VELIC ICO (VELIC token)

За VELIC ICO (продажба на символи)

Платформата VELIC ICO предоставя цялостно решение за крипто-активи, което осигурява най-висококачествени крипто-свързани услуги в рамките на един интегриран потребителски акаунт.

Платформата VELIC ICO и нейните услуги ще бъдат защитени от протокол за частен секретен обмен. Тази основна технология ще действа като сигурна основа, върху която може да се изгради и достави пълен набор от крипто-финансови решения. Освен това, тя ще позволи разработването на сложни финансови продукти, които ще отговорят на нуждите на сложни инвеститори на крипто активите.

Протоколът за споделяне на тайни на VELIC ICO, в неговата окончателна итерация, ще гарантира, че нито VELIC ICO, нито неговите филиали (и от хакери с разширение) няма да имат достъп до данните на неговите потребители, включително частни ключове, докато клиентите запазват пълен достъп в реално време през техните крипто активи. Той също така елиминира издаването на изгубени / откраднати ключове и планове за включване на функции, които позволяват на активи, съответстващи на такива ключове, да бъдат възстановени / прехвърлени в случай на екстремни събития, като например смърт на собственика им. С протокола за сигурност VELIC IEO криптографските активи на потребителите са безопасни от загуба или кражба. Протоколът за собствена сигурност на VELIC е обяснен по-долу.

В крайна сметка, Платформата VELIC IEO е разработена, за да доведе до цялостен растеж на криптофинансовата икономика, като се отговори на нуждите на професионалните и институционалните инвеститори.

Членовете и участниците в платформата VELIC ICO получават достъп до две непреодолими предимства. Първо, те могат да съхраняват, управляват и заемат крипто активи, използвайки единствен потребителски акаунт на VELIC ICO, свеждайки до минимум присъщите рискове от прехвърляне на активи между неинтегрирани и потенциално несигурни системи или сметки. На второ място, притежателите на сметки на VELIC ICO имат право на редица преференциални услуги и намалени такси в екосистемата на VELIC ICO, включително ниски лихвени проценти по заеми и възможността да печелят символи за участие в платформата.

VELIC символична икономика

Икономиката на VELIC ICO помага за решаването на този проблем с помощта на три маркера, които се използват в рамките на платформата VELIC, като същевременно осигуряват по-удобен достъп до останалата част от крипто икономиката и извън нея.

VELT (VELIC Token):
VELT токените управляват VELIC екосистемата. Той се добива чрез участие в платформата и може да се използва срещу услугите в екосистемата VELIC под формата на намалени такси.

VELA (VELIC Authority):
VELA токените имат коефициент на преобразуване 1: 1 с VELT символи. Като избира да конвертира VELT символите във VELA символи, притежателите ще могат да получават отстъпки от комисионните за търговия.

VELD (VELIC Dollar): VELD маркерът е стабилна,
която ще бъде издадена от VELIC и може да бъде подкрепена от разнообразни активи, включително фиат, други стабилни коти (като USDT, USDC и TUSD), както и други цифрови активи. Той служи като постоянна ценностна база, запазвайки богатството на потребителите в рамките на платформата VELIC.

WEBPAGE | TELEGRAM | WHITEPAPER | TWITTER | FACEBOOK

ABTOP: sultan1984

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2053255

ETH: 0xe0D843e18Df2861E8c3Aa74F51b0FA2EFE1b63c8

0

Publication author

offline 3 weeks

sultan1984

0
Comments: 0Publics: 12Registration: 09-01-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation