig trafik. Med blockchain-powered teknologi og optimeringsværktøjer,
Fænomenal har troet at overgå alle nuværende konkurrenter.
Phenomenal Network Ecosystem (PNE) sigter mod at opmuntre affilierede opstart i blockchain-feltet for at udvikle deres forretning siden affilierede samfund ikke har været involveret meget i dette meget lovende marked. Det bliver endnu stærkere, hvis vi frigiver vores testnet og mainnet, hvor alle blockchain-udviklere kan lave deres egne tokens.

TOKEN DISTRIBUTION & PRE-SALE

token distribution

TOKEN PRE-SALE
Dato: Presale forventes at finde sted den 15. september – 29. september (vil blive annonceret senere)

Total token forsyning: 900.000.000 PN

Total hård cap: 69.000 ETH = 450.000.000 PN

Soft cap: 18.000 ETH

Hård hætte: 69.000 ETH

Forsalg: 150.000.000 PN = 18.000 ETH
30% bonus til presale. 1 ETH = 8.427 PN
Crowdsale: 300.000.000 PN = 51.000 ETH
Ingen bonus for crowdsale. 1 ETH = 5.900 PN
PHENOMENAL NETWORK TIMELINE [ROADMAP]
VORES TIDELINE MÅ SE SIG EN OPDATERING SNART

roadmap

roadmap

FOR MERE INFORMATION, FØLG FØLGENDE LINKER:

WEBSITE: https://phenomenal.network/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Phenomenalnetworksg/

MEDIUM: http://medium.com/@phenomenalnetworkico

REDDIT: https://www.reddit.com/r/PhenomenalNetwork/

Min Bitcointalk profil link; https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation