USAT – Vereniging van United Scientists of Technology inc

 http://usat.io

Groeten aan alle lezers, in dit artikel ga ik bespreken wat precies deze innovatieve en revolutionaire innovatie inhoudt en ik waardeer uw steun tot het einde.

In de moderne internetruimte wordt steeds meer aandacht besteed aan investeringen in cryptocurrencies en de investeringsmarkt.

Dankzij de wereld van technologie gemengd met het idee van dit bedrijf (USAT) dat het succes van dit uitwisselingsplatform mogelijk maakt en opvalt in de cryptocurrency met zijn uitzonderlijke avant-garde-inspanning, als een hoeksteen en snelle transformatie om te evolueren.

Blockchain wordt de hoeksteen van moderne innovatie en heeft het potentieel om de wereld te revolutioneren. Herkende dit potentieel, heeft USAT een professioneel team samengesteld om een ​​allesomvattend handelsplatform voor blockchain te creëren. Aangezien de cryptocurrency is ontworpen voor algemene acceptatie, zal ons platform een ​​stop zijn voor klanten die grote voordelen willen behalen uit de investering. We zullen een eenvoudig te gebruiken systeem creëren dat traditionele markten en activa bevat in blockchain.

USAT is een wereldwijd en gedecentraliseerd platform dat wordt gebruikt om cumulatieve punten en loyaliteitsprogramma’s te beheren. Na het analyseren van een groot aantal loyaliteitsprogramma’s van verschillende punten, vonden de ontwikkelaars geen goede applicatie. Dit veroorzaakt directe schade voor de gebruiker, evenals het feit dat het loyaliteitsprogramma niet correct is geïmplementeerd en de verantwoordelijkheid van het bedrijf toeneemt.

USAT biedt een oplossing voor dit probleem door technologie te blokkeren. Vanwege de lage transactiekosten en hoge beveiligingssnelheden bij USAT, converteert het een USAT-alarmbelasting (USAT) en biedt het gebruikers loyaliteitsprogramma’s.

USAT is een platform dat blokken gebruikt die problemen oplossen die verband houden met directe schade aan de gebruiker, en een loyaliteitsprogramma dat wordt uitgevoerd door de armen en grotere verplichtingen voor de samenleving als gevolg van te veel loyaliteitsprogramma’s die de score gebruiken. USAT integreert punten met het USAT-token (USAT) en geeft de gebruiker het loyaliteitsprogramma. Voor de laagste kosten met het hoogste beveiligingsniveau. Naast betrouwbaarheid en lage transactiekosten, biedt USAT met de blockchain-technologie om de tussenpersoon te elimineren, gebruikers en partners het resultaat dat het meest logisch is.

USAT-TRAITS

Innovatie mogelijk maken

Het platform van de Association of United Scientists of Technology is de eerste in zijn soort die uitvinders en innovators verbindt met financiering via blockchain-technologie. We financieren en ontwikkelen nieuwe virtueuze technologieën, die door uitvinders van over de hele wereld aan ons platform worden gepresenteerd; Zodra het succesvol is, zullen we de volledige commerciële implementatie volgen.

Intellectual Property Repository

Wanneer een nieuwe technologie wordt ontwikkeld, helpen we de uitvinder om het innovatieve product te patenteren en vervolgens de intellectuele eigendomsrechten en patenten te kopen tegen een aanvaardbare vergoeding. Na aankoop worden alle patenten en handelsgeheimen toegevoegd aan de USAT IP Repository, waar ze worden opgeslagen en beschikbaar worden gesteld voor gedeeld eigendom.

Inleiding tot de USAT-token

Een USAT-token is een gedeeld eigendomssymbool van alle huidige en toekomstige patenten die zijn opgeslagen in de USAT Inc. IP-repository Een USAT-tokenhouder is gedeeltelijk eigenaar van al deze patenten. USAT-tokens worden gebruikt in alle transacties tussen de United Scientists Association of Technology Inc. en derden, inclusief IE-acquisities van uitvinders en de verkoop van IP of producten aan niet-overheidsafnemers.

Technologie om een ​​verschil te maken

Als een non-profitorganisatie hebben we de visie om revolutionaire en innovatieve producten te ontwikkelen die een positieve impact hebben in ontwikkelingslanden en, ten slotte, in de wereld. Voor onze organisatie zijn de humanitaire projecten die onze technologieën implementeren voor de gemeenschappen en de mensen die ze het meest nodig hebben, van fundamenteel belang.

ICO

USAT Inc. heeft een portefeuille van gegarandeerde producten die inkomsten genereren. Omdat USAT Inc. een non-profitorganisatie is, kunnen wettelijk alle gegenereerde inkomsten alleen worden gebruikt voor herinvestering in de organisatie. De middelen die worden opgehaald tijdens ICO worden gebruikt voor het financieren, ontwikkelen en commercieel implementeren van het USAT-platformproject en om het token-verzoek te promoten.

Hoe verschilt het USAT-token van andere ICO’s?

USAT Inc. is onderworpen aan reguliere overheidsrapporten en wordt geregistreerd als een non-profitorganisatie in Australië;

USAT Inc. heeft overheidssteun. Onze projecten voor zonnewindparken hebben de steun van LNP en zijn financiële steun;

USAT Inc. heeft tastbare activa. De meeste andere ICO’s bestaan ​​alleen in de digitale wereld;

USAT Inc. heeft een waardevol octrooi en blijft meer verdienen;

USAT Inc. met de steun van AIHEM en de reputatie van haar leden: bekende universiteiten en instellingen of leden van de erkende wetenschappelijke gemeenschap.

ROAD MAP

TEAM USAT

Ga voor meer informatie naar:

website: http://usat.io
Whitepaper: 
https://usat.io/wp-content/uploads/2018/05/White-Paper-USAT-Inc.pdf
Twitter: 
https://twitter.com/USAT_Inc
Telegram: 
https://t.me/USATINC
Facebook: 
https://www.facebook.com/USATincorporated
Medium: 
https://medium.com/@usatinc101 

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/18478570
ANN: 
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4419611.msg39393164#msg39393164

Authorship: joecolern

BTT profile link- https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2246034

0

Publication author

offline 3 weeks

joecolern

1
Comments: 0Publics: 268Registration: 29-06-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation