STORICHAIN: Jaringan Nilai Industri Crita

Image result for storichain ico

Kita urip ing donya ing ngendi crita minangka isi sing paling kerep dipangan déning wong saben dina. Saben dina ana luwih saka sewu crita, webtoons, game, film, lan liya-liyane, digawe dening pencipta konten.

Crita iku mbantu kita ngguyu, sedih lan seneng. Anggawe panyipta bakal ngarahake lan ngasilake isi sing luwih apik lan luwih menarik kanggo para pamaca.

Komunikasi loro-arah iki nggawe siklus ekosistem sing apik, supaya para pencipta lan pembaca bisa saling ndhukung. Nanging, panyipta konten kerep nemokake angel kanggo entuk dhuwit saka isi sing diprodhuksi, malah luwih kerep kena aturan rumit. Sebut wae sistem ora adil lan transparan, nggawe angel kanggo kreator isi.

Solusi Storichain

Storichain minangka platform sing nyedhiyakake ekosistem ing ngendi panyipta konten lan pembaca bisa saling ndhukung. Sistem sing ndhukung nyiptakake lingkungan sing adil lan transparan kanggo para peserta.

Storichain mangerteni yen industri konten digital global saiki meh nganti 1.4490 triliun lan dijenengi bakal tuwuh kanthi 10% ing 5 taun sabanjuré lan nganti $ 2.4 triliun ing taun 2021. Para ahli ngomong yen pasar iki bakal terus berkembang lan kapitalisasi bakal nambah saben taun.

Nanging pasar iki isih akeh masalah kayata hak cipta, sistem insentif, isi sing dibayar, lan liya-liyane. Storichain njupuk inisiatif kanggo ngatasi masalah iki liwat teknologi blockchain.

Teknologi Blockchain wis kabukti bisa ngatasi macem warna masalah ing pirang-pirang industri, kayata obat-obatan, ekspedisi, lan liya-liyane. Blockchain ngenalake sistem transparan lan adil kanggo kabeh peserta. Buku besar blockchain bisa ngrekam kabeh transaksi lan ora bisa dimanipulasi. Lan isih ana akeh kaluwihan ing implementasi blockchain.

Storichain ndeleng potensial ing industri konten digital global. Lan kanthi pinter nggunakake teknologi kasebut ing industri konten digital global. Storichain kepengin nyedhiyakake lingkungan sing transparan lan nunjukake carane ekosistem konten digital kudu maju. Kabeh iki bisa diwujudake amarga teknologi blockchain. Lan ciri-ciri blockchain, Storichain bisa ngatasi masalah ing industri crita global.

Fitur manfaat Storichain

OPEN STORIES

  • Panggonan kanggo sapa waé bisa ngirim kahanan rahasia menyang crita kanthi pangayoman informasi pribadhi
  • Pembayaran refund kanggo bagean sing durung diwaca! Reaksi dening pemandangan, sharing, rating, rekomendasi
  • Sumbangan kanggo pencipta
  • Cut-in Talk: komentar antarane garis aktor
  • Ganjaran diadopsi sawisé nyediakake episode urip pribadi menyang panulis
  • Distribusi dhuwit hak cipta minangka index crita mundhak
  • Animating Viewer kanggo nonton

PRO STORIES

  • Alat kreatif profesional kanggo nggawe / nyebarke skrip video, webtoons, novel-novel web, lan nyimpen interaktif
  • Fungsi Unggah ilustrasi kanggo monetisasi ilustrator
    Proses penciptaan, variasi kontribusi paling anyar, lan grafik pertumbuhan crita
  • Persetujuan tim antarane panulis kolaboratif (penerjemah, ilustrator, akustik, asistèn panulis), Smart NDA Protection Protection, Deteksi plagiarism
  • Pre-Built Smart Contract – Contract Template Kits kanggo distribusi revenue adhedhasar kontribusi kontributor peserta

CONTESTING & TRADING STORIES

  • Galang Dana kanggo produksi video / publikasi
  • Dagang crita IP liwat grafik pertumbuhan diukur dening kontribusi peserta
  • Gateway penulis anyar liwat Menu Contesting
  • Distribusi lan pemukiman kupon basis cryptocurrency

Tokene Storichain

TORI minangka token sing diterbitake dening Storichain. TORI adhedasar Ethereum ERC-20 token lan bakal dianggo minangka token utility sing bisa digunakake kanggo maneka warna layanan sing kasedhiya ing platform Storichain. Ana akeh cara kanggo njaluk token kasebut, kayata liwat tuku template, reaksi dibayar, dhukungan, lan liya-liyane.

Kesimpulan

Storichain liwat platformé kepengin ngatasi masalah sing ana ing industri crita karo teknologi blockchain. Storichain ngupaya nduduhake platform sing bakal mbantu nggawe ekosistem sing transparan, aman lan becik kanggo para pencipta isi lan pembaca. Mangkono pencipta konten bakal semangat lan pengalaman panganggo bakal nambah.

Pranala penting

WEBSITE: https://storichain.io
WP: https://drive.google.com/drive/folders/1s902dyb4msuSu4dcg-9tlqE8vVcxC2Kb
FACEBOOK: https://web.facebook.com/storichain
TWITTER: https://twitter.com/storichain
TELEGRAM: https://t.me/storichain_en

BITCOINTAL PROFIL KULA: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2049688

0

Publication author

offline 3 weeks

evetea

1
Comments: 0Publics: 14Registration: 23-03-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation