USDQ

USDQ: Stabile aktiver, der er virkelig decentraliserede

Baggrund
Stablecoin er en kryptokurrency designet til at minimere volatiliteten i stabile priser i forhold til nogle “stabile” aktiver eller kurv af aktiver. Stablecoin kan fastgøres til valuta, eller at udveksle handlede varer (såsom ædle metaller eller industrielle metaller).

Vigtigst er det, at disse tokens giver adgang til kryptoøkosystemer, der er bygget på stabiliteten og holdbarheden af ​​eksisterende finansielle systemer. Og ofte for at sikre stabilitet er Stablecoin virkelig garanteret af andre aktiver eller mønter. Dette er det punkt, hvor QDAO vises.

QDAO Solution
Den krypto-valuta, der garanteres af fiat-værdien, som leveres af QDAO-løsningen, betegnes som “USDQ”. Alle USDQ vil oprindeligt blive offentliggjort i ethereum blockchain som standard ERC20 token. USDQ-enheden udstedt til omløb understøttes af et forhold på 1/1, der er 1 USDQ svarende til 1 US dollar. USDQ kan bruges som bitcoin eller anden cryptocurrency, der kan gemmes, bruges eller overføres. På denne måde har fiat-valutaen opnået en cryptocurrency-ejendom, og prisen vil blive fastsat permanent til prisen for fiat-valutaen.

Ved at bruge digitale tokens understøttet af fiat-valutaer, kan organisationer og enkeltpersoner nyde fordelene ved en stærk og decentraliseret værdiudveksling, når man bruger kendte regnskabsenheder. Denne innovative oprettelse af blockchain-teknologi tilbyder en global ledger, der er kryptografisk sikker og revideret for sine brugere.

På tidspunktet for denne skrivelse har QDAO garanteret den amerikanske valuta (USDQ) og Korean Won (KRWQ) digitale valutaer. Andre digitale valutaer, der vil blive “straks” støttet, er japanske yen (JPYQ), Kinesiske Yuan (CNYQ), Hongkong Dollar (HKDQ) og Singapore Dollar (SGDQ).

Dybest set USDQ fordeler blockchain, men understøttes af traditionelle valutaer. USDQ sigter mod at blive “stabil” og bliver meget mere ustabil end andre digitale valutaer.

Grundlag for USDQ
USDQ blev udstedt af DAO-samfund, der hedder QDAO, baseret i Korea.

Denne digitale valutaenhed blev oprindeligt udstedt i etereum blockchain ved hjælp af standard ERC20 token. Hver af disse enheder har en passende fiat valutaenhed. Med andre ord hævder QDAO at have en US-dollar for hver USDQ, der støttes af denne særlige fiat-valuta.

USDQ Stablecoin funktion
USDQ er designet baseret på blockchain teknologi og giver den mest sikre og testede blockchain og den offentlige storbog. De fokuserer på at skabe stabile aktiver, der er virkelig decentraliserede.

Decentralized – Alle beslutninger træffes af DAO-samfundet.

Garanteret af krypto – Der er ikke mere mysteriumindbetaling på en privat bankkonto. Du kan spore alle transaktioner i realtid.

Selvstabilisering – I overensstemmelse med karakteren af ​​decentraliserede stabile mønter kan mønter ikke falde eller tage afsted med store udsving. Den selvstabiliserende algoritme og selve markedet vil altid holde priserne stabile.

Anvendelses sag
USDQ har tre mulige brugssager. Dette er:

Udveksling: Disse markeder står over for mange udfordringer, når man skal acceptere indskud og udbetalinger af papirpenge, især når man skal etablere et forhold til en betalingsudbyder.

Individuelle: USDQ gør det muligt for enkeltpersoner at foretage sikre transaktioner ved hjælp af amerikanske dollars ved at eliminere mellemled og eliminere risikoen forbundet med at spare fiat-midler på børsen. (USDQ kan i øjeblikket handles på BTC-Alpha Exchange)

Handlende: Ved at bruge USDQ kan handlende prissætte deres varer i amerikanske dollars i stedet for digitale valutaer som bitcoin. Digitale valutaer kan være meget volatile, så det gør det lettere for købere.

Bliv en del af den første USDQ minearbejder!
Hvis du er interesseret i minedrift USDQ, skal du installere Q Box – et neutralt netværktøj. Dette værktøj repræsenterer et trænet netværk, der er i stand til at forudsige valutakursadfærd baseret på nyhedsanalyse, tidsplaner, valutamarkeder.

Q Box installeres på en hvilken som helst enhed. Brugere kan installere Q Box på telefonen, på en tablet, på en bærbar computer. Ifølge køreplanen er Q Box-udgivelsen planlagt til 1. kvartal 2020.

Når du først er installeret, vil du formelt spille en rolle i sikringen af USDQ-netværket. For flere detaljer, besøg den officielle hvidbog. Du kan også stille spørgsmål i deres sociale medier på Telegram og KakaoTalk.

for mere information:

https://usdq.platinum.fund/

https://www.facebook.com/FundPlatinum

https://medium.com/platinum-fund

https://www.reddit.com/user/Platinum_QDAO

https://t.me/Platinumq

https://usdq.platinum.fund/onepager

https://www.linkedin.com/company/platinum-co/

https://github.com/Platinumengineering/USDQ

FORFATTER: skillbose

My Bitcointalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillbose11

0
Comments: 0Publics: 53Registration: 27-06-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation