SimplyBrand: Platform baru berdasarkan blockchain, menggunakan kecerdasan buatan


Memperkenalkan SimplyBrand
Platform SimplyBrand untuk mengesahkan rantaian bekalan yang sedia ada menggunakan teknologi blockchain yang semakin maju. Dengan menyepadukan tag dan menggabungkan wang elektronik dengan aplikasi mudah alih dengan teknologi blockchain. Ini menjadikan jenama, pengguna dan peruncit berbeza, memberikan mereka keupayaan untuk menentang produk palsu. SimplyBrand adalah perkhidmatan kebenaran diedarkan berasaskan Blockchain untuk mengesan hak harta intelektual palsu dan pelanggaran yang dibuat oleh platform Ethereum. Teknologi rantaian blok telah digunakan menggunakan lesen sumber terbuka. Projek ini mempunyai token tersendiri, iaitu satu-satunya kaedah bayaran dalam rangka kerja.
Penyelesaian
Penyelesaian Simplybrand hanya berfungsi untuk peruncitan dalam talian di mana wang tiruan adalah ancaman bernilai lebih daripada $ 323 bilion pada 2017. Penyelesaian SimplyBrand menarik bantuan AI, teknologi blockchain dan gangguan. Orang yang mengesan dan melaporkan palsu. Senarai hitam rahim akan dibuat dan dimuat naik ke blok awam yang boleh diakses oleh semua orang. Agensi penguat kuasa boleh mendapatkan maklumat dari platform dan kemudian melakukan tindakan yang relevan pada platform dalam talian dengan mengambil URL pedagang yang menjual barang palsu. Jenama boleh dibantu oleh penyelesaian SimpleBrand dengan mendaftar di platform. Tidak ada kos tambahan untuk teknologi (seperti RFID, barcode atau label apa-apa jenis) dan produk palsu yang ditangkap pada langkah terakhir membawa kepada peningkatan kos operasi barangan tiruan dan secara umumnya menyebabkan sukar untuk mereka.
Sistem unik kami termasuk laman e-dagang berbilang saluran dan penjejakan masa nyata. Ia secara automatik mengesan, melaporkan dan melakukan tindakan untuk mengalihkan barang palsu. Sistem ini juga menjejaki URL yang dilaporkan oleh crowdsource dan menurunkannya.
Di SimplyBrand, kami menjemput pelanggan untuk mengambil bahagian dalam aktiviti anti-pemalsuan kami dan diberi ganjaran untuknya. Kelas orang penting ini juga akan membantu melatih AI kami dan menjadikannya lebih berkesan.
DApp kami keluar dan boleh diakses di sini. Anda dapat melihat betapa intuitif aplikasi ini dan betapa mudahnya menggunakannya. Penggabungannya memenuhi teknologi high-end untuk memerangi pemalsuan secara dalam talian. Menggunakan teknologi AI canggih berserta dengan intervensi manusia, DApp ini dapat membantu mengesan dan melaporkan barang palsu di kedai dalam talian. Pengguna akan diberi ganjaran kerana pengesanan barangan palsu mereka berjaya
Platform SimplyBrand untuk membersihkan E-commerce akan mengikuti 3 tahap:
– Identiti: Platform e-dagang akan terus diimbas data produk untuk membuat pangkalan data yang berkembang dengan jutaan rekod produk;
– Pengesahan: data akan dianalisis oleh AI, pemprosesan bahasa semula jadi, analisis semantik, teknologi pengenalan imej dan perkhidmatan orang ramai untuk mengesahkan jika produk tertentu adalah baik palsu;
– Penguatkuasaan: selepas produk dikenalpasti sebagai produk palsu, agensi penguatkuasaan akan dapat mengakses maklumat produk, memadam produk yang menyinggung perasaan.
SimplyBrand akan membuat penyelesaian kepada masalah palsu pada platform e-dagang dengan mewujudkan platform dengan model AI bersepadu dan teknologi pembelajaran mesin untuk mengenal pasti barang palsu. Peserta yang berasal dari orang ramai akan digalakkan untuk membantu mengenal pasti barang yang tidak ditentukan, manakala maklumat penipuan akan diterbitkan di blok block, yang tidak dapat diubah dan dipublikasikan untuk semua orang. pembaca. Di samping itu, dua fungsi utama akan dikeluarkan di mana akan membawa banyak pihak untuk menyertai platform untuk mencapai matlamat platform pembangunan ke dalam ekosistem autonomi. Dengan menggabungkan teknologi canggih ini dengan mekanisme baru untuk menguruskan platform kami sendiri, penyelesaian kami dapat menyelesaikan masalah ini dengan berkesan secara besar-besaran.
Kesimpulannya
SimplyBrand adalah projek konsep kualiti yang sangat tinggi berdasarkan perniagaan aktif. Mempunyai idea untuk mencari, pelaksanaan terperinci dan pasukan yang berpengalaman. Jadi ada harapan bahawa barangan tiruan akan menjadi lebih kecil lagi! Di bawah anda, seperti biasa, akan mencari pautan kepada sumber-sumber sosial projek yang menjanjikan ini.

 

Website: https://simplybrand.io/en/

Whitepaper: https://www.docdroid.net/4j8zC4N/simplybrand-whitepaper-en-v303-20181205.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/simplybrand/

Medium: https://medium.com/simplybrand

Twitter: https://twitter.com/simplyBrand_io

Reddit: https://www.reddit.com/user/simplyBrandio

Telegram: https://t.me/simplyBrand

***************************************************

Bitcointalk: DragonLeader

Link profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2484213

ETH address: 0x3e7685486bC373BCa129AafbE784D762D20d90C5

 

0

Publication author

offline 3 months

ivanuden

0
Comments: 0Publics: 5Registration: 31-12-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation