Velic

Tujuan kita kanggo nyedhiyakake akses menyang arena crypto-finance kanggo investor sing prudent, kalebu institusi. Suite VELIC layanan crypto-financial bakal kalebu Manajemen Asset, Pinjaman, lan Layanan Vault. Platform kasebut bakal digabungake bebarengan karo ijol-ijolan kriptografi VELIC.

Prakawis Velic

Senadyan cryptocurrencies sing diakoni minangka kelas aset anyar dening industri keuangan, investor institusi minangka kabèh wis sauntara ora setya ing pasar kanthi cara sing padha. Iku amarga ora duwe kapercayan ing sistem sing mlaku ing blockchain (lan sawetara pemain) lan amarga instrumen finansial sing kasedhiya ing tlatah aset crypto ora duwe tingkat kecanggihan sing dibutuhake dening investor sing prudent. Saliyane, solusi keuangan aset kripto saiki ora kecat nandakake profil manajemen resiko lan syarat transparan institusi lan investor profesional.

Dikembangaké karo latar mburi iki, VELIC minangka platform kritikan kritis sing fokus ing keamanan, ing ngendi sawetara produk lan layanan crypto-financial sing maju sing dibangun lan dikirim. Tujuan kita kanggo nyedhiyakake akses menyang arena cryptofinance kanggo investor lan institusi profesional, sing saiki wis kurang apik dilayani dening industri. Sawise rampung kanthi cepet, layanan VELIC crypto-financial kalebu layanan Asset Management, Loans, lan Vault. Produk lan layanan iki diamanake karo lapisan protocol keamanan VELIC lan digabungake bebarengan karo ijol-ijolan aset crypto terpadu. Kabeh aktivitas platform bisa digunakake kanthi aman lan aman saka akun pengguna VELIC siji.

Fitur

V ault Aman nyimpen akses menyang aset crypto. Nyakup pencegahan lan solusi kerugian utamane kanggo transfer aset ing acara acara sing ekstrim. Exchange Nglawan pengalaman lan aset dagang crypto aset sing paling apik kanthi nyiyapake layanan dagang crypto-to-crypto aman lan transparan. L oan Borrow utawa nyilih aset crypto ing tingkat preferensial. I nvestment: A sawetara produk investasi digunakake kanggo entuk derajat beda-beda saka cahya menyang aset crypto Aman nyimpen akses menyang aset crypto. C rypto Asset Kabeh layanan iki bakal adhedhasar Crypto Asset.

Velic Roadmap

  • Q4 2018

  • VELIC Incorporation; 
    Filing Patent Vault; 
    Integrasi Kaligrafi.
  • Q1 2019

  • VELT IEO 
    Exchange Launch. 
    Indeks Indeks; 
    OTC Desk; 
    Pack Launch; 
    Bukak Loan.
  • Q2 2019

  • Bukak Aktif Pack; 
    Layanan Panyimpenan Vault.
  • Q3 2019

  • Fiat Currency Support; 
    Layanan Pembayaran.

Kegiatan

Luwih akeh 

Saben 8 dina

350400450500550

Kegiatan:
14
SANGAT LOW
Merit:
0
SANGAT LOW
Posting:
546
Dhuwur
Deleng:
9 432
Dhuwur
Pangguna:
29
LOW
Facebook 

Saben 10 dina

300320340360

Posting:
25
SANGAT LOW
Pengikut:
364
SANGAT LOW
Suka:
360
SANGAT LOW
Rating:
5
DHUWUR BANGET
Twitter 

Saben 10 dina

240260280300

Pengikut:
309
SANGAT LOW
Tweets:
26
SANGAT LOW
Pangguna Palsu Dideteksi:
1.56%
30 Dina Wutah:
73
Telegram 

Saben 10 dina

350400450

Anggota:
488
SANGAT LOW
30 Dina Wutah:
161
Alexa 

Saben 10 dina

240000026000002800000

Urutan:
2 364 803
SANGAT LOW
Delta:
0

Tim

Ketemu 0%

Manungsa waé. Ana risiko sing anggota sing ora diverifikasi ora bener anggota tim

Tim Yang
Ngatur
unverified
Sean Kim
Manajemen
unverified
James Kang
Manajemen
unverified
Charlie Kim
Manajemen
unverified

WEBPAGE | TELEGRAM | WHITEPAPER | TWITTER | FACEBOOK

sir ocik

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2427580

ERC-20: 0x8523A3E2d30600d7dE9616770A3D607AFff42A30

0

Publication author

offline 2 months

sir ocik

0
Comments: 0Publics: 8Registration: 09-01-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation