TwoGap Crypto Platform voor Crypto-beleggers

Elke leeftijd lijkt betrouwbaar een andere vooruitgang te hebben die haar ondernemingen drijft. De 21e eeuw heeft een paar gehad met een definitief doelwit dat echt specifieke doeleinden van intrige is geweest. Er was het seizoen van de goudkoorts, de initiatie van het web en nu de vooruitgang in progressie. Verbetering van de blockchain was een grote kans voor de 21e eeuw. Het kan mondeling worden gecommuniceerd als het goud van de eeuw. De Twogap-fase is genoemd naar de twee-openingsshows onder leiding van Hollis Chenery in 1962. Dit model plaatst dat als de meanderen die nodig zijn voor verbetering een vaste rente is, speculatie-tekortkomingen de echte opsluiting van progressie.

Wat is Twogap?

TwoGap Crypto Platform was omringd om Crypto Investors de kans te geven om buitengewone en meest prominente dingen met betrekking tot stop-infeliciteit op de schaal te krijgen. Het wordt de CryptoBond TwoGap-fase genoemd, die de underwriter zal helpen met het coderen van standaard Securities in CryptoBonds, die legaal gestreamd worden in de Crypto Market. Verder verankert Twogap-fase bovendien geldgerelateerde pro’s, profiteert de markt, breidt de schaal uit en transformeert in de substructuur van de levensvatbare verbetering van de Ecumenical Crypto Market)

In de Twogap-fase geven we toevallig TGT-tokens om een ​​segment te genereren over zijn gerelateerde geld. Dit zijn geen beveiligingstokens, maar eerder tokens. Ze worden gebruikt om alle functies en transacties in de Twogap-fase te openen. Langs deze lijnen worden ze niet gecontroleerd door de Securities and Exchange Commission (SEC). Globe Bond-publiciteitsbeoordeling is 1,6 keer meer kosmisch enorm dan de effectenhandel (meer dan $ 100 biljoen). Dus de meestal potentiële vraag van de TGT-tokens is enorm.

Missie

TwoGap-fase was ingesloten om Crypto Investors de gelegenheid te bieden om het geweldige en meest opvallende stop-infelicity-probleem te vergroten – CryptoBond.

Regeling van het wedstrijdplan
De Twogap-fase, die is gebaseerd op het volgen, onderzoeken en onderzoeken van bevoorrading en injuctief ondersteunen, biedt een breed assortiment van encryptie, uitgifte, handel die zich klaarmaakt, verzekert, business, regeling en aankoop van Twogap-obligaties.

Doel van het TGT-token
Aangezien het aanbod van chips in augustus 2018 zal plaatsvinden, is de belangrijkste impliciete hint van deze chips om de eindgebruiker uit te rusten met de sleutels die de limieten op het podium Twogap zullen autoriseren. Dit is bedoeld om de aankondiging van de bèta-interpretatie van het Two-hole-arrangement in oktober 2018 te stimuleren. De discretionaire doelstelling van TGT-chiparrangementen zal zijn om voordeel te halen uit het beeld van Mindguard van Twogap door commercialisering en meer klanten aan te trekken. Er is geen tertiaire focus van adverteren

TOKEN
tokens.
TGT-tokenverdeling
TGT-token is de ERC20-standaard
Maximaal 210 miljard TGT-tokens worden uitgegeven
33% voor ICO privéverkoop en crowdsale
33% houdt vast aan de staking (instrument inspireert alle gemeenten betrokken bij TGT-economiemunten)
33% voor ICO + 33% voor de component Incentive = 66% heeft een plaats met het netwerk 4% voor Bounty 15% voor R en D 15% voor de groep en counselors.

TOKEN DISTRIBUTIE

ROADMAP

Ga voor meer informatie naar de volgende link:
• Website: https://twogap.com/
• Whitepaper https://twogap.com/whitepaper.pdf
• Telegram: https://t.me/twogap
• Facebook: https://www.facebook.com/twogapofficial/
• Twitter: https://twitter.com/twogap_official

Mijn Bitcoin-profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

Mijn Etherwallet: 0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

 

0

Publication author

offline 3 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation