THO-sarjan tärkein teknologia

Hero-sarja (THO) on soveltanut epäsymmetristä salausta. Niin kauan kuin yksityinen avain on tallennettu oikein, tietoja ei voi murtua, vaikka se olisi kerätty. Samalla kaikki THO: n solmut ovat yhtä suuret, mikä suojaa käyttäjän yksityisyyttä. Lisäksi valmistajat ja palveluntarjoajat eivät kykene väärentämään käyttäjätietoja, jotka perustuvat ominaisuuksiin, joita blockchain ei voi muuttaa.
Blockchainia voidaan pitää useiden olemassa olevien teknologioiden yhdistelmänä. Vaikka nämä teknologiat eivät itse ole uusia, mutta ne yhdistetään ja sovelletaan, se on tuonut Atherolle useita lohkoja.
Blockchain THO itse koostuu kolmesta teknologiasta:
1) Yksityisen avaimen salasana
2) Hajautettu verkko sisältää pääkirjaa, verkkoon liittyvien tapahtumien ja tietueiden kirjanpitoa
3) Älykäs sopimuskyky
Rinnakkainen hajautettu arkkitehtuuri, joka erottaa tietokerroksen ohjauskerroksesta THO-ketjulla, voi merkittävästi parantaa tapahtuman nopeutta ja kykyä laajentaa järjestelmää muuttamatta tilavuuskapasiteettia.
Mutta sillä on myös uusia haasteita. Esimerkiksi, kun tietokerros on erotettu ohjauskerroksesta, on välttämätöntä rakentaa hajautettu tallennusverkko ja varmistaa tehokas vuorovaikutus lohkoketjun kanssa ja luoda tehokas yhteys kahden rinnakkaisen arkkitehtuurin välillä. Samalla on tarpeen varmistaa järjestelmän turvallisuus ja tehokkuus.
Lisäksi, jos tietokerros on riippumaton, itse lohkoketju jätetään huomiotta tietojen yksityisyyden suojaamiseksi, joten meidän on suunniteltava salaukseen perustuva yksityisyyden suojajärjestelmä.
Tekniikkaa. Uudelleenkoodaukseen tai salaustekstikoodaukseen perustuvilla salaustoiminnoilla on tietyt vaatimukset tietokoneresursseille, mutta lohkoketjussa itsessään on rajalliset laskennalliset resurssit ja korkeat kustannukset, joten on tarpeen punnita vastaa yksityisyyttä ja saatavuutta
Solmujen suuren mittakaavan ja datan heterogeenisyyden ansiosta suuret P2P-verkot muodostavat suuren haasteen varmistettaessa solmun tilan synkronoinnin ja tietoturvallisuuden yhdenmukaisuuden. tiedot. Olemassa olevalla lohkoketjun jakeluverkolla, joka perustuu työtodistusten konsensusprotokollaan (POW), on kuitenkin useita ongelmia, kuten skaalautuvuus, laskennallinen energianhukka ja rajoitettu lohkon nopeus. .
Athero soveltaa kaksikerroksista yksimielisyysprotokollaratkaisua, suunnittelee dynaamisia komitean turvallisuusvalintamekanismeja ja ratkaisee matalan läpimenon ja korkean latenssin ongelmat samalla kun parannetaan tietojen johdonmukaisuutta ja järjestelmän turvallisuutta. . Lisäksi THO-ketju on suunnattu teollisuuden Internetin ominaisuuksien ja ketjujen välisen arkkitehtuurin soveltamisen mukaan. Tärkein ketju perustuu THO: n laajempaan teollisuuteen suuntautuvaan puolue ketjuverkon toimivuuteen erilaisiin käytännön sovellusskenaarioihin. Tärkeimpiä ketjuverkkoja käytetään lähinnä IoT-tiedonvaihdon suurten nopeuksien ohjauskanaviin.
Rinnakkainen jaettu salaus ja laskenta
Athero-sarjan tavoitteena on luoda perustietokanta IoT-järjestelmälle, joka tarjoaa täydellisen prosessiratkaisun tiedonkeruuta, tallennusta, jakamista ja käyttöä varten. THO-sarja ratkaisee kaiken ketjun ketjuratkaisun ydinteknologian ja tarjoaa infrastruktuurin tietojen jakamiseen ja kaupankäyntiin kaikkialla Internetissä.
THO-sarjassa voimme rakentaa reaaliaikaisia ​​tiedonkeruu- ja tietosovelluksia datan Internetin arvon maksimoimiseksi. Hajautettu lohkoketjujärjestelmä edellyttää, että kaikki verkon solmut toimivat samalla transaktiolla (datalla), jolla on suuria haittoja laskennan ja tallennuksen kannalta. Se ei voi täysin edistää hajautettujen verkkojen yhteistyömahdollisuuksia. Hajautettu järjestelmä voi noudattaa vain “tynnyriperiaatetta”, joten sitä ei voida laajentaa.
Athero ehdotti ajatusta erottaa tiedot ohjauskerroksesta, rakentamalla rinnakkaisen arkkitehtuurin järjestelmän skaalautuvuuden parantamiseksi, tarjoamalla tietojen jakamisen toimivuutta samalla kun suojataan käyttäjän yksityisyyttä. ja soveltaa jaettuja tallennuskaavioita. Käyttäjätiedot salataan ja ladataan pilviin, jotta lohkoketjun varastointirasitusta voidaan vähentää ja tietojen eheys ja tarkkuus varmistetaan
Sivuketjun konsensusjärjestelmä reaaliaikaisesti ja korkealla turvallisuudella

Toinen tekniikka, jota voidaan käyttää laajemmin tulevina vuosina, on sidechains. Sidechain-teknologian pohjalta Athero pyrkii luomaan nykyaikaisen vaihtoehtoisen Internet-ympäristön.
Kuvittele, että blockchainissa on monia sivuketjuja. Jokainen sivuketju voi palvella eri tarkoitusta, kuten liikenteen laajentamista, tietojen jakamista, pikaviestintää ja asiakirjojen tarkistamista, jodilaitteiden tietojen vastaanottamista ja jakamista tai jopa verkkosivujen suorittamista. perustuu blockchainiin.
Voi olla monia sivuketjuja, joissa eri tehtävät jaetaan vastaavasti prosessin tehokkuuden parantamiseksi. Ehkä sovellus on optimoitava korkealle
nopeus ja toinen tarve optimoida suuriin laskelmiin. Kaikissa tapauksissa sivuketjujen avulla voidaan käsitellä kaupallisten lohkojen käyttöä.
Tarkemmin sanottuna sivuketju on Sidechain yksinomaan sovelluksia varten, samaan aikaan kuin Mainchain, Athero tässä tapauksessa. Sen sääntöjoukko on räätälöity sen käyttötapauksen ja Mainchainin konsensusalgoritmin ylläpitämän turvallisuuden perusteella.
THO-sarjan tyypilliset sovellukset
Athero on foorumi, jonka avulla ihmiset voivat helposti kirjoittaa hajautettuja sovelluksia (estää sovelluksia) käyttämällä blockchain-tekniikkaa. Hajautettu sovellus on sovellus
sillä on käyttäjilleen useita erityistarkoituksia, mutta sillä on tärkeitä omaisuuksia, joita sovellus itsessään ei ole riippuvainen tietystä osapuolesta. Sen sijaan, että sovellus toimisi tietyn osapuolen myynti- tai palvelupisteinä, sovellus mahdollistaa ihmisten ja organisaatioiden välisen vuorovaikutuksen eri osa-alueiden kokoamisen ilman välittäjiä julkinen keskittyä.
Sopimuksissa on usein neljä tarkoitusta:
1) Säilytä tietovarasto, joka edustaa jotain hyödyllistä muille sopimuksille tai ulkomaailmaan. Esimerkkinä tästä on valuutta simuloiva sopimus, ja toinen sopimus on sopimus, joka tallentaa jäsenyyden tietyssä organisaatiossa.
2) Tarjoa ulkoisen, omistetun tilin tyypin, jolla on monimutkaisempi käyttöoikeus.
Tätä kutsutaan “ennakkosopimukseksi”, ja se lähettää viestin yleensä vain haluttuun kohteeseen vain silloin, kun tietyt ehdot täyttyvät. Esimerkiksi henkilöllä voi olla ennakkosopimus odottamassa, kunnes kaksi kolmesta yksityisestä on varma
Näppäimet ovat vahvistaneet tietyn viestin ennen sen uudelleen lähettämistä (esim. Multisig). Monimutkaisemmilla siirtymäsopimuksilla on erilaiset ehdot lähetettävän viestin luonteen perusteella. Tämän toiminnon yksinkertaisin tapa on, että poistoraja korvataan joidenkin monimutkaisempien käyttömenettelyjen avulla.
3) Useiden käyttäjien välisten sopimusten tai jatkuvien suhteiden hallinta. Esimerkkejä tästä ovat rahoitussopimukset, talletukset, joilla on erityisiä sovitteluja tai tietyntyyppisiä vakuutuksia. Voi olla myös avoin sopimus, jonka yksi osapuoli jättää avoimeksi muille osapuolille milloin tahansa. Esimerkkinä tästä on automaattinen maksusopimus kaikille, jotka lähettävät kelvollisen ratkaisun joihinkin matemaattisiin ongelmiin tai osoittavat, että se tarjoaa joitakin tietojenkäsittelyresursseja.
4) Toimintojen tarjoaminen muille sopimuksille; Pohjimmiltaan toimii ohjelmistokirjastona

***************************************
Website: https://athero.io/

Whitepaper: https://athero.io/whitepaper.pdf

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5036025.0

Github: https://gist.github.com/Athero-Token

Twitter: https://twitter.com/ATHEROtoken

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzZjdLn9vo5MBxLGMUtSMfg

Facebook: https://www.facebook.com/AtheroTHO/

Telegram: https://t.me/atheroTHO

 

 

Bitcointalk: maryaadalen327

Profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511402

ETH: 0xB0bbd414CB2E5c1eF493b016cF6Fe848350FF726

0

Publication author

offline 3 months

maryaadalen

0
Comments: 0Publics: 14Registration: 29-12-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation