SimplyBrand – E-commerce veld

 

Vandaag wil ik SimplyBrand noemen. Met de toename van diensten en internetgebruik begon de commerciële sector van vorm te veranderen met internet. Het concept van e-commerce wordt van dag tot dag geaccepteerd. Zoveel dat applicaties voor sociale media nu het onderwerp van e-commerce worden. Maar zoals altijd maken manipulaties van kwaadwillende mensen, ambities geld gemakkelijk, trekken ze verschillende banen aan. Internetfraude neemt ook in hetzelfde tempo toe. Er had iemand moeten ingrijpen om het te stoppen. JustBrand hier. Hij is naar Blockchain en een ander ontwikkelingsgebied gekomen. Ik denk dat we het project moeten zien in een poging de e-commerce anders vorm te geven door kunstmatige intelligentie en blockchain te combineren.


Je hebt gehoord over Blockchain en Artificial Intelligence. Projecten werken hard aan verschillende projecten om ze samen te brengen. Het kan beginnen met het leiden van de transactie door 3 grote spelers in het SimplyBrand-spel te brengen. SimplyBrand zal een nieuw platform bouwen op basis van AI, kunstmatige intelligentie. Samen met het slimme leerproces ter plaatse zal het fraude- en fraude-initiatieven voorkomen en nieuwe manieren ontwikkelen om nieuwe ontwikkelingsmethoden tegen te gaan. Bovendien zal het, naast AI, de grote voordelen van Blockchain-technologie omzetten in kansen. Met de zwarte lijst van güvenli ecilik die wordt gepubliceerd, wordt een veilige gegevensomgeving gecreëerd voor frauduleuze pogingen. Hiermee wordt voorkomen dat detailhandelaren frauduleuze en frauduleuze inhoud hebben die hun kosten en kosten verhoogt en blijft verkopen. Dit zal tot een positieve ontwikkeling leiden. In plaats van dergelijke stijgende kosten te hanteren, zullen ze hen helpen in de goede richting te gaan en een stap terug te doen van nep-activiteiten.
Visuele resultaten van Simplybrand. In eCommerce kunnen we fraude en fraude als een veel voorkomend probleem zien. Wanneer het SimplyBrand-platform volledig werkt, willen goede merken in dit platform worden opgenomen vanwege bewijs van merkwaarde, terwijl andere platforms dat niet doen. Gebruikersfeedback Het platform voor e-commerce producten zal worden afgehandeld door AI (Artificial Intelligence) -robots en zij zullen een standaard vormen voor tevredenheid over een algoritme. De blacklist-applicatie zal ook het resultaat zijn van deze meldingen. Providers die aan de zwarte lijst op het platform worden toegevoegd, moeten zich constant op deze blockchain-kaart verplaatsen, dit zal nooit meer veranderen. Leveranciers zullen dus een speciale inspanning leveren om te voorkomen dat ze op de zwarte lijst worden gezet.

Plat van e-commerce met miljoenen producten, inclusief het blockchain-netwerk in een uitgebreide structuur. Met de gegevens in het netwerk worden de parameters en algoritmen die betrekking hebben op het product dat nep of echt is, geactiveerd. Menselijke opmerkingen zullen worden opgenomen in de evaluatie en het platform zal worden gebruikt. Ten slotte kunnen ze het object zijn van een beloningssysteem nadat ze verkopen of aankondigingen hebben gedaan op het platform. Het belangrijkste punt van al deze fasen is natuurlijk de persoonsklasse. De klas die wordt beloond met de SBA, is het platformtoken, het resultaat van de werking ervan. Je kunt ook op het platform winkelen. Ik moet vermelden dat zowel kopers als verkopers op het platform alle kosten met SBA Token kunnen uitvoeren.
CONCLUSIE:
Aan het einde van mijn beoordeling wil ik de bovengenoemde dingen toevoegen aan mijn persoonlijke mening. Ik geloof dat dit type platform niet alleen voor ons, maar ook voor wereldmerken nodig is. De reputatie hangt niet alleen af ​​van de productkwaliteit, maar ook van hun naam. Met de komst van een dergelijk platform zullen ze dus in staat zijn om alle kwesties met betrekking tot het geheime bedrijf specifieker te beheersen, wat betekent dat ze in de nabije toekomst allemaal We kunnen de markt vrijmaken van nepafval.
Daarom geloof ik oprecht in het succes van dit project en raad ik je aan er meer aan te wennen. U hebt alle gelegenheid om het concept van eenvoudigere details te bestuderen, via hun officiële technische documentatie en bronnen, de links die ik hieronder heb bijgevoegd.

**************************************

Website: https://simplybrand.io/en/

Whitepaper: https://www.docdroid.net/4j8zC4N/simplybrand-whitepaper-en-v303-20181205.pdf

Telegram: https://t.me/simplyBrand

Facebook: https://www.facebook.com/simplybrand/

Medium: https://medium.com/simplybrand

Twitter: https://twitter.com/simplyBrand_io

Reddit: https://www.reddit.com/user/simplyBrandio

 

BTT: maeullmer295

link BTT: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511399

ETH wallet: 0xD719fE38ecb3286Ec01B32F6CE2A10D27f143569

0

Publication author

offline 3 months

maeullmer

0
Comments: 0Publics: 12Registration: 31-12-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation