Sp8de

Pre nego što počnem, želeo bih da se zahvalim gospodinu Alekseju Kaširskom i njegovom timu, njegovim savetnicima i ljudima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta.
ICO-i, svi smo svjesni njih u ovom trenutku. Ponudu početnih kovanica (ICO) je mehanizam prikupljanja sredstava u kojem novi projekti prodaju svoje kriptografske tokene.
Odličan primjer takvog svijeta kriptocurrency tehnologije. Tehnologija koju koriste mnoge digitalne valute je Blockchain.
Blockchain se implementira u 2009. godini, a 2014. godine je revolucioniran sa Blockchain 2.0 tehnologijom. Blokhain tehnologija se sastoji od međusobno povezanih, gdje je svaka povezana preko kriptografije, a time se mreža. “- wikipedia.
Šta je Sp8de?
Sp8de je platforma bazirana na blokovima za razvoj distribuiranih igara. Kao platforma za igračke aplikacije sa samopoštovanjem, opremljeni smo protokolom za generiranje nepristrasnih slučajnosti. Kao tim sa nekim aspiracijama, možemo to dokazati pošteno i zaista decentralizovano. Smatramo da je važno shvatiti duh poslova u kojem živimo: ako je blokchain izvor univerzalne i nesporne istine, onda mora biti i kanal za slučajnost. Smatramo da se jedna tačka neuspjeha mora osećati od strane bilo koga kao smiješna relikvija prošlosti.
I kada jednom shvatim, zaključujem
Sp8de je skup blok pravila baziranih platformi sa nekoliko važnih funkcija dizajniranih za Blockchain industriju igara, trenutna industrija blokova koja trenutno primjenjuje blokchain aplikacije još uvijek nedostaje. tako da se Sp8de pojavljuje kao novi način ili način u industriji igara.
Svrha Sp8de je
 
Rezultat slike za tim sp8de bounty
ŽELIMO DA IZGRADITE ISKUSTVO ULTIMATE GAMINGA. SA BLOCKCHAIN-om
Jasno je da samo želim da dodam malo Sp8de Goal-a je da vaše iskustvo u igri učinim veoma kul i veoma iznenađujuće, naravno, sa Blockchain-om.
Gde da započnem
Sve počinje sa bijelim papirom projekta. Da biste razumeli kako izgleda dobar beli papir, preporučujem da pročitate Bitcoin ili Ethereum. Ako projekat nema beli papir, to je velika crvena zastavica. Dok sam pročitao bijeli papir za svaki projekat, fokusirao sam se na sljedeće.
Pa, malo više mi već znamo značenje i svrhu Sp8de, pre nego što raspravljamo o putnom pravcu, pozivam vas da upoznate tim i savjetnike Sp8de.
Trudim se da potražim timove sa iskustvom blok-ja ili izgradnjom zajednice sa otvorenim izvorima ili sa velikom platformom.
Slika iznad je tim Sp8de-a i savjetnici ako želite da saznate više detalja o njihovim čitaocima možete posjetiti zvaničnu web stranicu Sp8de i kliknuti na linkove vezane za bolje upoznavanje tima i savjetnika Sp8dea.
Vođa postavlja nevjerovatnu viziju i regrutuje snažnu zajednicu koja pomaže u izvršenju te vizije.
Plan puta
Za više informacija:
Web stranica: https://sp8de.com/
0

Publication author

offline 2 years

Ralex999

0
Comments: 0Publics: 8Registration: 13-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation