REVOLUTIE MET PDATA MET GEGEVENSVERZAMELING

INVOERING

Volgens de startup Opiria verdienen jaarlijkse datamakelaars (bedrijven die persoonlijke informatie over consumenten verzamelen) 250 miljard dollar.

Tegelijkertijd ontvangen de informatie-eigenaren zelf – dat wil zeggen jij – niets van deze “taart”.

Makelaars bieden klanten vaak ongeverifieerde of onbetrouwbare informatie, en daarom verliezen ze $ 12 miljard per jaar. Deze investering in producten, waarvan innovatie op het einde een leeg geluid was. Werk makelaars nauwkeuriger, hun klanten zouden een nette som besparen.
Opiria is van plan de situatie op de markt radicaal te veranderen.

Opiria en PDATA – wat is het?
Het bedrijf Opiria werd in 2015 in Ingolstadt (Duitsland) opgericht.

Hoewel er maar een dozijn mensen in de staat zijn, wist ze naam te maken in contracten met Volkswagen, Procter & Gamble, General Motors, Intel, Mercedes, Nissan, Audi, BMW en Freightliner.

Allemaal hebben ze zich al lang geregistreerd in de Fortune 500-classificatie en gebruiken ze actief de oplossingen van de Duitse start-up op het gebied van persoonlijke gegevens. Het bedrijf werd opgericht door Christian Lange, afgestudeerd aan de Technische Universiteit van München, die meer dan 10 jaar Ergoneers leidde.

“Anderen hebben alleen ideeën, we hebben een werkend product”, zeggen medewerkers van Opiria.

Het bedrijf heeft dezelfde naamapplicatie ontwikkeld voor iOS en Android, die binnenkort zullen worden uitgebreid naar een volwaardig block-platform op Ethereum.

Het hoofdidee van Opiria klinkt begrijpelijk: het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om persoonlijke gegevens te beheren en winst te maken in de PDATA-tokens van hun voorziening.

Opiria – hoe werkt het?
De Opiria-applicatie weegt slechts 20 MB. Downloaden – en registreer, met vermelding van naam, geslacht, geboorteplaats / land van vestiging, plus postcode. Vervolgens wordt u gevraagd of u toestaat om uw bewegingen te documenteren. Zijden informatie niemand zal trekken, maar hoe meer van hen – het waardevollere account.
Vertrouwelijkheid garandeert het blok. Bewerk de gegevens of verwijder het profiel op elk gewenst moment.

Vervolgens rolt de applicatie Opiria verschillende polls uit met verschillende prioriteiten: één antwoord, een reeks antwoorden, een mening uiten, enz.

Integendeel, het bedrijf is gericht op een eenvoudige interface voor het samenstellen van enquêtes en een snelle analyse van statistieken.
Peilingen kunnen algemene of point-to-point-specifieke vragen zijn over de ontwikkeling van de productlijn, welke diensten van het bedrijf dat u op dit moment gebruikt, waarvoor – alleen van plan zijn om van toepassing te zijn, enz.

Voor de tijd besteed aan gebruikers krijgen tokens PDATA – natuurlijk, de staat doet dit niet, maar de monetaire motivatie is niet overbodig.

In de persoonlijke informatie hebben 57 miljoen b2c-bedrijven behoefte aan, en voor de laatste jaren is de vereiste hiervoor gestegen met 13,5%. Kun je je voorstellen hoe goed de datamakers leven?

Het Opiria-platform zal van pas komen voor zowel consumenten als b2c.

En dat is waarom:

geen tussenpersonen, wat betekent dat er geen extra kosten en garantie voor directe communicatie tussen het bedrijf en de eindgebruiker zijn;
informatie – strikt de meest recente, gegenereerd in de online-modus;
data – alleen betrouwbaar, omdat hun kosten in termen van tokens PDATA hoger is (waarom, schreef ik hierboven);
gebruikers zijn verzekerd tegen het feit dat iemand persoonlijke informatie weghaalt en het is mogelijk dat het gebruik schade toebrengt.
In het geval van Opiria bent u de enige die deze informatie beheert.
Met Opiria vinden bedrijven het eenvoudiger om marketingacties te plannen, omdat ze zich alleen richten op geïnteresseerde consumenten.
Geen focusgroepen – echte klanten met echte behoeften.
Waarom heeft de Duitse startup zich gevestigd op mobiele apparaten?
Omdat een smartphone met zichzelf 80% van de volwassenen is!
Het aandeel van mobiel verkeer op internet, volgens Statcounter-berekeningen, is 51%, met tablets die 55% vertegenwoordigen. Tegen 2023 hoopt Opiria de gebruikers van zijn blockbuster-platform op een half miljard te brengen – en in het algemeen lijkt het doel vrij haalbaar.

Een revolutie vooruit?
Varianten van betaalde enquêtes op internet zijn enorm. Dezelfde Google Play is gewoon boordevol met allerlei applicaties, met de belofte van freebie-inkomsten. Maar ze zijn allemaal hetzelfde en verre van wereldwijd!

Ik ben een internet marketeer, een professional. En op het gebied van het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens, waaronder niet de meest witte promotie (lees spam), heb ik een zeer grote ervaring. Geen mailbox kost ooit $ 80! Geen enkele tip zal ooit $ 100 kosten als we het hebben over een massaconsument.

Persoonlijke gegevens worden verzameld door de linker hiel. Door parsen en configuratie van retargeting-systemen. Persoonlijke gegevens van gehackte online winkels in een darknet worden verkocht in packs, voor een symbolisch bedrag. Die. Ik kan over mijn handen en boodschappenlijstjes en telefoons met email’ami beschikken.

Wat Opiria biedt, is uniek met het gebruik van blokkerende en slimme contracten, d.w.z. Het marketingonderzoek wordt rechtstreeks door de klant uitgevoerd. Alle gegevens worden gecodeerd in de blockroom. Niemand heeft er toegang toe. Opiria heeft alleen gegevens voor monsters.
Aan de uitgang, na een succesvol onderzoek van de klantgegevens en de ondervraagde tokens.
En het is erg gaaf!

Alles rust op de gebruikersbasis!
Ze willen 250mln gebruikers van de applicatie verzamelen tegen 2023. Zelfs als ze slechts 25 mln gebruikers verzamelen, is dit al het grootste onafhankelijke ondervragingssysteem ter wereld.

Conclusie
Denk er eens over: alle Opiria’s troeven bij de hand zijn een werkend product, echte klanten, een redelijke motivatie voor consumenten en bedrijven, en nu ook een blok om de gegevens te beschermen.

Er zijn nog geen exacte gegevens over distributie en distributie.
Volgens de informatie uit de korte presentatie willen ze 30.000.000 $ verzamelen
In het Witboek wordt gezegd dat op 15 april 2018 het evenement Token Token wordt gelanceerd en dat dit niets te maken heeft met de traditionele ico.

ROADMAP

Voor meer informatie volg ons hier:

Website: https://opiria.io/

Whitepaper: https://www.opiria.io/wp-content/uploads/2018/01/PDATA%20White%20Paper%2020180118.pdf

Telegram: https://t.me/PDATAtoken

Twitter: https://twitter.com/PDATA_Token

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCW3cOXsxLicxZqRt1TFSmLQ

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/18291449/

Auteur: Bentadem11

Mijn Bitcointalk-profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135

Mijn Ethereum Wallet-adres: 0xC12c4ce6f433C2b39494aE9460055E76D828e34c

 

0

Publication author

offline 4 days

bentadem11

0
Comments: 0Publics: 552Registration: 26-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation