TUBI: Blockchain-technologieplatform voor foto-publishing, -deling en -handel

WAT IS TUBI?

TUBI-munt is het eerste niet-gecentraliseerde sociale platform voor foto’s / video’s. Onze crypto-valuta wordt TUBI genoemd. Wij zijn een blockchain-technologieplatform voor foto-publicatie, -deling en -handel.

We zorgen ervoor dat elke gebruiker hiervan profiteert door het delen van foto’s en video’s mogelijk te maken en creatieve inhoud te verkopen in een veilige webomgeving. Gebruikers kunnen profiteren van advertentie-inkomsten.

Met TUBI kunnen gebruikers foto’s en video’s publiceren en hun inhoud wordt beschermd door geheime schrijftechnieken, terwijl het auteursrecht wordt beheerd en beheerd.

Dit platform heeft een adressaatadvertentiesysteem zonder de expertise van gebruikers te schaden. Het platform neemt geen commissie van advertentie-inkomsten, gebruikers worden uit advertentie-inkomsten betaald door hun inhoudslevering.

Het doel van TUBI is om gebruikers te bestuderen, evenals bescherming van inhoudseigendom.

Kernfuncties

De waarde blijft stijgen

Gebruikers kunnen TUBI naar andere gebruikers verzenden.

gegund:

Blockchain zal het opnemen wanneer gebruikers een cadeau krijgen van elke likes en content delen.

Contentinhoud van hoge kwaliteit

Hoogwaardige, boeiende inhoud die profiteert van auteursrechtelijke bescherming en gedeelde advertentie-inkomsten, het Ethereum Smart Contract kan helpen met het eigendom van foto’s zonder een tijdsbesparend middel voor beide partijen in te houden.

markt

Tegen het einde van 2017 zullen er 590 miljoen mensen elke maand op Instagram zijn. Het is de bedoeling dat Instagram tegen 2021 930 miljoen gebruikers bereikt. De wereldwijde advertentie-inkomsten van Instagram zullen stijgen van 2017 naar $ 4,1 miljard USD tot $ 10,87 miljard USD in 2019.

Het probleem van het sociale mediaplatform van vandaag

In de afgelopen jaren is de inhoud vanwege privacyschendingen echter gratis door het platform gebruikt, is er een vertrouwenscrisis op sociale netwerken en kiezen veel mensen er zelfs voor om het gebruik van sociale media te verminderen.

Google en Facebook nemen 73% van alle advertentie-inkomsten, waarbij webverkeer wordt bijgedragen door de inhoud van gebruikers.

Gebruikers weten niet wie de gegevens gaat gebruiken, de gegevens worden zonder toestemming bezocht.

Contentmakers hebben niet de neiging om inhoud van hoge kwaliteit te maken.

Auteursrecht, handelsmerken, zijn een andere, meer kwetsbare vorm van IP.

De auteursrechtfotografiemarkt zou tegen 2020 4 miljard USD kunnen bereiken.

Platforms lopen gevaar voor datamining, beveiligingsbedreigingen en diefstal van gevoelige gegevens.

Oprichtingsteam

Wenjian Liu

De oprichter van het innovatieve innovatieve fotoshootplatform TAOPAIPAI, het topplatform voor IT-fotografie, wordt belegd in het siliciumparadijs.

Oprichter van toonaangevende bruidsfotografie August Photo Studio, NO.1 in de fotografie-industrie.

Maker van “kookkennis van HOT POT”, een mobiele IT-lerende instelling. “HOT POT knowledge cooking” is vergelijkbaar met de Fandeng Reading Club (樊 登), ook bekend als de eerste leesclub in China, gelijk aan de Master Class in de VS.

Liu streeft naar extreme esthetiek en gebruikersinterface-ervaring, en heeft 16 jaar ervaring met het beheren van een IT-team.

Yu Tang

Instructeur Linfield College in Oregon, VS.

Taaldocent aan de universiteit van Pekín.

De maker van een grensoverschrijdend platform voor e-commerceproducten.

Master’s Degree in Linguistics van Language and Culture University Reaching, met Chinese, Engelse, Franse, Duitse, Thaise, Japanse en Spaanse vaardigheden.

Registreren van deals met beroemdheden IT-vloggers van alle soorten sociale mediakanalen. (Plus ervaring met Reddit, Facebook, Instagram)

Guozhang Pan

Software engineer

Vanaf 10 jaar management sluit JETBAY zich aan bij 500 start-up incubators in de Silicon Valley, geselecteerd als een van de 30 projecten wereldwijd tegen 2014.

55 mede-oprichter en CTO-masters.

NASDAQ: JMU, het eerste o2o IPO-bedrijf.

Genomineerd als Global Youth Leader bij World Economic Forum.

Strategische belegger

Overlegteam

 

WEBSITEFACEBOOK | TWITTER | TELEGRAM | REDDIT | MEDIUM | WHITEPAPER |

My Bitcointalk:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=915728

0

Publication author

offline 1 year

OliynyK

0
Comments: 0Publics: 21Registration: 11-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation