PUNT BETALEN

POINTPAY
In een snel veranderende wereld van cryptocurrency is het belangrijk dat eigenaren van cryptocurrency, beleggers, analisten en iedereen in de cryptocurrency-ruimte op de hoogte worden gehouden van de huidige trends, innovaties en analyses. Absolute controle over informatie is een enorme taak, zo niet bijna onmogelijk, er is een verhoogd risico op harde gebruikerservaring in de wereld van cryptocurrency en een snel oprukkende technologie zoals blockchain.

In een wereld van hackers, fraudeurs en personen die misbruik willen maken van de naïviteit van andere mensen, is het belangrijk om toegang te hebben tot hulpmiddelen, gegevens, analyses en informatie om op de hoogte te blijven van de actuele gebeurtenissen in de dagelijkse crypto-ruimte.

Informatie is macht, met de juiste hulpmiddelen ben je ontembare. Maar het verzamelen van deze informatie uit verschillende bronnen bleek een tijdrovende en moeiterovende taak te zijn. Een perfecte oplossing zou zijn om een ​​ecosysteem te hebben dat deze tools aan iedereen biedt, variërend van investeerders tot experts op het gebied van cryptocurrency of mensen die zich onlangs wagen in de crypto-wereld in één gigantisch platform en dit is waar POINTPAY binnenkomt.

PointPay creëert een fundamenteel nieuw product dat drie diensten combineert in een gesloten ecosysteem: PointPay Crypto Bank, PointPay Crypto Exchange-platform en PointPay Multi-currency Wallet. Daarnaast heeft PointPay zakelijke contacten met meer dan 50 banken en 25 betalingssystemen. , evenals 20 advocaten die zich bezighouden met cryptobusiness-licenties.

PointPay heeft 4 jaar ervaring in het ondersteunen van het functioneren van betalingssystemen, waaronder het ondertekenen van contracten, het werken met banken, het werken met andere betalingssystemen, het uitbetalen van fondsen en het bouwen van complexe betalingsschema’s. PointPay voert momenteel een crowdfunding-campagne uit door de verkoop van 500.000.000 PXP-tokens om fondsen te werven voor de ontwikkeling van volledig functionele versies van de producten.

Over The PointPay
Ecosysteem Hieronder worden de kenmerken van het PointPay-platform geïllustreerd:

 

Token DetailsPointPay Token zal worden vrijgegeven op basis van het Ethereum-platform en volledig voldoen aan de ERC20-standaard. Dit zorgt voor beveiliging van de transacties, compatibiliteit met de services van derden en zorgt voor naadloze en eenvoudige integratie.

1. Zachte dop: $ 1.000.000

2. Hard-cap: $ 30.000.000

3. Symbool: PXP (PointPay-token)

4. Totale levering: 500.000.000

5. Onverkochte tokens: om vernietigd te worden

6. Winkelprijs: 1 PXP = $ 0,10

Fondsenallocatie en tokenverdeling

ROADMAP

TEAMLEDEN

Voor meer informatie, alstublieft
bezoek: Website: https://pointpay.io/

Whitepaper: https://cdn.pointpay.io/WhitePaper__en.pdf?cache=1.4

ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146099

Telegram: https://t.me/pointpay_talks

Twitter: https://twitter.com/PointPay1

Facebook: https://www.facebook.com/PointPayLtd

Gemiddeld: https://medium.com/@pointpay

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/pointpay/about/

Reddit: https://www.reddit.com/user/PointPay

Github: https://github.com/pointpay-technologies/sc

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCS-_VDX97myxM5yLPYezH

My Bitcointalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile

my etherwallet
0x53bf79254C4e6EACB644ae7F291E0EFE76218aEF
0

Publication author

offline 2 weeks

skillbose11

0
Comments: 0Publics: 53Registration: 27-06-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation