Saiterm ICO Review

Благодарение на повече от тридесет години опит и креативност на нашия технически персонал, от самото начало успяхме да доминираме като лидер в технологиите в сектора на отоплението на интериора, както и в няколко индустриални приложения, по-специално за довършителни работи и сушене. кожени цикли, с много ефективни и иновативни резултати. Това е възможно благодарение на хармоничното и продуктивно съжителство на напълно различни нагласи и преживявания.

Различни, но с много прилики, като визия за бъдещето и желание да се изправим и да преодолеем предизвикателствата, които могат да съществуват, а понякога дори ги предвиждаме, както в случая с пролетта и луната, която е нашата основна технология , Опитът на нашия екип в определени сектори, както и тяхната енергия и способност за иновации, ни позволяват да отговорим на най-различни нужди по най-добрия начин.

Всъщност идеите, които се прилагат по време на фазата на развитие на нашите продукти за отопление, принадлежат на тези, които най-много се интересуват от комфорта на живот, енергийната ефективност и дизайна.

С цел да допринесе за просперитета, това се подобрява, за да отговаря на околната среда и ефективността. Когато се разработват продукти за индустриалния сектор, идеите, които се прилагат в Saiterm, са чувствителни към работата, производителността, печалбата и безопасността на служителите, като същевременно се фокусират върху простотата и удобството за потребителите.

Какво представлява Saiterm?

Saiterm ще бъде включен за производство и разпространение на отоплителни системи. Разработването на тази система, която ще се произвежда от Saiterm, наречена SPRING, предлага деривати, които използват най-новите финансови и промишлени технологии, за да произвеждат и разпространяват продукти с висока популярност, които са абсолютно необходими и отговарят в бъдеще. енергийната ефективност и благосъстоянието на хората.

Нашата дестинация:

Примерни цели Основната цел на Saiterm е да допринесе за просперитета, да се подобри, за да отговаря на околната среда и неефективността.

Ние се стремим да разработваме най-новите технологични продукти, които са предназначени да намалят потреблението на енергия и емисиите.

Разработката на тази система, произведена от Saiterm, се нарича SPRING.

Тази платформа предлага деривати, които използват финансовите и промишлените технологии, за производство и разпространение на високо търсени продукти, които са много необходими и отговарят на бъдещите глобални нужди по отношение на енергийната ефективност и благосъстоянието на хората. По отношение на състоянието на техниката, основната цел на Saiterm е да намали инсталираната мощност и консумацията на отоплителни системи. Със същата технологична производителност, която в момента е на пазара.

Дистрибуцията ще се осъществява на международния пазар и ще бъде насочена към големи строители и търговски вериги; дистрибуцията ще се извършва и чрез нашия магазин за електронна търговия.

Пролетните панели, произведени от Saiterm, са по-качествени в сравнение с другите отоплителни системи по отношение на ефективност, комфорт и благополучие. Ето защо това е идеалното решение за нови сгради, ремонти или дори за увеличаване на комфорта на една стая.

Всъщност няма сравнение с газовите, пелетните и термопомпените системи, или с традиционните инфрачервени, които изглеждат само като SPRING. Традиционните системи, като подовото отопление, които понастоящем са най-енергийно ефективни, имат средна цена по-висока от 236% в сравнение с ПРОПУСКАТА. система Saiterm.

Производственият процес ще бъде напълно автоматизиран, за да се гарантира разпределението на първоначалните 20 000 листа, за да ни отведе през следващите 5 години, най-малко 800 000 броя годишно. Това е да се преодолее само част от глобалното търсене на ефективни отоплителни системи.

Достатъчно е да се каже, че има 90 квадратни метра апартаменти, състоящи се от 5 стаи, които трябва да се инсталират поне 5 Saiterm Spring единици. Като се имат предвид икономическите ползи от закупуването, както и много високите спестявания, получени чрез намаляване на потреблението на енергия, можем да разгледаме 800 000 панела от една наистина консервативна и ограничена годишна оценка.

In fact, with 800,000 panels divided into 5 rooms, only 160,000 apartments in the world can be stacked. Direct investments in this project will be made through the purchase of the selected Saiterm Spring, which will guarantee the independence of multinational companies in this sector, large companies and banks. The financial instrument used for placing on the market is Saherex Coin of Ethereum Blockchain.

Tokenomics

Signs of SAIEX can be used to buy current products from Symeter as well as to purchase innovative products that Symeter will bring to market in 2019. The products we will introduce in 2019 are related to air conditioning, video surveillance and audio diffusion. , applied to both the housing / civilian sector and specific commercial and industrial activities.

Therefore, it will always be possible to purchase the current and future Saiterm products with SAIEX signs as well as any other thermo-technical, software and / or system management applications offered by Saiterm. Sietherm is irrevocably committed to selling his products on the list, to the 1SAIEX Token = 1 USD valuation until the day that SAIEX TOKEN will go to the stock exchange.

Name Label Name: SAIEX Token
Symbol:
Total SAIEX Signature Delivery: 100,000,000
Decimal Marks: 18
Reserved for ICO: 50,000,000
Soft Cap / Purpose: 1M USD
Hardcover: 50M USD Marking
Standard
: EIP / ERC- 20
Mintable: no (can not create more characters)
Burnable: yes (unsold character will be saved)

 

To get more relevant details from the Saiterm project or to join social media and sales, please follow some sources for the following references:

SITE:  https://ico.saiterm.com/
WHITEPAPER:  https://ico.saiterm.com/pdf/whitepaper.pdf
FACEBOOK:  https://www.facebook.com/Saiterm-Smarter-innovations-329384677840380/
TWITTER :  https://twitter.com/Saiterm1/
TELEGRAM:  https://t.me/SAIEXbySaiterm

PAKDEJANGKUNG

PROFILE : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1776349;sa=summary

ETH: 0x0ebfc5fe073DCc6c1E7D4e5A6c06c092A704276f

0

Publication author

offline 41 mins

pakdejangkung

0
Comments: 0Publics: 296Registration: 13-03-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation