Smash-token – Een op deflatie gebaseerd systeem opzetten in plaats van inflatie

Hallo beste lezers, ik ga het vandaag hebben over een nieuw project, maar het heeft een iets andere structuur dan degene die ik eerder noemde. Terwijl de wereld van Blockchain zich snel ontwikkelt, komen nieuwe projecten dichter bij zijn doel om de wereld te veranderen. Als je Blockchain-technologie heel goed volgt, als je de nieuwe projecten heel goed volgt, kun je winst maken door de juiste investeringen te doen. Om de nieuwe projecten te volgen, volstaat het om mijn artikelen een paar minuten per dag te lezen. Ik blijf elke dag speciale onderzoeken voor je doen. Het project dat we vandaag zullen bespreken is Smash Token.

nwxnvlm__400x400.jpg
Zelfs als u niets over de economie weet, moet u het concept van inflatie kennen. Door de inflatie van het kapitalistische economie-systeem kunnen grote vissen kleine vissen gemakkelijk doorslikken. De prijzen stijgen voortdurend, zodat mensen hun personeel tegen veel goedkopere prijzen aan grote bedrijven kunnen verkopen. De prijs van de arbeid van normale mensen daalt natuurlijk ook geleidelijk. Smash Token heeft de andere kant van inflatie gekozen dan de inflatiezijde. 2% van de tokens die aanwezig zijn in elk proces worden vernietigd door het systeem. Dit veroorzaakt deflatie van het aantal tokens.

 

Getty Images-500080520.webp
Het huidige economische systeem is een economisch systeem dat veroordeeld is tot instorting, dat gebaseerd is op het verpletteren van de armen en de armen meer en het verrijken van de rijken. Op een dag leiden de grote bedrijven, die de producten die ze produceren, niet meer kunnen verkopen, snel tot het brutale economische systeem dat ze met hen hebben gecreëerd. Als mensen van de moderne tijd moeten we dingen dringend gaan veranderen. Smash Token kan in een eerste vonk veranderen om deze economische orde te veranderen die mensen wanhopig maakt in de komende jaren. Om in een betere wereld te leven, moeten we af van op inflatie gebaseerde economieën en overgaan op een duurzamer economisch systeem dat de rechten van mensen beschermt.

Smash Token is ontwikkeld op basis van deflatie en onderscheidt zich van alle economische fenomenen en voorkomt dat grote vissen kleine vissen gemakkelijk doorslikken. Ik ben verheugd om SMASH Token te introduceren, een zelfcoderende coderingscode op basis van de ethereum blockchain. De missie van SMASH Token is om ‘s werelds eerste deflatie-token te worden met een real-life use case. Tegelijkertijd wordt een deflatoire coderingsparasiet geïntroduceerd die zowel als waardewinkel zal dienen en door iedereen gemakkelijk kan worden verkregen, Lage toegangsbarrière.

Inflatie-Deflation.jpg
Het Smash Token-kernelalgoritme is ontworpen om 2% van de overgedragen hoeveelheid te branden voor elk proces dat met het token wordt uitgevoerd. Dit ingebouwde zelfvernietigingsproces zal in de loop van de tijd het tekort aan SMASH Token vergroten. De ontwikkelaar lijkt een activabasis te zijn waarmee SMASH kan fungeren als een opslagplaats voor de valutacoderingsvaluta en als een hedge tegen inflatie, meestal geassocieerd met bestaande coderingsrisico’s. Naast het doorbreken van het probleem van service binnen deflatoire tokens, wil de maker van SMASH Token een sociaal platform ontwikkelen dat interactie mogelijk maakt tussen zorgverleners en supporters, allemaal ondersteund door SMASH Token. Het platform zal dienen als een gedecentraliseerde economie die aan armoede zal ontsnappen en van deze wereld wordt beroofd.

SMASH, ontworpen als een ERC-20 token op het Ethereum-netwerk, wordt geproduceerd in een totaal van 1.000.000 (één miljoen) eenheden en een kleine 10% van de tokens is gereserveerd voor het team. 30% is gereserveerd voor airdrops, 20% ter ondersteuning van uitwisselingen en investeerders, en nog eens 10% voor gedecentraliseerde applicaties op Smash Token. (DAPI)

Algemene beoordeling:

Smash Token initieert een verandering in de crypto-wereld in het algemeen door de deflatiezijde te selecteren. Omdat het aantal tokens geleidelijk zal afnemen, is het mogelijk om een ​​positieve ontbinding in de prijsklasse te zien. Ik zal de speciale links van het project met u delen om meer gedetailleerd onderzoek naar het project te doen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen om het project te bespreken. Met vriendelijke groet ..

Website Medium Telegram Twitter Facebook

Ethereum-contractadres
Contact informatie

Auteur: mrokiki

Bitcointalk Profiellink: 0x305a2F7a83b16038c782D198faB0387433e53783

0

Publication author

offline 14 hours

mrokiki

0
Comments: 0Publics: 2Registration: 30-07-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation