TACHAIN

TACHAIN is een modern ecosysteem dat de transport-, reclame-, handels- en entertainmentindustrie verenigt.

Vervoer is te allen tijde in trek en heeft altijd winst opgeleverd. Transportactiviteiten kunnen worden toegeschreven aan een van de oudste ter wereld. Era veranderd, de behoeften van de bevolking, ook, en de behoefte aan vervoer, evenals in het eten is altijd geweest. Geen enkele industrie kan het zonder transport doen.

Volgens recente rapporten, over de hele wereld ongeveer 80 internationaal transport corridors, die de levering van goederen.

Een leidende rol in de ontwikkeling van het internationaal vervoer speelt een Europese markt die een groot potentieel heeft. Binnen de EU, vormden de Trans-European Transport Network, op basis waarvan de ontwikkeling is de vereniging van de verschillende vervoerswijzen in een enkel netwerk. In geval van uitbreiding naar het oosten, zal deze worden verbonden met de transportnetwerken van derde landen.

Over de hele wereld is er een voortdurend groeiende kostprijs van vervoersdiensten aan de bevolking. En, natuurlijk, de beslissende rol wordt gespeeld door de prijs van brandstof, die blijft groeien.

De uitweg uit deze situatie kan het gebruik van dergelijke voertuigen zijn die zouden helpen brandstof te besparen. Bijvoorbeeld, zoals elektrische voertuigen. Maar helaas zijn er nog niet zo veel en ze zijn veel waard. Maar achter elektromobielen de toekomst van de transportsector, en niet zo en ver weg.

In de tussentijd moeten vervoerders nadenken over hoe ze de kosten van vervoersdiensten kunnen verlagen. En als een optie – de ontwikkeling van de logistieke stromen, die van plan was om een efficiënter gebruik van de voertuigen zou verhinderen rust- of onderbenut transport vervoerders zijn.

Bijvoorbeeld, met de hulp van het spoorvervoer zou in een snelle verbinding tussen alle landen van Europa worden georganiseerd. Er is al een high-speed trans-Europese spoorlijn E30, die zijn oorsprong vindt in Berlijn, volgt door Lviv, Kiev, Moskou en Polen kruist de snelweg E 59, E 65. Maar, helaas, de spoorlijn in sommige landen niet voldoen aan de Europese normen en dit veroorzaakt enig ongemak voor passagiers.

Onlangs zijn transport en logistiek een speerpunt geworden van digitale technologie.

Steeds meer autofabrikanten staan al klaar om autonome auto’s te lanceren. En dit zal ertoe leiden dat deze industrie de komende jaren nog aantrekkelijker wordt. Versnelling van de groei van e-commerce en de vraag naar vrachtvervoer, zal nieuwe mogelijkheden openen voor de ontwikkeling van digitale technologie in de wereldwijde logistieke sector.

Logistieke dienstverleners zijn al overgestapt op een test stap van het gebruik blokcheynov en de neiging om de partners in de financiële en technologische sectoren te gebruiken. Blokcheyn kan worden gebruikt voor het vastleggen en bijhouden van verzendingen en transacties, omdat dit de transparantie zal toenemen en de kosten van back-office, en dat is goed voor iedereen in de keten – en de dragers, en verzekeringsmaatschappijen, en financiële instellingen.

Op hetzelfde moment, dit jaar en in de nabije toekomst verwachte groei van aankopen via mobiele applicaties. Retailers en merken die hun winst te verbeteren in mobiele handel, en zal naar verwachting in 2021 wordt verwacht dat e-commerce zal oplopen tot bijna de helft van het volume van e-commerce in de Verenigde Staten. Verbetering van mobiele apps en browsers zal worden gehouden in de volgende gebieden: het verhogen van de snelheid van mobiele applicaties en de introductie van AR-toepassingen. AR-tools bevatten een productdemo, een proefversie van een virtueel product en meer.

Maar het transportbedrijf en de reclame-industrie moeten zich verenigen om weer op te bouwen en aan te passen aan de voorwaarden en eisen van het nieuwe digitale tijdperk.

TACHAIN – is het vervoer en de reclame-netwerk, een volledig nieuw ecosysteem dat voldoet aan de eisen van de moderne tijd.

TACHAIN gebaseerd op blokcheyne en heeft zich de taak van de eenwording van transport en reclame, retail en entertainment industrie te stellen.

Het TACHAIN-systeem is gebaseerd op drie gelijkwaardige platforms die met elkaar communiceren. Het TRANSPORTAL, Adnet – moderne reclame-platform en TMARG – Token markt voor mensen om te verhandelen.

TACHAIN stelt voor om tokens te voorzien TCHN leveranciers van vervoer, en gebruikers zullen TCHN voor hun reizen en reizen.

TACHAIN heeft een aanvraag voor taxidienstverleners en gebruikers gemaakt.

Adverteerders voor TCHN-tokens kunnen hun product op het platform adverteren.

ICO Details:

Token Naam: TCHN

Kosten van het token: $ 0,01

Maximum aantal tokens: 2 275 000 000

ICO-data – juli 2018 – oktober 2018

Tokens worden als volgt verdeeld:

Adviseurs en team – 5%

Reserveren – 20%

ICO en voorverkoop – 60%

Bounty 5%

Fondsen – 10%

Bounty-campagne:

De volgende soorten bounty zijn beschikbaar:

Abonnementscampagne (20%)

Overdrachten (15%)

Facebook (15%)

Twitter (15%)

Reddit (10%)

Blog (10%)

YouTube (15%)

Lees de voorwaarden en neem deel aan het project hier.

Handige links:

Bitcointalk-vertakking

Bounty-filiaal

Facebook

tjilpen

website

Witboek

Authored by:

Bitcointalk Username – phatpharm20

Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2038562

 

0

Publication author

offline 11 months

Phatpharm20

0
Comments: 0Publics: 464Registration: 31-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation